wearing my spiked bra


sko footway.no, veske SMIA, shorts runwaydreamz, spiked bra romwe.com, strikkejakke Bik Bok

I dag har jeg på meg den kuleste bh’en ever! Utrolig vanskelig å finne noe å kombinere den med, men antrekket ble vel ikke så aller værst? Jeg må seriøst le litt for meg selv hver gang jeg tar den på meg, den er liksom så.. SPESIELL. Hahaha! Love it, though.

Hva syns dere om antrekket? 

  1. Dette så ikke bra ut, det er november! Du er bare 15 år, og greit, man blir påvirket av andre (dog eldre) bloggere, men dette ble veldig lettkledd og trashy. Kan ikke forestille meg at foreldrene dine så deg sånn som dette.

  2. Gå til byen med det det der og se hvor mange stygge blikk du får. ALT for lettkledd. Blir bare tragisk at en 15 åring går i det der..

  3. spiser du frokost? 🙂
   Spiser du så lite mat som du legger ut på de måltidene du legger ut’? Sånn ett rundstykke til et måltid liksom?
   kan du ta det med på spørsmålsrunden?

  4. Dette ble veldig feil.. alt for mye nagler med både bh’en og shortsen, og skoene passet ikke til, selv om de er veldig fine!! 🙂

  5. Dere som gir negative kommentarer, hvorfor er dere anonyme ? Er ikke det veldig feigt ? Helt ok og komme med meninger, men stå nå fram og stå for det du mener. Hvis ikke kan du la være og kommentere.

  6. Den strikkejakka passet ikke med nagle bh’en synes jeg.
   Men ja, kan tenke meg at den er vanskelig å kombinere med.
   Ellers BRA at du går med det du har lyst til! 🙂

  7. hva hjelper det henne om vi skriver navn eller ikke? sier bare meningen min, og tror ikke det blir så mye forskjell om jeg skriver navn… btw, du er anonym selv! 🙂

  8. Nice! 🙂
   Men jeg ville hatt en dr. denim bukse til eller, never denim istedet for shortsen 😉
   Fin er du da, det var jo ganske stilig, men jeg ville ikke hatt en sånn bh, litt for vågalt for meg 🙂
   Jeg syns faktisk at du er tøff som tør å gå i sånne klær! ^^
   Jeg syntes ikke det er så fint, da. Men jeg syntes det faktisk var kult på deg 😉

  9. hva sier foreldrene dine, kanskje litt horete å gå rundt å vise BH- en sin så mye.. man ser liksom enden på den..og lillesøstra di, vil du so at det er et godt forbilde å gå rund på gata å vise halva BH- en sin??hahahahha.
   ooog et tips: ta en genser med liitt fløftgreie, ta BH- en under og fest den nederste delen av BH- en til litt av genseren. sånn at man ikke ser ablsutt HELE halvdelen av BH- en, bare det øverste.
   om noen år vil du være flau over at du gikk med det der. og skoene paset heller ikke perfekt til, sorry men dette er faktisk litt drøyt.

  10. Liker bloggen din veldig godt, og er innom hver dag!! 🙂
   Pleier like stilen din veldig godt, men denne gangen må jeg dessverre si meg enig med de andre negative kommentarene her, syns det ble litt for masse! men elsker BHen da, men kanskje kombinere den på en annen måte? ha en fin kveld 🙂

  11. Veldig kul BH! Men ikkje til den outfiten her! Ikkje kombiner strikkajakka til! Å spar shortsen til sommaren!

  12. Kult! Men det blir det ikke litt drøyt å gå rundt i offentligheten og vise bhen så mye? Ikke negativt ment altså!

  13. Noen av dere ovenfor.. Altså, tror ikke kristine kjøpte denne bhen til å skjule under klærne.. Det er jo det som er hele pointet med den bhåen der… Stå på, kristine! Elsker stilen din og at du tørr å være deg selv! 🙂

  14. Uffda..dette ble også veldig feil 🙁 Jeg synes den bhen kan være kul om den blir sikkelig stylet, men det klarte du ikke nå desverre…HELT feil med strikkejakka. Horete og usmakelig. Og den shortsen …gruuusom!! Ser ut som du har en bleie hengende mellom beina! Nå er det på tide å legge vekk disse shortsene dine for sesongen…

  15. Dette så rett og slett trashy ut.. Og hva skjer med at den ene puppen “henger” ut liksom? Ser bare forferdelig ut desverre..

