happyface

Heisann, dere! Åååh, for en herlig dag. Vi hadde som sagt naturfagsprøve i dag, og den gikk veldig bra! Det er så herlig å få igjen for å ha jobbet. Sååå dette var den siste store prøven våres, og det er så sinnsykt uvant å komme hjem fra skolen og ikke måtte øve til prøve . . Er litt mindfucked nå, liksom – hva gjør jeg nå?? Haha. Om en times tid kommer broren min hjem igjen, og vi skal ha pizza til middag. Yummy! Kjenner jeg oss rett så blir vi å dra rett ned på butikken og kjøpe Pepsi Max, hehe. Brus er egentlig kun lov i helgene, men jeg tar en litt tidlig helg jeg!

I tillegg skinner sola ute! Fantastiiiiisk. Ha en fin dag dere, det skal jeg 

  1. Hei! har linkerunde på bloggen min nå, det hadde vært super kjekt om du ville bli med. Ta turen innom nå<3 Det hadde vært kjekt om du la igjen en kommentar i det nyeste innlegget mitt, kjempe fin blogg<3

  2. Hej, hoppas du förstår svenska och kan svara på min fråga.. Jag undrar hur lång du är och hur mycket du väger du har så enormt fin kropp! kram

  3. Hvorfor tar du så sykt mange bilder med solbriller på? Haha, og hvorfor INNE? Plis ta litt fler uten…

  4. Leser bloggen din fast og jeg får mange fototips av deg. Du oppdaterer så ofte 🙂 men jeg lurer på om du kan vere sååå snill å hjelpe meg? jeg har ødelagt kamera linsa mi og vil ha ei ny, 50mm 1.4 ( den billigeste) og lurer på om du kan finne ein plass jeg kan kjøpe den veldig billig og fri eller lite frakt?

  5. Så sykt rart at folk sier du har anoreksia eller bulimi. Man ser jo at du har en fin mage, det er muskler og ikke ben…Du har kanskje tynne ben, men det er jo ikke din feil. Sier ikke at det er en feil, men er bare at de ikke kan klage på det fordi du ikke kan noe for det. Har det samme med at folk sier jeg har anorksia eller bulimi, men jeg er bare naturlig tynn + at jeg trener. Hater å lese de stygge kommentarene du får, folk er virkelig ikke riktige.

  6. Klarer ikke å legge ut noen bilder uten av magen din er med du? 🙂 Greit at du er stolt og fornøyd, men vær så snill. Selvtillitt er akkurat som godteri – blir det for mye, blir det bare kvalmt.

  7. jeg føler at du ikke er så mye venner jeg? eller er det bare at du ikke blogger om det? Er det mye festing i førde der du bor?

  8. Hello girls, dere som ikke har noe annet å gjøre enn å trykke tragiske setninger inn på tastaturet deres! Kristine er utrolig pen, og ja, hun har fin mage. Men om dere skal si at hun har anoreksia fordi hun har fin mage, så er det jammen meg mange her i Norge som har Anoreksia! Det er jo det som heter å jobbe for den kroppen en vil ha, og det har hun jo gjort! Faktisk trent…ikke spist for lite eller hva dere vil kalle det! Og det med solbriller innr kalles jo for ” mote”, tror ikke det er slik at hun valser rundt inne i stua med solbriller om kvelden fordi at hun ikke skal bli blendet, haha. Alle er forskjellige når det gjelder kroppen, men uansett hvordan en en ser ut så respekter det, ikke drit dere selv ut…noe dere gjør når dere må rakke ned på andre , vet ikke hvorfor dere gjør der men kanskje det er for bedre selvfølelse, det lyser igjennom sjalusi da! Litt lang kommentar men uansett, Kristine du eier! Takk for meg, hehe.

  9. Når jeg tenker over det så kunne du godt ha vært en Victoria’s Secret modell! Ikke tull engang! du er fotogen, lang og har perfekt vekt! 😀 du burde kanskje starte på Heartbreak ellernoe(som en start), fordi jeg tror du kan komme ganske langt! :D<3

  10. Skjønner godt at du viser magen din litt her og litt der. For å provosera berre pitte litt. For eg blir sjølv så provosert av alle dei klagande kommentarane du får at eg får lyst til å lage min egen blogg der eg gjer nett det same som du. Du er berre 16 år men har allereie nådd langt i livet med tanke på karriere, samtidig som du tar skulen. Det fortjener berre skryt !! Du kjem til å nå langt og eg håpar eg ein dag ser ditt navn eller fjes som modell rundt i verden :=) Du har ein drøm, lev den ut, så kan alle dei andre sitta å råtna.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg