oslo i morgen

♥ Heia! Hahaha, jeg er så LATTERLIG dårlig til å pakke… Klarer det virkelig ikke, ender alltid med at jeg stapper kofferten så full som jeg klarer og har nok antrekk til 2 uker, minst. Sånn som når vi skulle på klassetur i på et fjell i noen få dager og jeg hadde med meg halve klesskapet, haha. Er det mulig… OH YES. Skal jo bare være borte i tre dager, haha. 

Og ja, angående det; jeg har forhåndskrevet innlegg til hele helga. Har med data i tillegg og det blir kanskje oppdateringer derifra, men det er ikke helt sikkert ettersom pc’en er ganske treig.. Men det blir oppdateringer hver dag uansett, så! No need to worry. Skal ta masse bilder, om jeg ikke poster de der så poster jeg de når jeg kommer hjem 😀 

Men ja, en ting! Jeg og mamma skal jo hovudsaklig møte noen venner av oss, men blir jo også litt shopping naturligvis. Så dere som bor i Oslo; jeg vet at shoppingen der ikke er sååå syk akkurat, men hvilke butikker/gater/steder osv er verdt å besøke? Er ganske kjent der, men ikke lommekjent akkurat. Setter pris på forslag!

70 kommentarer
  1. Kos deg masse, og lykke til med pakkingen!
   Standar gata er jo Carl johan, der er bikbok, h&m, cubus, monki, vero moda osv… ellers ligger Zara i nærheten der! 🙂 Var i oslo istad, hehe:)

  2. Karl Johan og Bogstadveien! Utrolig mange fine butikker og koselig å gå rundt i gatene, glassmagasinet og steen og strøm er det også veeldig fint! Mange merke butikker osv… på steen og strøm bogstadveien også for så vidt men…

  3. Hei. Jeg bor i Oslo, nærmere bestemt Frogner. Steder du burde dra for å shoppe er Zara! Var innom der i stad og fy søren så mye fint de har fortiden. Du burde også gå nedover hele Karl Johan, masse butikker der, Bikbok, Zara, og de standardbutikkene som h&m, cubus, veromoda osv.
   Og så burde du dra til Bogstadveien, litt mer spesielle butikker 🙂
   I tillegg er det jo et lite senter (arkaden) i karl johan, og så har du jo oslo city(kjøpesenter) og byporten(kjøpesenter) som ligger nede ved oslo sentralstasjon.
   Og bare sånn at du vet så har de Zara i bogstadveien OG Karl Johan 🙂
   Og du MÅ gå innom united bakeries på majorstuen(øverst i bogstadveien) og spise lunch. Fordi jeg jobber der, og det er sinnsykt mye godt å velge i der:) Gir deg rabatt om jeg ser deg! haha 🙂
   Kos deg!

  4. Karl Johan og Bogstadveien! Mange fine butikker:)
   Skal dit selv imorgen! Kanskje jeg er heldig å møter deg, hehee:D

  5. Ski storsenter eller Sandvika storsenter, Vet ikke hvem av dem som er aller størst, men er ikke store forskjellen! Min favoritt er Ski storsenter! Ellers er det jo Karl Johan og Bokstadveien som alle de andre også har skrevet 🙂 God tur!

  6. Karl Johans gate og rundt det området der – der finnes alle butikker (HM, Bikbok, Zara, Monki, Weekday). Også Oslo City, et stort kjøpesenter som ligger i nærheten burde du ta en titt innom! Eller så anbefaler jeg Bogstadveien på Majorstua, nesten som Karl Johan og har de fleste butikker. Der har de også de litt dyrere merkene! Kos deg 🙂

  7. nå har strømmen storsenter åpnet, som er det største senteret i norge, det er kansje 20 min utenfor oslo. Der er maange butikker. blandt annet New Yorker, gina tricot, bikbok osv

  8. Karl Johans gate (h&m, bik bok, monki, zara, vero moda etc.)
   Oslo City (mye av de samme butikkene som Karl Johan)
   Arkaden (lite shopping-senter i Karl Johans gate)
   Eger (mye dyre merker)
   Bogstadveien på Majorstuen.
   Ellers anbefaler jeg å ta toget fra Oslo s. til Ski-storsenter (tar ikke lange tiden, og mye større utvalg blandt butikker)
   Kos deg! 🙂

  9. Jeg bor ikke i Oslo, men kan anbefale Bogstadveien. Der er alle kejdebutikkene + de som ikke er i alle byer og i tillegg, litt lengre nede i gata ligger ACNE, Shoe Lounge og en del dyrere butikker hvis dere vil innom der. Også er jo Karl Johan, Oslo City og Byporten noe å sjekke ut. Leste også om et nytt kjøpesenter på Annette Haga sin blogg og der skulle det visst også være en butikk som heter New Yorker – tror ikke den fins noe annet sted i Norge. Det kan jo være noe å sjekke ut der 🙂 God tur uansett!:)

  10. Ikke at dette har noe med dette innlegget å gjøre, men jeg bare lurte på hvor jakken fra det forrige innlegget er i fra?

  11. Egertorger, Karl Johan, Bogstad veien og grynerløkka og du finner garantert noe fiiint! Elsker deg og bloggen din<3 :*

  12. Bor der ikke, men er der så og si annenhver måned!
   Er verdt å besøke Karl Johan, såklart, og Bogstadveien. Egertorget og Oslo City er jeg ikke alltid innom selv, men du finner deg garantert noe der også! 🙂

  13. Karl Johan og Bogstadveien som de fleste over har sagt. Jeg personlig liker Bogstadveien best 🙂 kos deg masse!

  14. Hvis du har tid bør du dra til strømmen storsenter, ca tre kvarter unna. Det åpnet idag og er Norge største kjøpesenter, med butikker som ikke finnes i Oslo engang!

  15. Du burde gå i bogstadveien, har mange fine butikker! Liker å handle der best, de har jo zara med 3 etasjer,og en stor hm butikk! <3 masse fint!!

  16. Strømmen!! Senter utenfor Oslo. Åpnet nytt i dag. Så sykt bra. Masse fine klær man ikke finner andre plasser. Anbefaler det på det sterkeste 🙂 god tur 🙂

  17. mange her vill nok si karl johan, men jeg synes bogstadveien er best! de har finere ting stående ute i butikk og mangler aldri(!!) størrelser!
   øverst i bogstadveien(ved majorstuen) finner du aldo, morris, bikbok, hm, lindex, cubus, diesel,the body shop osv.
   litt lenger ned finner du zara, aldo, kremmerhuset,monki, parfymerier, makeupstore, tatler(dyre merker som marc jacobs, michael kors, juicy couture, parajumpers, goose osv)!
   heeelt nede i bogstadveien(bak slottsparken) finner du peppes og andre resturanter itillegg til fotobutikker, filippa k, acne, malener birger og litt dyre merker!
   DEN BESTE gaten å shoppe i! Karl johan er kanskje større, men har mer drittbutikker:)

  18. Karl Johan er det beste, eller så er kanskje Bogstadveien et alternativ. Dessuten når du er i Oslo, MÅ du besøke ben&jerrys, eller yoghurtheaven! du kan finne adressen og sånn på nettet!

  19. Heisann. vi er fem jenter fra storetveit ungdomskole i Bergen som har fått en oppdrag fra “leger uten grenser” og skrive en sak om “millioner mangler helsetjeneste i slummen” Visste du at 800 millioner mennesker i verden lever i et slumområde? Visste du at 1/10 har lite eller ingen tilgang på helsetjenester? Underernæring, forurensning, dårlig hygiene og elendige sanitære forhold er noe av det som fører til farlige og smittsomme sykdommer som kolera, meslinger og HIV. Dette er noe media ikke vil ha inn. De mener de hadde mistet lesere pga det er kjedelig og lese om. Vi lurer på om du kan dele facebooksiden vår. Om mange liker den kan vi sende den inn til media og vise hvor mange som faktisk hadde brydd seg. Facebooksiden: http://www.facebook.com/taushetdreper

  20. Bogstadveien er nok det beste stedet 🙂 pleier alltid å dra dit. De har masse butikker, det vil si: alle de vanlige (h&m, Cubus, bikbok, zara osv. men de har IKKE ginatricot lenger), litt dyrere butikker (acne og sånn) Pluss at de har utrolig mange kafeer og restauranter! 😉 du burde virkelig dra dit! <3
   Elsker bloggen din btw.!!! <3 <3

  21. dette er LIIITT uttfor oslo da. MEN SKANDINAVIAS STØRSTE SOTRSENTER! anbefaler virkelig, det har blandt annet new yorker, lush, mac, ben and jerrys og smoothie x change! DUU MÅ DRA DIT!<3 bare ta toget som skal til lillestrøm og gå av på strømmen stasjon 🙂 og da er det rett ved

  22. Jeg bor like utenfor Oslo, og er der veldig ofte, men kan vel ikke regnes som noen ekspert. Men har noen tips allikevel.
   Hvis du vil på kjøpesenter i Oslo anbefaler jeg Storo, bare å ta t-banen dit. Mye mindre folk enn på Oslo City og mye bedre butikker!
   Hvis du vil i gater anbefaler jeg absolutt ikke Karl Johan! I helgene er det ofte mye folk der og køer i prøverommene. Anbefaler da heller å gå fra Majorstua og ned Bogstadveien og så til Hegdehaugsveien, nederst i Bogstadveien. Der er det mye mer forskjellig, mangler bare Weekday, og der har du mer både dyrt og billig.
   Ellers anbefaler jeg Tatler, Steen og Strøm, Egertorget, Glasmagasinet og Paleet hvis du vil ha merker 🙂
   Av spisesteder anbefaler jeg kaffestopp på Kaffebrenneriet, kakestopp på Pascal(makronene der er herlige) og lunsj på Fridays! 🙂

  23. Karl Johan er best, men bokstadveien er ganske bra også.. men når du går i Karl Johan gå litt i veiene ved siden av selve hovedgata der er det ofte mange fine butikker! Eller så kan du dra på oslo city på jernbanetorget! 😉 God tur!!

  24. Kdu burde ta toget ut av byen og dra til strømmen storsenter, ligger 15. Min unna med tog ! De har newyorker, monki, Gina, bikbok , veromoda , lush , Mac og alt mulig der…

  25. Henger olajakken og den lyse vesten sammen ? Kjempefin! Hvor er den fra og er det lenge siden du kjøpte den ? 🙂

  26. ja det er jo greit å være kresen på gutter, da går du etter personlighet og ikke utsende. kanskje du ender opp med en ikke så kjekk mann men med en snill og hyggelig en. btw ikke sånn frekt meint men har du mange venner?

  27. Oslo city er vell veldig populært! (: nesten alle butikker du pleier å være inni (h&m, Gina tricot, Cubus, vero moda o.s.v.

  28. Strømmen storsenter! 😉 De har fått mye fint der! Blant annet Høyer, Vero Moda, New Yorker, Superdry 😉 Og er det største senteret vi har i Norge 😉

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg