ukens spørsmål #31

Når har du bursdag?
10. januar!  Vinterbarn, tjohei.

Hvor ofte trener du friidrett?
2 ganger i uka, mandag og onsdag. Det er styrketrening på torsdager også, men de har ikke jeg vært på enda.

Det er en ting jeg har lurt ganske lenge på, hvordan får du plass til alle bildene på pc’en? Fordi det er jo sikkert mange som ikke blir så bra, pleier du å slette de da?
Ooh, godt spørsmål. Tror dataen min begynner å bli rimelig full for å si det slik, tar jo RELATIVT mange bilder hver dag, he-he. Og nei, jeg sletter ikke bilder, det hadde tatt laaaang tid.

Hvor er den blomstrete toppen fra?
Denne? Den er fra Mango. Elsker den!

Hva er det styggeste noen har sagt om deg bak ryggen din?
Aner ikke, men det er noe jeg faktisk oppriktig ikke bryr meg om i det hele tatt 🙂 Om det hadde vært noen jeg kjente godt/er venn med så hadde jeg såklart blitt lei meg, men når det gjelder folk jeg ikke kjenner eller prater med så har det lite påvirking på meg.

Er det ikke veldig kaldt å gå i shorts nå på høsten?
Nei, ikke hvis jeg bruker strømpebukse under. Skjønner ikke at folk syns det er så kaldt, hehe? Det er jo ikke så mye værre enn bukse, egentlig.

Hva syns du om 98’ere?
De er fjortiser alle sammen, fy faen for en HOREGJENG!!!! 😛 Haha heeey folkens, trodde vi hadde sluttet å rangere folk etter hvilket år de er født i. 98, 97, 96… WHO CAREEEEEES. Jeg kjenner nesten ingen 98’ere uansett, så jeg vet ikke.

Har du instagram?
Ja, kristineullebo

Har du noen gang tatt på et antrekk du er fornøyd med, men har følelsen av at andre ikke gjør det og kommer til å kommentere masse stygt?
Tja, kanskje….? Er ingen som har kommentert noe stygt, da. Men man kan ikke gå rundt å bekymre seg for hva andre syns om deg, da kommer man ikke særlig langt. Vær deg selv, og så får folk like det eller ikke 🙂

Bruker du solarium eller er du naturlig brun?
Ingen av delene. Pleier ca. aldri å ta solarium om vinteren, så om jeg vil bli brun pleier jeg å ta selvbruning i ansiktet en gang i blant. (Orker ikke ta over hele kroppen, det tar så laaaaang tid…) Herregud, etter at jeg ble tom for solkort innså jeg hvor dyrt det faktisk er å ta solarium.. Liksom, NOOOO way om jeg gidder å betale for det, haha.

Kan du legge ut bilde av moren din? Har dere et godt forhold?
Ja, vi har et veldig godt forhold! Hun er liksom som en kjempegod venninne, kan finne på ting med henne osv. 🙂 Har det veldig gøy sammen med henne og er utrolig glad i henne ♥ Er viktig å ha et godt forhold til foreldrene sine, man vokser jo tross alt opp sammen med dem.

Bruker du kamerastativ?
Ja, hadde ALDRI klart meg uten. 

Bruker du noe i håret ditt?
Shampoo, balsam og rettetang – that’s it. 

Prisforskjellen på f/1.8 og f/1.4 er jo stor. (Litt) Synest du det er så stor forskjell på kvaliteten at det er verdt å betale 2000+ for f/1.4 eller under 1000 for f/1.8?
For å være ærlig, nei. Den er bedre, men ikke  mye bedre at det er verdt de 2000 kr ekstra. Meeeeen; jeg syns absolutt det er verdt det for mitt bruk! Det kommer jo an på hvor mye du bruker kameraet ditt ikke sant, jeg tar jo bilder hver dag så det å kjøpe et skikkelig bra objektiv er en kjempegod investering i mitt bruk. Så ja, poenget mitt er at du må vurdere det ut ifra hvor mye penger du ønsker å bruke på kamerautstyret ditt.

Hva fikk du på 3000 meteren/cooperen?
Vi har ikke hatt den, vi. Kanskje like greit, hehe. Jeg springer best på korte distanser!

Hvor kjøpte du collegejakka?
Den er kjøpt på herreavdelingen på h&m til 200 kr

Har dere flere spørsmål – spør her! 🙂

70 kommentarer

Siste innlegg