sliten pike


God kveld ♥ Ligger her i senga mi nå med kosebuksa på med levende lys og sovemusikk, er helt siiiinnsykt trøtt. Har lagt meg skikkelig sent hele denne uka, og det får jeg virkelig kjenne på nå, haha. Så i dag skal jeg legge meg tidlig og så skal jeg stå opp tidlig i morgen for å få en bra døgnrytme! Jeg MÅ virkelig bli flinkere til å legge meg tidlig. Vi har forresten prøve i norsk litteratur i neste uke . . hahahaha, finnes det egentlig noe mer kjedelig?! Tror kanskje det er noe som interesserer meg minst av alt jeg har måtte lært i løpet av mine snart 10 år på skole. Men hallooo, skjønner ikke hvorfor jeg stresser sånn med karakterene i tiende egentlig. Det eneste som betyr noe er jo at jeg lærer noe og at jeg kommer inn på den videregående jeg vil, og det er jo ikke noe problem 🙂

Vi fikk tilbake karakterkortet i dag da, og jeg fikk 5.2 i snitt. Synes selv det er BRA, men er ikke sånn ekstreeemt fornøyd fordi jeg har gått ned i noen fag. (EDIT: Folkens! Selv om JEG ikke er hylende glad for snittet mitt så betyr det ikke at 4 i snitt ikke er bra. Det handler om hvor høye krav man stiller til seg selv!!) Lol, fikk 6 i spansk og helt seriøst, jeg kan ikke spansk. Hahahha!

  1. Lever bra godt når du ikke er fornøyd med 5,2 i snitt…
   Tenk hvor dårlig folk syns om seg selv om de har 4 i snitt når du som toppblogger ikke er fornøyd med over 5. Tenk litt mer over hva du skriver når det er så mange som ser opp til deg! 5,2 i snitt er drit bra. Kjempe fint at du klarer å få så gode karakterer med tanke på at mye av tiden din går til blogging 🙂

  2. Seriøst, skjerp deg. Hvis du fikk 6 i spansk må du da kunne spansk. Hvis ikke må det være noe galt med læreren din. Jeg blir provosert av å lese dette innlegget. Du burde lære deg å formulere deg mer slik at du ikke krenker andre som ikke har 5,2 i snitt. Du mener helt sikkert at det ikke er bra nok for deg, men hvorfor i overhodet skriver du det på bloggen da?

  3. Iselin: Det går an å få 6 i spansk uten å kunne språket, ja. Jeg kan presentere meg selv på spansk og prate bittelitt, men kan ikke i nærheten av så mye som jeg burde med tanke på at jeg har hatt det som fag i 3 år. Jeg har bare PUGGET til prøvene, og dermed har jeg fått bra resultat.

   Jeg krenker absolutt ikke de som ikke har 5.2 i snitt. Når i teksten skrev jeg det? Bare fordi jeg har over 5 i snitt så betyr det ikke at jeg MÅ være superhappy. Jeg er jo selvfølgelig glad for at jeg har fått såpass høyt snitt, men ærlig talt – om jeg vet at jeg har mer å gå på så må jeg vel få lov å si at jeg ikke er “ekstreeeeeeemt fornøyd”? Det handler ikke om å krenke andre med dårligere resultat, det handler om å sette mål for seg selv.

   Når ble det ulovlig å lufte tanker på sin egen blogg, forresten? 😉

  4. Jeg tviler på at hun mener 5,2 er dårlig, men tror heller at hun skuffet fordi hun følte hun kunne gjort det bedre. Å gå ned i fag er ikke like kjipt uansett om det er fra 4 til 3 eller fra 6 til 5, og det samme gjelder å gå ned i snitt. “Tenk dere om før dere kommenterer” :p

  5. Hello hun skriver jo at man setter forskjellige krav til seg selv! Folk må virkelig begynne å lese hva folk skriver!!!! Man kan jo sette høye eller lave krav! Ikke det at jeg kan så mye om det fordi jeg går ikke på ungdoms skolen men jeg er helt enig mer kristine 🙂 Digger bloggen din!!!! :))))

