Xen-Tan

Hei! Noe av det kjipeste med vinteren må vel være å at man blir så sinnsykt blek, er dere ikke enige? Da solarium er utelukket for min del (ettersom det er både dyrt og helsefarlig) har jeg testet ut to produkter fra XEN-TAN. Hår fått en del spørsmål om selvbruning også, så da passer det jo fint!


For ansiktet her og for kroppen her

Slik ser de altså ut – den hvite er for ansiktet og den brune er for kroppen. Jeg må bare si at jeg er utrooolig fornøyd med disse! Har aldri vært noe fan av selvbruning ettersom det pleier å lukte så fælt, men disse lukter faktisk helt herlig – nemmelig vanilje! Føltes ut som om jeg hadde på meg body lotion. Kremen er enkel å påføre og det og fargen blir utrolig fin som dere kan se på bildene under. I motsetning til andre selvbruningskremer jeg har prøvd før så blir jeg brun og ikke oransje. Tommel opp 🙂

XEN-TAN er et veldig bra kvalitetsmerke som gir deg mye for pengene – og er definitivt det beste jeg har prøvd hittil. Men en ting; hvis du skal kjøpe denne så ville jeg anbefalt å bruke selvbruningshansker, ettersom man blir oransje i hendene etterpå.

Om dere har lyst å kjøpe så får dere 25% rabatt på begge produktene om dere bruker koden “utmun”. Koden er gyldig frem til 24. desember!

Har dere prøvd selvbruning før?

43 kommentarer
  1. Jeg har prøvd en fra dove, sånn halvt selbruning og halvt body lotion greie. Den lukta ikke så godt, men ga en helt okei farge etter 2 smøringer 🙂 Men den ble litt orange til slutt. Jeg tar jo solarium innimellom, så klarer å holde meg sånn okei brun. Men kunne godt ha tenkte meg denne selbruningen nå om vinteren!

  2. Bruker du den på hele kroppen? Armer, mage, og bryst også? Eller bare beina? Og blir den skjoldete eller er den lett å ta på og blir lett og fin?:) Bare lurer siden jeg vurderer å kjøpe den selv så hadde vært suupert å få svar 🙂

  3. Så flink du er som holder deg unna solarium! Vet det ikke er bra, men tar det innimellom:)) ble fin farge av den selvbruningen! jeg prøvde noe for lenge siden, men likte ikke da det begynte å gå vekk fordi det ble så rar farge!

  4. Vilma: Jeg bruker den på hele kroppen 🙂 Den er veldig lett å ta på syns jeg, er veldig fornøyd. Det eneste som kanskje kan være en liten utfordring er å få det jamnt helt nederst på armene, men slik er det jo med alle selvbrunere 🙂

  5. Har hørt rykter om at du er sykt selvopptatt i virkeligheten, og at du bare har 3 venner som egentlig ikke liker deg, at du er sykt bitch, har oransje hår, sier at du har for små klær når du bruker for store. At noen gutter som er på bloggen din bare er med for å komme på bloggen, at ingen av foreldra til klassekameratene dine likte deg på barneskolen, at du redigerer bildene dine sykt og at du bruker altfor svære bher… altså jeg vil deg ikke noe vondt eller noe, bare lurer på dette fordi jeg har hørt at det er sant…er det..?

  6. Mathilde er du sykt sjalu på Kristine, eller er du veldig forstyrret i hodet ditt siden du må skrive dette på bloggen hennes. Det virker som om du er et dårlig menneske som ønsker andre vondt. SKAM DEG, SLEMME DEG.

  7. ahhahah sara? jeg har faktisk hørt dette av en som kjenner henne i virkeligheten så det er ikkje jeg som burde skamme meg;)

  8. Hei! Jeg har brukt Xen-tan i et år nå, og har funnet ut noen tips som er fine å ha om man bruker det; bruk jif skurekrem på hendene etter du har påført! Dette løsner alt med en gang. Det er nok ikke helt bra for huden, men jeg bare passer på å vaske igjen med såpe etterpå for å få bort alt, og smører med bodylotion. Og, for å få det jevnt nederst på håndleddene, vasker jeg først som skrevet over, og tar deretter litt krem/spray på en bomullspad og stryker forsiktig over håndleddene og på oversiden av hendene for å få bort skille 🙂
   Håper dette hjelper litt!

  9. Navn: En ting er å gi konstruktiv kritikk, men en annen ting er direkte drittslenging. Og det er så innmari lite ålreit!! HVERTFALL når du kommenterer anonymt. Jeg lurer liksom bare…På HVA du får ut av det? Ved å si noe sårende og støtende til andre – HVA vinner du på det? Hvor mye bedre føler du deg egentlig? Jeg bare lurer, for jeg forstår virkelig ikke hvorfor eller hvordan du klarer å gjøre det.
   Kristine, du ser som sagt SMASHING ut!!

  10. tviler det var meningen for at du skulle bli lei deg, mer ett spørsmål om det var sant.. du er jo alltid hjemme å tar bilder, du er ikke med en hel ‘gjeng’ som du prøver utgi deg som da. Om du har så god sjøltillit burde du ikke bry deg om kommentarene, å heller ikke ta det opp.

  11. Maria Ullensvåg: Jeg utgir meg ikke for å være noen annen en den jeg selv er jeg, skjønner ikke hva du prater om i det hele tatt. Kom gjerne med eksempel på når jeg har utgitt meg for å være en annen en den jeg selv er? 🙂 Og det at jeg svarer på kommentarene mine har vel ingenting med selvtilliten min å gjøre? Jeg er kjempegod selvtillit jeg.

   Forresten, om du ikke liker det jeg blogger om så står du helt fri til å slutte å lese. Det er ingen som tvinger deg vet du, selvom det er koselig at du er innom da – til tross for at jeg “alltid tar bilde hjemme” 😉 Sist jeg sjekket så bor jeg fortsatt hjemme, jeg flytter ikke ut før om 3 år nemmelig!

  12. Bra svart Kristine 🙂 Har ikke folk noe konstruktivt å komme med trenger de ikke å kommentere. Synes det er rart at de leser bloggen når de ikke liker den eller deg. Det sier vel kanskje mye om dem.

  13. Ingen har sakt noe om å ikke like noen her? Det jeg har hørt er det jeg sa og av en som kjenner deg i virkeligheten Kristine, men er ikke ute etter å gjøre deg noe vondt.

  14. Kanske jeg bare ikke finner det i innlegget, men kan du vise link til nettsiden du kjøpte produktene? 🙂 Siden jeg ikke vet hvilken side som skal ha koden..

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg