ukens spørsmål #40

Hvor er det lange speilet ditt fra?
Det er fra IKEA

Hvordan får du håret ditt så langt uten at det er slitt?
Det er litt vanskelig å svare på, for når jeg tenker meg om så gjør jeg ca. ingenting for å ta vare på håret mitt. Dusjer jo hver dag, retter håret mitt hver dag og bruker aldri hårkur. Men om du får slitt hår ville jeg kanskje sluttet å rette det (om du gjør det), og gå til innkjøp av en god balsam! Jeg bruker alltid masse balsam i tuppene.

Jeg har selv 1.8, men lurer fælt på om jeg skal skaffe meg 1.4, i og med at bildene dine er… smashing!! Så derfor lurte jeg på om du merket stor forskjell på overgangen, og om det til syvende og sist er verdt det.
Forskjellen på 1.8 og 1.4 er ikke særlig stor. Prisforskjellen er jo ganske stor (1000 kr for førstenevnte og 3000 kr for sistenevnte), men jeg er veldig glad i å ta bilder og har ikke noe imot å bruke litt ekstra penger på bra fotoutstyr. Så ja, det kommer jo helt an på hvor mye penger du vil investere i det. Om du ikke har så altfor masse penger å rutte med så ville jeg holdt meg til 1.8 for å være ærlig, for hvis du skal spare penger lenge så er jeg redd du vil bli skuffet over forskjellen. Men jo da, objektivet er kjempebra, men heller litt mer “det lille ekstra”. Man må være ganske flink til å ta bilder for å få frem forskjellen! Det er liksom myyye større forskjell fra standardobjektiv 18-55mm til 50mm f/1.8, enn det er fra 1.8 til 1.4. LIIIIITT forvirrende kanskje, hehe! Håper dere skjønner, though.

Er du den høyeste i klassen din av jentene?
Neiiii. Vi er en veldig høy klasse faktisk!

Hvor lang tid bruker du på å stelle deg?
Bruker 5-10 min på å sminke meg, når det gjelder håret så varierer det ettersom jeg ikke alltid gidder å rette det like mye

Kan du legge ut bilde av deg selv uten noe som helst sminke?
Har gjort det før, da 🙂 Men her, f.eks:

Har du jobb?
Blogg er jo en jobb i seg selv, men jeg jobber ikke noe utenom det hvis det var det du lurte på. Oh jez, det ville jeg aldri ha fått tid til.. Blir stressa bare av å tenke på det, haha!

Er du directioner?
Nope. Altså, de er jo kjekke og alt det der, men musikken er kjedelig etter min mening. . . Favorittartistene mine er KE$HA OG NICKI MINAAAAAAAJ

Liker du Kenza bare fordi hun er pen?
Nei, fordi hun har dødsbra stil 🙂

Er det lenge siden du kjøpte jakka?
Nei, jeg kjøpte den nå nettopp!

Hvorfor kan du ikke fortelle om hvor ofte du trener?
Fordi jeg vil ikke påvirke dere….. til å bli så lat som meg. Hhahaha, dere aner ikke hvor mye treningen min har forfalt i vinter. Altså, det ER jo ikke gøy å trene når det er snø og ti minusgrader ute, jeg kan umulig være den eneste som synes det?
Men ja, NÅR jeg trener da, så bruker jeg å løpe intervaller. Er mange av dere som spør hvordan jeg gjør det, så jeg kan jo fortelle litt! Først og fremst finner jeg en bakke. Det kan være en hvilken som helst bakke i grunn, men jeg liker at den er ganske bratt slik at treningen blir så effektiv som mulig. Vel ja, så jogger jeg opp bakken og går ned igjen, jogger opp og går ned igjen – og dette gjør jeg helt til jeg ikke orker mer. Veeeeldig god og effektiv trening, så slipper man å bruke hele ettermiddagen på å trene. Hvor mange ganger du skal gjør det kommer helt an på hvor bratt og lang bakken er, så du må rett og slett bare kjenne på kroppen hvor mye du orker 🙂

Hvorfor er kjolen så kort? Altså, jeg bryr meg ikke, men det er jo vinter, ikke sommer 😛
Oisann, glemte å ta på meg termodressen på julaften 😛

Are you a model or something?
Nope

Har du veranda utan for romme ditt?
Ooohh I wish. Når jeg skal bygge mitt eget hus, DAAAA. Har allerede begynt å se for meg hvordan mitt fremtidige hus skal se ut… Er det ille? Da tenker jeg noe a la dette, hehe:

Bruker du blits når du tar bilder?
Bruker blits når jeg tar bilde av meg selv foran en hvit vegg f.eks (som jeg ofte pleier å gjøre), for da synes jeg fargene og kontastene blir mye finere. Ellers bruker jeg ca. aldri blits!

Hvilket kamera har du?
Canon EOS 500D + Canon 50mm f/1.4

Jeg har kjempelyst på en dongerijakke og har tenkt lenge på å kjøpe en, og nå har jeg funnet den perfekte. Men nå kom jeg på at jeg ikke vet hva jeg kan bruke den til. Har du noen tips? Kan man bruke det sammen med dongeribukser og shortser, eller passer det bedre med svarte bukser? Er det egentlig moderne nå?
Hm. . . Du kan jo bruke en hettegenser under m/svart bukse, eller så kan du, som du sier; kombinere den med en denimbukse i en mørkere eller lysere farge enn jakka. Bare prøv deg frem, med denimjakke har du tusenvis av ulike valg 🙂

Hvor er joggebuksa di fra, og hvor mye kostet den?
Den er fra Bik Bok og kostet 299. Verdens beste! Haha, må være mitt mest brukte plagg.

Er det lurt å takke ja til alle sponsortilbud?
Neiii!! Husker i starten av bloggperioden min da jeg fikk diverse tilbud fra amatørnettsider og takket ja til det med ÈN gang. Selvfølgelig, jeg var jo nybegynner og uviten, men det er noe dere burde styre unna. Vær selektiv og takk kun ja til ting som virkelig interesserer deg, ellers… ja, det er litt vanskelig å forklare, men bloggen mister på en måte litt kvalitet, i tillegg til at bloggeren selv mister troverdigheten. Det er mange nettsider der ute som kun er ute etter å utnytte deg, og for all del; vær obs! Husk at du skal ha like mye ut av samarbeidet som sponsoren din. Liksom, nei du vil ikke skrive et innlegg om en pokernettside for 500 kr. Slike tilbud er fyfy! Og så må du til syvende og sist ikke glemme hvorfor du blogger. Altså, jeg ville hvertfall ikke likt å lest min egen blogg om den var proppet full av irrelevant reklame annenhvert innlegg.

Spørsmål til neste gang? Spør i kommentarfeltet her, så blir det enklere for meg å svare i neste uke!

100 kommentarer

Siste innlegg