ukens spørsmål #39

Hvorfor bruker du strikk nederst på buksene dine?
Fordi alle buksene mine er så vide nede, haha. Sykt irriterende, haaater sleng nede på buksa. Så ja, uansett hvor “teit” det er med strikk, så er det absolutt nødvendig!!

Hva synes du om jenter som er 1.80 høye?
Jeg syns det er rålekkert! Får inntrykk av at det er mange av dere høye som sliter med dårlig selvtillit, og da har jeg bare èn ting å si: dere burde være stolte av det! 🙂 Jeg mener selvfølgelig ikke at det å være lav ikke er fint, for det er jo absolutt ikke sant. Ingen kan bestemme høyden sin, og om man er lav eller høy spiller ingen rolle – det viktigste er å akseptere seg selv. Jeg bare syns det er så synd at man skal bruke så mye energi på å være misfornøyd med sin egen høyde. Altså, jeg er 173 cm selv og til tross for at jeg hatet det før så elsker jeg det nå! Det gjelder bare å finne det positive i det, så om jeg f.eks hadde vært 155 cm så hadde jeg sikkert funnet en måte å være fornøyd med det også på. Dere er fine, jenter! Lover ♥

Hvor er vesken fra og når kjøpte du den?
Vesken er fra Gina Tricot, og den kjøpte jeg i slutten av oktober om jeg husker riktig. Skikkelig fin til å være kjøpt på en billigbutikk, elsker den virkelig.
 

Hvem tar bildene dine?? Veldig flink fotograf!
Min trofaste fotograf er Ingvill! Hun er blitt veldig flink (hihi), og hun stiller alltid opp om jeg trenger noen til å ta outfitbilder. STOR takk til henne! Hun tar ofte outfitbildene mine, men om ikke så tar jeg bildene selv med kamerastativ og fjernkontroll.

Er siden du kjøpte kjolen trygg?
Jaja! Den er trygg 🙂

Hvor ofte trener du?
Hehe, oh jez. Det vil dere ikke vite, stol på meg

Tycker du om (“liker du”) att vara lång? Fördelar/nackdelar?
Hehe, føler det ble mye snakk om høyden min nå. Jaja! Jeg liker veldig godt høyden min, og hadde ikke hatt noe imot å være enda høyere faktisk. Eneste bakdelen jeg vet om er at det er vanskelig å finne bukser som passer, haha.

Kan du lage ett innlegg der du lærer oss å ta så fine bilder, og hvordan du tenker?
Kanskje jeg skal prøve å få det til ja, hvis det er av interesse. Vi får se!

Er det ikke snø hos dere?
Det VAR, men så blåste det helt sinnsykt i helga så all snøen forsvant. Rett før jul, så sykt typisk… Hvor ironisk er det ikke at det er snø i typ 4 måneder i strekk, men på JULAFTEN, nei daaaa. Seff ikke liksom, lol 😛

Har du laget designet ditt selv?
Ja, det har jeg. Tror jeg skal skaffe meg et helt nytt design en eller annen gang om ikke så altfor lenge, det jeg har nå er jo kanskje litt kjedelig i lengden. Men jeg liker det enkelt, har aldri vært fan av slike avanserte og uoversiktlige design.

Fryser du ikke når du tar outfitbilder ute?
Haha, JO! Gjett om. Altså, noen ganger går det helt fint, men de dagene det er mange minusgrader så er det sånn: “okei, nå teller vi til 10 og så springer vi ut, KJAPT!” og så etterpå bare: “shit ass, vi stikker inn og tar pause i 2 min. må få følelsen igjen i fingrene mine”. Så sykt epic lol, hadde vært fett å hatt en behind the scenes-video når jeg skal ta antrekksbilder. (SERR, det hadde vært kult!! Kanskje jeg skal gjøre det en gang???) Vel, det er en av grunnene til at det er enklere å være blogger om sommeren… Men bildene blir så utrolig mye finere ute, så det er verdt det da!

Har du sluttet å vokse?
Vet ikke helt. Håper IKKE det, jeg vil gjerne være litt høyere! Er 173 nå, målet mitt er 175 hvertfall!!

Er det noen negative sider med å ha blogg?
Det er veldig få synes jeg, men det er jo noen. For eksempel at folk forhåndsdømmer deg – tror at du er slik og slik og at bloggen fremstiller deg som person. Det er viktig å skille mellom en blogg og en person, og leserne må ikke glemme at bloggen kun fremstiller en liten brøkdel. Selvom jeg kanskje ikke sier det, så kan jeg ha hatt en ræva dag og jeg er drittlei eller sur. Og da handler det ikke om at man lyver for leserne sine, men at det ikke alltid egner seg å dele personlige problemer med flere tusen fremmede. Ellers; kun positivt!! Haha.

Hvor er det rosa kruset du har sminkebørster oppi fra?
Det er fra IKEA

Hvor mange kameraobjektiv har du?
3 forskjellige. Har standardobjektiv 18-55mm (men autofokusen er ødelagt), 50mm f/1.8 og det jeg bruker nå; 50mm f/1.4. Kan egentlig bare selge 1.8, ettersom jeg ikke har bruk for det…

Hvor gamle er søskene dine?
Håkon er 19 år og Ingeborg er 8 år!

Hvem er forbildet ditt innenfor mote?
Kenza! (Kenzas.se) Uten tvil, she’s SO DAMN PRETTYYYYYYYYYYY. Herregud, se på henne.

Hva gjør du med klærne du ikke skal ha lengre? Har du vurdert å starte salgsblogg?
Jeg har tenkt litt på det med salgsblogg, men er ikke sikker enda. Det er jo en del arbeid, og om jeg eventuelt skal lage det så vil jeg jo gjøre det skikkelig. Kanskje 🙂

Hvor er den buksen din fra? Link til den? Har så lyst på den 🙂
Den er fra Bik Bok! Ser jo ut som en pysjbukse, men jeg digger den jeg. Har lyst på en slik i svart eller helt grå, men finner det ingen steder… Den er forresten på tilbud nå, tror jeg.

Er du flink til å synge?
HHAHAHAHAHAHAH. Nei.

Hvordan får du til å ta så bra bilder?
Jeg har bare tatt masse bilder opp gjennom tidene, rett og slett. Fikk kameraet mitt jula 2009 (WOOOOOW, det føles lenge siden….), og da var jeg relativt amatør for å si det slik. Tok bare bilder med auto og blits, haha. Det var egentlig ikke før jeg fikk nytt objektiv (1.8) høsten 2011 at jeg begynte å “utvikle” meg, da.

Har dere noen spørsmål til neste uke? 

62 kommentarer

Siste innlegg