dårlig service

Hei alle sammen! Kom nettopp hjem fra en bytur med Ingvill og broren min, har fått gjort siste innspurt på julegavehandelen. Endelig ferdig! Det slår virkelig aldri feil at jeg er sent ute med slike ting, haha. . . Er skikkelig sliten nå etter å ha bært på tunge poser i flere timer – så NÅ skal det bli deilig å sette seg ned og slappe av. Vi skal pynte juletreet i kveld, gleder meg såå mye. Kosligste noensinne! Skal ta bilder, heheh.

Fikk forresten vite at Macbooken ikke kommer før jul (selvom jeg bestilte den for over èn uke siden og leveringstiden var maks en uke), jævlig fett da 🙂 Akkurat samme skjedde i fjor: bestilte 50mm f/1.4 og skulle få det som julegave, men fikk det i slutten av januar. Bare en måned for sen da, null stress. Vel, det er ikke det at jeg ikke klarer å vente en uke til, men stemningen er jo helt annerledes når man åpner den på julaften. Elkjøp på sitt beste ass. Visste jeg skulle kjøpt fra Kontorsenteret heller, de har SÅ utrolig mye bedre og personlig service. Ja ja, JULA HANDLER IKKE OM GAVENE. Bare litt. . .

Her er det jeg har på meg i dag:


Jakke fra H&M (barneavdelingen, haha), smykke fra GINA TRICOT, sko fra footway.no, bukse, veske og bluse fra BIK BOK

What do you thiiiiiink? 

  1. Eg ville ikkje kalla det dårleg service vertfall. Eg var seinast for noken daga sia på Elkjøp Førde og kom berre innom døra og sa “eg skal ha ein mac” og gikk derfra med akkurat den eg ønska meg. Men eg fikk den siste, noke som va over mine forventninga ettersom at det er worst timing ever å kjøpe feks mac, noke som er ein populær gave før jul. At du skulle få den iløpet av ei veke trur eg du er litt optimistisk over, og kontorsenteret har ikkje apple avtale med mac eingang, men dei KAN bestille, men då hadde du uansett ikkje fått det før etter jul. Berre å smøre seg med tålmodighet og ikkje sette deg ned å skrive dårlig service med ein gang. Det er jo ingen sin feil at det er travelt i jula 🙂 God Jul, Kristine! Håper du får masse anna fint til jul, sjølv om du ikkje fekk mac med ein gang 🙂

  2. Jaja,du får sikkert noen andre fine gaver på julaften også da har du noe å se fram til etter julaften også 🙂 Tihi <3
   ELSKER STILEN DIN! <3<3<3

  3. Malene: Jeg var der for tre uker siden og spurte hvor lang tid det ville ta med leveringstiden, ettersom det var ganske relevant da jeg skulle få den til jul. Fikk fortalt at det ville ta maks 1 uke, så da bestilte jeg den på torsdag i forrige uke. DET er dårlig service, enten du vil det eller ikke 🙂 Da jeg var der i dag fikk jeg beskjed om at det ikke var sikkert at den kom i løpet av neste uke heller, så da kan det ta enda lenger tid.
   Selvfølgelig kan ikke Elkjøp bestemme når varene de bestiller skal komme, men de kan da hvertfall unngå å love meg at jeg får den innen en uke. Og det at du kunne kjøpe Mac’en din med en gang har jo ingenting med service å gjøre, det er jo bare fordi det er den nyeste modellen og den har de naturligvis inne på lager.

   God jul til deg og!

  4. Fy søøøøreeen du ligner kjempe mye på Anna (annais.blogg.no)!!! Ta det positivt, for hun er fin og du er fin! Men lurte på siden dere er så like, om du kunne tatt et “look alike” innlegg av deg og hun?? Da hadde jeg blitt kjempe glad!