  16. Herregud, det er en BH folkens!!! Om sommeren er det jenter som løper rundt på stranda i g streng bikini, og puppene løse! Dette er en AWESOME bh, og det er faktisk meningen at den skal syntes, med det skjønner tydeligvis ikke alle? Og ja, det har kanskje begynt å bli kaldt ute, men det er mange som går med shorts enda! Hadde hun fryst mye, så hadde hun kledd på seg mer, så det går bra folkens, hun kan passe på seg selv. Og for alt dere vet gikk hu bare rett ut døra, tok bildene, så skiftet til noe annet!
   Og ikke døm andres stil, dere har sikkert ikke verdens beste stil selv akkurat.

  17. Hva om du heller kjøper en ensfarget, typ svart singletbody (kan vel forsåvidt bruke vanlig singlet også) og har under den bhen? Så kan du ha en gjennomsiktig skjorte eller noe over som du har åpen.. Da ser du kanskje ikke så avkledd ut (ikke unormalt mye hud som vises) og du slipper kombinasjonen strikk + spikes.. Bare et tips. BHen kan være veldig kul, men tror kanskje du bommet litt på kombinasjonen her.. Ellers veldig fin blogg:)

  18. Å herrejesus så mange teite kommentarer! Hvor mange av dere har vel ikke gått med en tubetopp som viser gjennom gjennomsiktige topper, eller løpt rundt i bikini? A-K-U-R-A-T-T det samme.
   Syns du har kjempefin stil!

  19. skulle gjerne hatt et middagsselskap med alle dei som berre skriver negative komentara annonymt på internett. det hadde vert dirtfett, menmen, det er jo jævlig artig at noken tar seg tid til å gjere det da. god underholdning for alle oss andre!

  20. Kommer fortsatt ikke over hvor grusomt det antrekket er. Måtte le av den “ser ut som du har en bleie mellom beina”-kommentaren.
   Altså, bhen er fin, gensern er fin, shortsen er fin og skoene er fine. MEN, ikke sammen! Vet ikke hvor varmt det er der du bor, men her i Oslo bruker flesteparten vinterjakker, store sjerf osv, mens hos deg ser det ut som det er 15-20 varmegrader? Og til alle som kommenterer “dere som kommenterer negativt og er anonyme, er så tragiske”:
   – Det hjelper ikke Kristine om vi skriver navn eller ikke
   – Det må være lov å komme med konstruktiv kritikk (Jeg sier ikke at SELVE Kristine er stygg, kun antrekket)
   – Og flesteparten av dere er anonyme selv, så ja.. Logikken var…?
   Og til sist men ikke minst, “nissen”: Jeg blir gjerne med ut å spiser middag…. Med mindre du dukker opp i naglebh, strikkejakke og shorts…..

  21. Det blir virkelig for dumt å begynne å diskutere over en bh… Jeg syns Kristine er super tøff som tørr å gå i den! selv hadde jeg aldri turt. Jeg skal si meg enig i at kombinasjonen ikke var helt fin, men det er min mening og ikke stygt ment i det hele tatt for det er ikke jeg som skal gå i den men henne. Vi lever i 2012 og det skal være fullt mulig å la folk få gå i det de vil uten at det skal komme noen stygge kommentarer. Hva om det hadde vært dere? Skulle likt å sett dere gått med den uten å fått en kommentar og at dere ikke hadde tatt den til dere.. Seriøst, folkens. Voks opp og la folk være dem de er.

  22. fyfaen, blir flau over enkelte her. håper virkelig du skjønner at de bare er sjalue.. og at du bare ler av dette, fordi du er en fantastisk blogger og jente!