  6. 5,2! Sykt bra! Du bruker jo masse tid på blogging og så får du likevel så bra snitt! Dødsflink duer!!
   Eeelsker bloggen din, lest den sykt lenge nå tror jeg.. :))

  7. Jeg synes Kristine må få lov til å skrive akkurat hva hun vil om snittet sitt og hennes syn på karakterer – det handler om hvilke krav man stiller til seg selv! Hvis snittet hennes har gått ned må hun få lov til å være misfornøyd med det, det er da noe alle burde skjønne uavhengig av hvilket snitt man hadde før det gikk ned. Ned i snitt er ned i snitt, uansett hva man hadde og hva man får. Bloggere som forteller om at de får firere, treere eller dårligere får ‘hate’ de óg, for å være dårlige rollemodeller, dumme os.v. os.v.. Med andre ord, man kan aldri behage alle! Hun mener ikke noe vondt med det, så la være å legge ord i munnen på henne og tolke alt negativt. Dere trenger ikke være så sinnsykt hårsåre.
   Kristine, jeg synes du er kjempeflink som får 5,2 i snitt, men skjønner selvfølgelig at du er misfornøyd med å ha gått ned også! Det viktige er at du fortsetter å jobbe godt når du begynner på videregående:) Og husk, du har fremdeles et semester igjen til å jobbe bra og prøve å forbedre snittet! Jeg vet om mange lærere som innrømmer at de gir dårligere karakterer til jul enn strengt tatt nødvendig for å motivere elevene til å jobbe bedre, kan hende det er det som har skjedd her.

  8. Har selv 5,5 i snitt og er egentlig veldig happy! 😀 Første halvår på ungdomsskolen, og må bare holde karakterene oppe. Jeg synes du fikk veldig bra snitt, og skjønner godt du synes det er bra selv, men når man går ned i noen fag er det ganske naturlig å være skuffet. Heheh. 🙂
   Har mange venninner som blir sure hvis jeg ikke er suuuperhappy med på få 5’er på prøver og div. Er jo aldri skuffa over en 5’er, men man hungrer jo alltid etter 6’eren.
   Blir irritert over folk som sier du krenker de som har lavere snitt enn deg, og er fornøyde. Du har dine mål, og hvis du ikke heeelt oppfyller dem, er det jo ikke rart du ikke bliiiir suuuperhappy. Hvis folk som får 4 i snitt blir krenket over at du ikke heeelt er fornøyd med 5,2 bør de jo egentlig bare jobbe med sine egne karakterer. Bare pga. du helst ville hatt litt høyere snitt betyr ikke at du ser ned på andre som har lavere snitt enn deg.
   <3 <3 <3

  9. Åååå, gratulerer med 5,2 i snitt!!! Kjempe flott 😀 Og ja, kjenner til følelsen din – man kan jo nesten alltid si “det kunne vært bedre”, men på en annen side, men kan jo si “det kunne vært verre” også! 😀 Hihi, men ja, NYT ungdomsskolen, vær “syk” ofte, og dropp noen prøver om du føler for det (okei, dette er ikke moralsk riktig eller gode tips), men på videregående blir det blodig alvor, og fravær er vanvittig stress – er du borte fra en prøve får du kanskje ikke vurdert i faget, og ja – UFATTELIG kjipt egentlig…..Og hvis man vet at man er en flink elev, og ikke får det som vane å droppe ting/skulke, så kan du virkelig unne deg selv noen dager fri og NYTE friheten på ungdomsskolen!! 😀 (Hahhhaha, huff, dette må være tidenes verste tips, men jeg lover deg at når man sitter på videregående ANGRER man på at ikke “slappet” av mer på ungdomsskolen).

  10. Du har et utrolig utseende! Dere? Hun skrev tydlig at det ikke var for å krenke oss som har under 5,2 i snitt! Slutt å prøve å få henne i et dårlig lys, dere må kanskje prøve å lese innlegget én gang til :)) Man kan ha sine helt egne krav! Forresten du har en utrolig stil, kan ikke annet enn å digge den altså!
   – Mie <3

  11. Oi 5,2 i snitt er kjempebra! Skjønner jo at du er “missfornøyd” om du har fått bedre før liksom! Jeg er selv veldig fornøyd, fikk 4.3 og hadde feks 3.7 i åttendeklasse. Så er utrolig fornøyd. Håper du får en fiin kveld 🙂

  12. Det er et kjempebra snitt Kristine! Skjønner at du sier du ikke er ekstremt fornøyd siden du setter deg større krav. Du bør vere stolt av det snittet. Jeg er langt i fra fornøyd med mitt fordi jeg setter meg selv alt for store krav enn jeg klarer å få til. Stå på, du er kjempeflink! Ha en super kveld Kristine 😀

  13. Du er så nydelig og kjempeflink!
   Men jeg går nå i niende og fikk bare 3.8, jeg vet jeg kan bedre men matte og naturfag trekker SÅ mye ned på meg! .. Jeg lurer på om du kan lage et innlegg om hvordan du øver, får motviasjon osv? Det hadde vært sååå hjelpsomt! <3

  14. Jeg elsker bloggen din ❤
   Du er bare best ❤
   5,2 i snitt er jo kjempe bra. Kjønner ikke hvordan du klarer og få til det da du blogger så mye ❤
   Men du er vell sikkert kjempe flink til å prioritere eller hva det nå heter 😃

  15. wow, du kan sammenlignes med supermann(lol) haha… Du legger såå mye jobb ned i bloggen, også får du såå bra snitt! Du kan virkelig være stolt av deg selv! Selvom du kanskje ikke er strålende fornøyd, skal du vite at jeg beundrer deg som får til så mye på en gang! Jeg fikk selv 5,1 i snitt, og jeg går i 8’klasse. Er fornøyd med et snitt over 5, men skulle gjerne hatt rundt 5,5 hhehhe..
   Uansett, elsker bloggen din, Kristine, stå på videre! <3

  16. Kjempebra snitt, skjønner ikke at du klarer å få så bra i tillegg til å blogge osv. Har selv 5.5 i snitt, men jeg vet med meg selv at jeg aldri hadde klart det om jeg hadde hatt såpass mye annet å gjøre også. Jobb litt ekstra nå og jeg er sikker på at du går opp 🙂 Lykke til!

  17. Synes snittet ditt er kjempebra! Og særlig med tanke på at du har en del arbeid med bloggen ved siden av skolen 🙂 Håper du får en fin og avslappende helg!

  18. Så bra! Du er utrolig flink 🙂 Jeg fikk 3,7 i åttende (ehe) og fikk 4,2 nå i niende, sånn sett så er jeg fornøgd siden jeg har gått opp litt, men jeg håper på bedre snitt etterhvert.

  19. Jeg hadde selv hvert fornøyd med 5,2 i snitt, men som du skriver så er det alt etter hvor mye man vil! Blir litt irritert over de som kommenterer at ikke skal skrive at du er fornøyd med det fordi du er ett forbilde for andre. Om folk hadde lest teksten skikkelig så skriver hun faktisk at det handler om hvor mye man gjør for å få gode karakterer. Så om man vil ha ett bra snitt så må man jobbe for det, og visst Kristine jobber bra for karakterene sine så kan du få lov til å klage over at hun ikke er fornøyd selv om det er bra for mange.

  20. Så herlige bilder. Må bare fortelle deg at generelt så er du en utrolig stor inspirasjon for meg innen mote og skjønnhet. Elsker antrekkene dine og det nydelige lange håret ditt!
   Og jeg forstår deg godt med karakterene. 4 i snitt kan være drømmen for noen, men også skikkelig nedtur for andre. Det kommer jo an på hvilke forventninger du har til deg selv og hva du er vandt med å få 🙂 You go girl!

  21. Herregud folkens, visst Kristine veit godt at ho kunne fått bedre snitt, skjønner ikkje dere at det er irriterende når ho får 5.2? Dere må tenke dere litt om, Kristine må jo gå på tå hev for at ikkje enkelte av dere skal klikke i vinkel når det nevnes karakterer..
   Alt handler om kva den enkelte er i stand til å prestere!

