koselige blogglesere

Heiaaa! I dag var jeg en tur i byen. Kjøpte meg litt nytt, men ikke noe spesielt utenom . . . sommerklær. Haha, ikke døm meg!! Jeg gleder meg veldig til sommeren, okeeeiiii. Det kom også noen utrolig søte blogglesere bort til meg i dag og spurte om bilde, noe som var kjempekoselig! Setter veldig stor pris på når dere kommer bort, dere er jo så skjønne ♥ Flertallet blir jo bare stående å hviske, og deeet er en smule ubehagelig. Synes det er såå kleint når noen stirrer lenge på meg, føler jeg har genseren på vranga eller dasspapir under skoen da. “Så extensionsfestene dine i bakhodet på bik bok i går, HAHA!!!” er bare èn av få kommentarer jeg har fått, and I’m just like ….

Sjekk den nye jakken min da, forresten! ÆÆH, jeg absolutt elsker den. Har tatt bilder med den på, skal vise dere senere!

Meg i nuet. Har brukt litt av dagen på å forhåndsskrive et par innlegg, eller jeg har tatt bildene da. Tusen takk for masse fine kommentarer i går kveld angående karakterene, dere er flotte! Mange av dere lurer på hvordan jeg får til å gjøre det bra på skolen samtidig som jeg driver en stor blogg, og det er vel kun èn ting om gjelder; prioritering! Det er ikke til å legge skjul på at mye av fritiden min går bort, men jeg er glad for at jeg har en litt hektisk hverdag hvor det skjer mye. Jeg mener, heller det fremfor å bli sittende fremfor tv-skjermen hele dagen. Kunne aldri ha tenkt meg å slutte å blogge til fordel for skolen, da jeg vet at det kun handler om hvordan man disponerer døgnets 24-timer 🙂

Vel! Ha en fin lørdag, hva enn dere skal ♥

Siste innlegg