  23. HAHAHA disse negative kommentarene var virkelig dagens! Blir bare tragisk og teit å begynne å diskutere over en bh som Kristine selv har bestemt skal se ut sånn. og begynne å kommentere om at lillesøstra hennes ser opp til henne osv blir bare for dumt. Jeg synes Kristine har en utrolig bra stil, og det til å bare være 15 år! elsker henne, bloggen og stilen. Så Kristine, ikke hør på dem, de er bare sjalu fordi du faktisk tør å gjøre dette å være deg selv! You go guurl<3

  24. Beklager, var ikke meningen å være så “anonym”. Jeg står fortsatt for det jeg skrev.
   Ikke alle kommentarer kommer fra hat eller sjalusi, og hun skrev da vitterlig “Hva syns dere om antrekket?” i innlegget?
   Noen ganger syns jeg bloggere går helt over styr for å følge med på moten. Ja, BH-er kul, men hele poenget er vel å bruke en løs singlet over, ikke la hele juret henge ut?
   Og igjen: hun er 15 år! FEMTEN. Derfor er det ikke noe fint antrekk. Jeg er 10 år eldre enn henne og kunne ikke falt meg inn å gå sånn. Tynn sort tights, hotpants, nagle BH og en strikkegenser? Hun ser naken ut og trashy. Det syns jeg om antrekket. Det er ikke en negativ hatkommentar, det er et svar på spørsmålet hennes.

  25. hahaha det er da vel enorm forskjell på å være 15 og 45.. Tror du at du er femten nå og når du har bursdag neste gang blir du plutselig 45? Det er i så fall feil.

  26. Anonym: Så fortell meg hvem den er beregnet for da. Mener du at det er greit å bruke den når jeg er 16 år, som er neste gang jeg fyller år? Jeg blir 16 om mindre enn 2 måneder, så om jeg bruker den nå eller da spiller ingen rolle. Haha, herregud, dette blir bare FOR dumt.

  27. du skal egentlig bare bry deg om de positive kommentarene.. som en blogger bør gjøre! Det du gjør nå er jo bare å kommentere tilbake til de som kommenterer negativt…. du bryr deg mere om haters enn leserne dine. dårlig blogger. har ikke sett så mye som et takk til noe positivt!!!!!

  28. Skjønner meg ikke på de frekke kommentarene, dette antrekket er jo helt uskyldig? Så 15-åringer kan ikke bruke bikini på stranda nå heller? Haha 🙂 Kjempestilig antrekk!

  29. Slutt å være frekke. Ikke alle, men mange. Og å se de negative kommentarene er ofte det letteste. De skiller seg ut og sårer. De gode går i mengden, og går ikke så mye inn. Slik er det hos alle. Så du som er så positiv, Elise, kunne jo bare latt være å kommentere at hun bare ser det negative, og er dårlig blogger. Det gjør de til en dårlig leser, og til en av de som er frekke og rakker ned. Konstruktiv kritikk er en ting, men er ikke greit når det kommer litt positivt og mye kritikk selv om den er konstruktiv. Og hvis noen nå kommer med:”hun er toppblogger, hun burde tåle det
   “, så kan dere bare legge den tanken fra dere:-) hun er akkurat som alle dere andre, hun tar seg nær av drit og blir glad av skryt. Gjør hverdagen hennes litt lettere med å kommentere positivt, eller ingenting. Hun er trossalt “bare femten” år 🙂

  30. Tipper at alle dem med negative kommentarer er bare sjalue! De vil sikkert bli like populær og ha så fin stil som deg men klarer det kanskje ikke?
   Du burde ikke bry deg om dem, de fleste kommentarene her er positive og det er maange som misunner deg skikkelig! jeg f.eks, elsker stilen din og bloggen! Synes den naglebhen er syyykt kul! elsker den og skal kanskje ha sånn selv! Elsker det at du tør å skille deg ut litt, det er det som gjør en person spesiell!*
   Stå på jente! Synes du fortjener bare positivt!

  31. Altså, dere som synes dette var drøyt….heheheh, dere har et sjokkerende og slitsomt liv i vente for dette her er INGEN TING. Ta dere en tur ut døra etter klokka 23 en lørdagskveld så får dere vel slag og hjerteinfarkt og alt som er. Jeg ser bare ei søt jente i strikkejakke med litt egde! Er så lei av alle fjortiser med perleøredobber og rosa hettegensere 😛
   Og Kristine, når man går med sånne plagg må man forvente litt pes, men det er jo havle moroa spør du meg! Jeg synes du var fin hvertfal 😀 😀
   Fin-fin blogg!!!

  32. Krissy: Når du er under 16 år er du også under den seksuelle lavalder, og da passer det seg ikke å gå sånn kledd. Dette gjelder ikke spesielt deg, men jenter på din alder som kler seg slik. Altså, det er ikke nødvendig å kle seg så utfordrende (ikke misforstå, jeg har ikke noe “gammeldags” syn), du kunne matchet BH med noe mer klær (som jeg ser du har på de nyere bildene). Det er mye finere.
   Stay classy, not trashy. Tro meg, når du blir litt mer voksen kommer du til å tenke “hvorfor i h****** hadde jeg på dette?”

  33. Lise: Hva har klesstil med seksuell lavalder å gjøre? Du drar det fullstendig ut av sammenheng. Helt greit at du ikke liker antrekket, men det du sier blir bare helt feil.
   Ser ikke helt hva som er trashy med dette, forresten? Jeg viser halve BH’en til en BH som er ment til å vise? Ja, antrekket er noe utfordrende, men kjære gud – glad jeg ikke er en av de A4-folka som ikke tør å skille seg noe ut.

   Jaja, så kommer jeg til å syns dette er stygt når jeg er 35 år, da. (I følge deg) Men jeg er hvertfall en av de få 15-åringene som tør å skille seg ut i klesveien, og jeg tror jeg hadde angret mer om jeg IKKE gjorde det for å si det slik;-)

   Creds for at du stod frem med navn da, det setter jeg pris på! Men jeg liker antrekket og det kan ingen forandre, beklager 🙂

  34. Jeg er ikke redd for å stå frem med navn, jeg har bare en helt annen mening enn deg, dette er ikke noe hat-basert.
   Jeg dro inn seksuell lavalder fordi (på de bildene) ser veldig utfordrende ut. Og det syns jeg ikke tar seg noe bra ut når man er 15 (heller ikke 16), men det er nå bare min mening.
   Syns bare ikke du bør “selge” deg selv så billig, når du overhode ikke trenger det. BH er det ikke noe galt med, det er sammensetningen som ikke er pen.

  35. Nei Lise, nå får du virkelig ta deg sammen. Greit du har sterke meninger, men skal du virkelig pirke så utrolig mye på det. Er det ikke bra at kristine har en egen stil, er modig og faktisk tør å gå i noe som er litt annerledes? Vi lever i 2012, hva er litt hud da? Og når det kommer til denne BH-en er det faktisk meningen at det skal vises.
   Ingen vits å slenge dritt for at de ikke har like mye bein i nesa og er så sikker på seg som du er, Kristine! Du ser strålende ut, ikke la noen knekke deg. Hva kan man si: man angrer mer på det man ikke gjør enn det man faktisk gjorde.

  36. Lise: Hvis du kaller det der å selge seg selv så bør du virkelig ta et oppgjør med deg selv. Og hvis det å vise LITT hud kalles å selge seg selv så lurer jeg virkelig på hvordan du kler deg.

   Hva mener du med sammensetningen? Jeg har på meg en shorts….? Det har vel blitt horete det også, I guess.

  37. Skulle ønske jeg var sæ kreativ i klesveien og like tøff! Du inspirerer meg kjempe masse. Det er ikke en stil jeg har sett du har brukt som er stygg, de er bare så fantastiske og det er du og!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg