ukens spørsmål #35

Hvordan har du fått så flott mage med six-pack?
Tok 100 situps hver dag i en liten periode før sommeren, og tadaaa. Får lett muskler fordi jeg har såpass lav fettprosent, så det er egentlig kun derfor.

Leser vennene dine bloggen din??
Ja 🙂

Liker du volleyball?
JA!!! Det er dritgøy, selvom jeg aldri har giddet å spille det på fritiden.

Selger de hettegenseren med skinnarmer fortsatt?
Jeg kjøpte den i sommer, så det tviler jeg på..

Koster Photoshop noe?
Ja, det koster rundt 5000 tror jeg. DYYYRT!

Hvilke hobbyer har du hatt siden du var liten?
Drev en del med alpint når jeg var liten, og så ballett, friidrett, dans, håndball og friidrett igjen!

Hvilket årstall er du egentlig født i?
1997

Hvilken skole går du på?
Førde ungdomsskole!

Er du fornøyd med ditt eget utseende?
Ja og nei. Det er en million ting jeg ville ha forandret på, men på samme tid ville jeg aldri ha vært en annen, if you know what I meeeean

Har du tips til en god og sunn frokost?
Mager cottage chese med havregryn, frukt og litt honning på toppen. So daaaamn good. Blir aldri lei heller!

Kan du beskrive din morgen før du skal på skolen?
Våkner av alarmen min, sover en halvtime til, står opp, sminker meg og retter håret helt til jeg innser at klokka er altfor mye, setter meg ned og spiser frokost i 2 minutter før jeg må ta med meg resten av frokosten i munnen samtidig som jeg springer rundt i huset og leter etter hvite ankelsokker, finner frem bøkene, lager niste og så til slutt, 3 minutter før bussen går; finner hva jeg skal ha på meg. RUTINERT!! =)))<3 (OBS: Jeg mister aldri bussen. Utenom de dagene jeg har god tid, da presterer jeg på et eller annet mystisk vis å komme for sent)

Er du fornøyd med klassen din?
Jaaa, klassen vår er den kuleste. (Og sykeste)

Hviljen farge har du i foundationen din fra bareMinerals?
Medium tan. Jeg kjøper alltid et hakk mørkere slik at jeg eventuelt kan blande den inn med lysere foundation som jeg har fra før av!

Hvor mye klorin og vann hadde du oppi bøtta når du blekte buksa?
Ca. 1/3 flaske klorin og så fylte jeg bare opp vann til det dekket hele buksa. Det er egentlig bare å prøve seg litt frem, det var det jeg gjorde 🙂

Do you have a tumblr?
No, but one of my readers made a fan-tumblr dedicated to me! That’s the sweetest thing ever ♥ love-kristine-ullebo.tumblr.com

Hvordan føler du selv at du gjør det på skolen? Hvilket snitt har du?
Har 5 og 6 i alle fag, så jeg vil si jeg gjør det bra! Innsatsen er hvertfall betraktelig forandret siden f.eks åttende klasse, da jeg tok skolen helt chill, gjorde lite lekser og utnyttet at jeg ikke trengte å jobbe for karakterene. Glad det ikke fortsatte slik, for da hadde jeg sikkert ikke hatt så bra karakterer nå.

Hvordan trener du kroppen din?
Får myyyye spørsmål om dette. Skulle gjerne gitt dere et godt svar, men jeg trener egentlig kun kondisjon. Trener ikke styrke på beina mine, for eksempel. Jeg kan jo liksom ikke lage et innlegg om “hvordan få tynne bein”, det hadde blitt heeelt feil 🙂

Hvordan tør du å gå i nagle-bh’en?
Haha, total rage på antrekket hvor jeg hadde på meg nagle-bh’en. Liksom… Seriøst? Kjøpte den ikke akkurat for å gjemme den under klærne heller da. Og nei, jeg hadde nok ikke gått slik på skolen, men den dagen var jeg faktisk bare med en venninne. Haha, noen av kommentarene dere kommer med virkelig REN underholdning. Dårlig forbilde for lillesøstra mi ass 😛 Men jo da, keep going! Dere gjør dagen min, så dere fortjener en stor takk

Hvordan er runwaydreamz-shortsene i størrelsen?
De er ganske normale, egentlig. Har XS som jeg bruker i alle andre shortser, og den passer perfekt. De er litt “store” bak om dere skjønner, men det er liksom det som er fint med de shortsene syns jeg da! De skal liksom ikke være heeelt inntilsittende bak.

Betalte du toll for naglebh’en på romwe.com?
Jeg fikk jo den sponset så jeg vet desverre ikke, men du kan sende mail og spørre dem 🙂

Har hørt at Førde er kåret til norges styggeste by, kan du motbevise det?
Hahaha! Syns ikke den er SÅ stygg, men jeg kommer liksom ikke til å bo her resten av livet mitt. Skal hvertfall flytte til en annen by når jeg skal studere! 

Bruker du noe redigeringsprogram siden bildene dine alltid er så lyse og fine?
Når jeg tar bilder inne mot hvit vegg så bruker jeg nesten alltid blits, for da blir bildene mye finere og lysere. Jeg redigerer de litt lysere også (i Photoshop CS3), men ikke så mye.

Kan du vise alle shortsene dine?
Tjaa, har ikke SÅ mange som det virker som. Men det kan jeg sikkert!

Svarer du på mail?
Ja, jeg svarer som oftest, meeeen det hender at jeg glemmer å svare på noen inni mellom. Så hvis det tar lang tid før dere får svar så kan dere bare sende mailen på nytt!

Hvorfor går du med shorts? Er det ikke vinter?
Vinter? Den starter 1. desember den 🙂

Hvilken størrelse har du i Nashville-genseren?
Strl. L. Hater små gensere, så jeg bruker nesten alltid stor størrelse!

 

Om dere lurer på noe til neste gang, spør her!

61 kommentarer

Siste innlegg