spennende tirsdag

Tirsdag, hei hååå. Gud, det var så utrolig deilig å være uthvilt i dag tidlig! Søvn er virkelig undervurdert, så mitt (litt forsinkede) nyttårsfortsett må være å bli flinkere til å komme meg tidlig i seng. Det  jeg klare! Anywaaaay. Denne dagen blir svært lite interessant, jeg har nemmelig litteratur-prøve i norsk i morgen og jeg må bruke dagen på å øve. #Bloggerensittspennendeliv, hehehe 😛 Nei da, men det går fint! Sitter her i det ultimate chilleoutfit – nemmelig shorts, deilig overdel og strikkesokker. Og så har jeg brus og god mat!! Så jeg overlever, no worries people.

Skal snart begynne å øve, men først venter det mailsvaring (henger litt etter, så beklager om du får sent svar!) og rydding av rommet. Jeg bare mååå ha det ryddig når jeg skal øve eller gjøre lekser, eller så greier jeg ikke å konsentrere meg . . Systemfreak? JA. Haha.

Shortsen er fra runwaydreamz og genseren fra BIK BOK

Vi skrives, dere! Ha en fin tirsdag. Haha, noen andre som er lik meg når det gjelder rydding forresten? Håper jeg ikke er den eneste systemfreaken her, altså . . 

48 kommentarer

Siste innlegg