hjemmelagde kyllingnuggets

Hei dere! Haha, tommel opp for superkleint bilde over 😀 Fant en heeerlig oppskrift på bloggen til Kristina Andersen i forrige uke her (igjen, hehe!), og jeg tenkte å dele den med dere. Oppskriften er opprinnelig fra boken til Kristine Weber. Jeg skal vise dere hvordan dere kan lage sunne og kjempegode kyllingnuggets hjemme på 1-2-3! Alt du trenger er:

♥ Kyllingfilet
 1 eller 2 egg
♥ Mandelmel (du kan også bruke vanlig mel hvis du vil)

Fremgangsmåten er verdens enkleste: skjær kyllingfileten i størrelsen du vil ha dem, dypp bitene i en skål med egg og vend dem deretter i en skål med mandelmel. I skålen med mel kan du gjerne blande inn litt kyllingkrydder for å få litt smak på det, det var det jeg gjorde. Evt. kan du ha revet parmesan eller annen ost i.

Smaker SUPERGODT, og er i tillegg mye sunnere enn vanlige kyllingnuggets som du kjøper på butikken! Anbefaler virkelig alle å teste, det tar jo heller ikke lang tid. Du kan servere det med en god salat til, eventuelt ris eller lignende – hva enn du liker. Jeg lagde det i forrige uke og det falt i smak hos dere familien. NAAAAM, dette skal definitivt lages igjen!

39 kommentarer

Siste innlegg