ukens spørsmål #30

Hva syns du er best av f/1.8 og f/1.4?
1.4 naturligvis, den er jo bedre. Sender den forresten på reperasjon på mandag ettersom den ikke klarer å ta nærbilder, ENDELIG. Har utsatt det i flere måneder nå.

Hvor mye tjener du på bloggen? Og hvorfor ville du ikke jobbe på klesbutikk, da kunne du jo tjent masse penger?
Alle som ligger mellom 1-20 plass på topplista på blogg.no får lønn hver måned, men hvor mye man får er avhengig av på hvilken plass man ligger på. Det kan dere se her. Men hva jeg tjener mer enn det velger jeg å holde for meg selv ettersom lønn er ikke noe man deler med hele internett 🙂 Grunnen til at jeg takket nei til jobben var fordi jeg innså at tiden ikke strakk til, i tillegg til at jeg tjener mer med bloggen. Hadde jo sikkert vært gøy å jobbe i klesbutikk da, men syns jo det er kjempegøy å blogge så da valgte jeg heller det. Uansett, hva jeg tjener er ikke så viktig, jeg blogger fordi det er gøy og det at jeg kan tjene penger av det er kun et pluss. <3TROFAST MOT BLOGGEN FOR ALLTID<3 (eller noe sånt)

Hvor er den svarte blusen du hadde på deg for lenge siden, i det innlegget med “fordommer mot de tynne”?
Den er fra b-young. Haha, den er egentlig DRITSTYGG (tidenes 80-tallsleng i armene), men fester den bare med strikk. Strikk fikser alt!!

Hvordan er Jeffrey Campbell’s i størrelsen?
Anbefaler å gå opp en halv størrelse. Jeg har størrelse 8 som er 38,5 og de passer akkurat perfekt.

Hva gjør dere på friidretten?
Friidrett er jo ganske vidt og kan være alt fra høydehopping, lengehopping, løping, kasting og så videre – men vi løper for det meste og gjør en del øvelser for å bli bedre til å løpe. Veldig kjekt!

Leser du noen blogger som er yngre enn deg?
Hm.. nei. Eller jo! Betinabf.blogg.no, utrooolig søt jente. Jeez, hadde bare jeg vært blessed med et så fint utseende når jeg gikk i åttende.

Hvilken facebookbruker av deg er ekte?
DENNE. (Godtar ikke lesere) De andre er fake.

Har du weheartit?
Ja, jeg heter kristineul.

Har du vært i Sogndal før?
Yes I have! Mange ganger.

Hvilken skrifttype har du i headeren din?
Edwardian Script.

Hvor mye kostet skoene?
299 på h&m. De selger de samme i brun med fòr nni, vurderer å kjøpe de også faktisk!

Når opprettet du bloggen din?
4. oktober 2009 OG DET HADDE JEG HELT GLEMT 🙁 Faen. Ja ja, grattis til meg selv da!! HURRAAAA, 3 ÅR!!!

Har du god selvtillit og eventuelt noen tips til de som sliter med dårlig selvtillit?
Ja, jeg vil si det! Før hadde jeg elendig selvtillit faktisk, men det har heldigvis snudd. Det er veldig viktig å være sikker på seg seg og akseptere slik man er, selvom det kan være ganske vanskelig. F.eks før hatet jeg å være høy, men nå elsker jeg det! Selvom jeg ikke er såå veldig høy lenger da når alle andre rundt meg begynner å vokse 🙁 Jeg har ikke så veldig mange tips egentlig, men en god idè kan være å skrive ned en liste med ting du liker med deg selv, alt fra at du har foreksempel fine øyne til at du er en omsorgsfull person. Det hjelper! Husk at selvtillit ikke kun handler om utseende, men også mye om personlighet og holdning. Hvis du står for det du mener og er deg selv, vil du få bedre selvtillit og dermed akseptere slik du ser ut. LYKKE TIL ALLE SAMMEN:-))

Hva fikk du i mat og helse?
6’ER!!!! Nei da. Fikk 5. Herregud, glad jeg er ferdig!! Husker hvor nervepirrende det var når vi hadde praktisk prøve før sommeren, det var jo avsluttende fag og greier. Kjære niendeklassinger: GRU DERE. Syns det var et fint år da, lærte utrolig masse.

Hvilken størrelse har du i den gule blazeren?
Størrelse 34!

Har du noen tips til de som får kommentarer på en negativ måte?
IKKE ta deg nær av det. Se på det som noe positivt, at du har oppnådd noe!

Kan du ha flere innlegg hvor du skriver om ulike temaer?
JA 😀 Hvis dere kommer med forslag til hva! Må jo ha noe å skrive om.

Hvilke idretter har du drevet med?
Dans (klassisk, jazz), friidrett to ganger og håndball. Er veldig glad i nesten all slags sport, egentlig! Volleyball syns jeg er kjempegøy f.eks, men har aldri gått på det.

Om det er noe mer dere lurer på; legg igjen en kommentar i kommentarfeltet så svarer jeg i neste uke! :)

67 kommentarer

Siste innlegg