  22. Gratulerer! Jeg går i 8. klasse og vi har fått karakterkortet der det står gjennomsnittskarakteren i hvert fag, kun helt tall som 5, ikke 5,3 f.eks. Det står heller ikke gjennomsnittskarakterer for alle fag…Jaja.

  23. Jeg fikk 5,3 i snitt og er kjempefornøyd!
   “serriøst du kan ikke bare skrive det tenk på de som fikk 4 de føler seg såå dårlig” ,
   Det kommer ann på hvilke krav man stiller seg selv, karakterer er helt individuelt.

  24. fikk 3.9 i snitt og er ikke særlig fornøyd, fikk jo noen 5’ere og 5+ men det var jo ikke bra nok..det tyder bare på at jeg må øve mer. Øvelse gjør mester! Håper jeg får mer en 4 i 2.termin.. Du e sykt flink på skolen da.. Elsker virkelig bloggen din kristine! Stå på!

  25. 5,2 er sykt! Du er sååå flink! Og til dere som klager over at hun sier hun ikke er fornøyd; Det er som å se på Manchester United, når kampresultatet blir dårligere enn tidligere – så får dem ikke lov til å være misfornøyd med egne prestasjoner? 😉

  26. ELSKER GENSEREN! hvor er den fra? 🙂
   Fast leser på bloggen din. Du er utrolig flink, bloggen din er fin og jeg bare eeeelsker håret ditt.
   lage hårvideo en gang? hvilke produkter du bruker til det osv… ? 🙂

  27. 5,2 i snitt er bra, da!:) Tror jeg hadde 5 i snitt på mitt beste på ungdomsskolen, men kjenner følelsen, for vet jeg kunne prestert enda bedre i noen fag:) Nyt det, er noe heeelt annet på videregående!

  28. Haha, jeg er helt enig i det du sier 🙂 Klarte utrolig nok å få 5,4 i snitt nå til vinteren, men føler på en måte at jeg kunne presisert bedre i enkelte fag. (er egentlig bare helt sykt irriterende når folk sier at ”du får jo bare 6’ere automatisk”, eller ”selvfølgelig kommer du inn på den eller den skolen”)
   Er HELT enig i at det er hvilke krav man stiller til seg selv som er viktigst 🙂 Man har like mye rett til å klage over karakterene sine, uansett om de er bra eller dårlige <3

  29. Hvilke karakterer man selv mener er bra avhenger av sine egne forventninger, og innsatsen man har lagt ned. Hvis man ikke gjør en dritt kan man bli glad for både en 3’er og en 4’er, men hvis man jobber hardt og føler at man ikke får uttelling- det suger!
   5,2 er et bra snitt, men alltid kjipt hvis man vet at man kunne hatt bedre i enkelte fag, trøst deg med at de fleste lærere “holder igjen” nå, og trekker deg opp til sommeren 🙂
   Ungdomsskolen er ganske chill i forhold til videre skolegang, det viktigste du gjør nå er å lære deg å jobbe med skole, jevnt og trutt. Og prioritere skolearbeidet, det får du igjen såå mye for senere!

  30. Vel, jeg vet det, er sånn et halvt år for sent ute til å kommentere her men…
   Jeg har nå sluttet i niende og fikk et snitt på 5,2. Ingen karakterer lavere enn 5, ikke en gang en svak 5er. Såklart jeg ikke ble skuffet, men jeg føler at jeg ikke har gjort en dritt for å fortjene de, jeg har bare fulgt med i timene og så kan jeg det. Klisterhjerne, ja sikkert. Jeg fikk også 6 i spansk, og som deg, jeg suger. Kan si hva jeg heter og telle til ti, det er nesten alt, på to år… Resten har bare kommet og gått igjen. Den eneste karakteren jeg ble fornøyd med er naturfag, der fikk jeg 6er. Grunnen til at jeg ble fornøyd med denne var fordi jeg faktisk jobbet for å få den! Fikk også 6er på norsk tentamen, da ble jeg litt sånn, javelja. Du føler at du ikke har gjort noe for da og da er det ikke like morsomt. Så jeg kjenner meg godt igjen! Ikke noe krenkende heller 😉 ha en fin sommerferie uansett

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg