“hjemmelaget” yoghurt på 10 sekunder

Hei alle sammen 🙂 I dag tenkte jeg å komme med et kjempesunt og enkelt mattips! Jeg fant idèen fra Kristina Andersen sin instagram, så all credit til henne. Jeg har fått SÅ dilla på dette i det siste, smaker så sinnsykt godt!! Vanlige yoghurter som du får kjøpt på butikken er jo ofte proppet fullt i masse sukker, så om du vil være sunn så er dette et supert alternativ.

Det eneste du trenger er:
♥ 1 boks mager kesam
♥ 3 ss fun saft (her kan du smake til selv)
♥ evt. sukker, cirka 1-2 ts. Du trenger egentlig ikke sukker i, men jeg synes det smaker mye bedre med. Du kan bruke vanlig sukker eller så kan du gå for en sunnere variant, f.eks Sukrin som jeg bruker (fås kjøpt på helsekost) eller Splenda som du får kjøpt på vanlige matvarebutikker.

Bland alt sammen og nyt! NAAAAM! Synes det smaker mye bedre enn vanlig yoghurt, i tillegg til at denne kan spises mye av med kjempegod samvittighet. Har en følelse på at jeg kommer til å spise masse av dette fremover, haha . . . Det passer best som et mellommåltid da, så om du f.eks skal spise det til frokost eller kveldsmat så kan du blande inn havregryn/nøtter og frukt, f.eks banan som smaker kjempegodt til yoghurt 🙂

Skal dere prøve? :)

46 kommentarer

Siste innlegg