  5. Ekkje alltid heller når ting kjem presist heller då…
   og det unnskylder eg og min mor seg for 🙂
   Vi prøvar og gjere vårt beste 🙂

  6. Tuller du nå? Hva er det du ikke skjønner med posten og før julstida? For tre uker siden hadde du fått den, fordi da har ikke posten like mye å gjøre. Men når du bestilte den for en uke siden, hadde det vært et under om du fikk den før jul. Håper du forstår det bedre nå og ikke klager.
   God jul, håper den blir fin uten en mac 🙂

  7. Skjønner jo at det er kjipt å ikke få den på julaften, men postens dato på å sende pakker er 16. desember for at man kan garantere at den kommer frem. Om elkjøp har sagt noe annet, så er det nok feil 🙂 Man får jo ofte pakker som er sendt etter den 16, men sender man dem etter det er det ikke noe garanti for at man får dem med tanke på hvor mange pakker som blir sendt i førjulstiden.
   Men uansett, kjempefint antrekk! 🙂 Pynter ikke juletreet før i morgen, men det er jo såå koselig å pynte det! God jul da 😀

  8. Jeg skjønne akkurat hva du mener!! jeg skulle få iphone 5 hos mamma og pappa i julegave, vi bestilte den i begynnelsen av Desember fra netonnet.no og dagen etterpå fikk vi beskjed om at den ikke kommer for i slutten av Januar!! haha, det er bare så sykt kipt med tanke på at jeg hadde gledet meg til å åpne den på julaften! Elsker bloggen din son btw <3

  9. ja de trudde at de kunne levere på en uke, men posten rundt juletider? De som jobbeer i posten har det sykt travelt, og du kan rett og slett ikke forvente å få den på en uke nå rett før jul!

  10. Du burde helt klart ha bestilt fra apple.no; der er de flinke med leveringstider! På siden deres står det når du må bestille for å få den levert på døra før jul! Bestilte iPhonen min på sidene deres og det tok 4 dager! Syntes det er ganske bra levering nå i juletidene når det blir sendt fra Tyskland!
   Anbefaler deg å bestille derifra neste gang 😉
   God jul! Håper du får macen din snart!

  11. Åååå jaa Stine<3 har så rett! Du og Annais.blogg.no ligner noe helt sjukt!! Jeg hadde også blitt glad om du kunne tatt ett "look alike" innlegg. Det hadde vert kjempe gøyt! Hadde blitt glad for svar i kommentarfeltet eller på ett innlegg i nermeste framtid! Ps: Du er kjempe fiiiin!!!!!

  12. Jeg elskeeer stilen din! Bootsene, smykket og clutchen var jo også elskbare :* Og håret ditt er bare helt sykt!
   Haterhaterhater dårlig service. Når jeg bestilte speilrefleksen kom det TO MÅNEDER for sent, det verste var at hver gang vi sendte mail eller ringte sa de at det var på vei, noe det egentlig ikke var. Men det kom til slutt da, vet bare at jeg aldri skal bestille noe fra den nettsiden igjen 🙂

  13. Kjære deg! eg skjønnar du bli skuffa med tanke på leveringstid og sånn! men så må du tenke på at det er jul, og då sender folk pakkar i massevis. Skal du vere sikkra å ha det til julafta mådu bestille innan 16.des, og helst før det og. Berre sånn at du hugsar det til neste år, og ikkje gjer samme tabben igjen 🙂 Men er veldig ening i deg, det er dårlig når dei overstig leveringstida!

  14. Det er jul. Bestill ting lang tid i forveien. Sånn er det bare, alle stresser med å sende gaver osv rett før jula. så neste gang, vær tidlig ute, og ikke skyld på posten eller hva nå enn du gjorde

  15. Elkjøp har ingen ting me levering tida, de kan låv og låv 🙂 men da kan du heller skyld dæ sjøl før at den e sein, posten e de som levere ? og det va reklame på tv at vis man skulle vær helt sikker på at det kom frem så få det bestilt før 16. desember.. og slutt å vær så negativ før folk prøve sitt beste 🙂 prøv å få dæ ein ordentlig jobb ? kanskje du får kjenn på følelsn av å faktisk jobb før å få nokka, noe du sikkert aldri har opplevd?.
   utakknemmelig før dæ du faktisk har 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg