new in from runwaydreamz

Jeg falt helt pladask for disse to nydelige plaggene jeg fikk tilsendt i posten her om dagen, fra kouture.no! Kouture er en butikk som du finner i Oslo i Karl Johansgate 5-7 (inne på Arkaden) , og nettbutikken finner dere HER. De selger dødsfine klær fra merker som blant annet Runwaydreamz, SVEA, Dr. Denim, Jofama (Kenza sitt merke!!), American Vintage og så videre. Jeg vet jo at det er veldig mange som er frelst av f.eks runwaydreamz-produktene, og det må jo passe perfekt for dere som bor i Oslo!! Dere kan jo teste shortsene på, slik at de passer perfekt. Jeg vet i hvert fall hvor jeg skal neste gang jeg er i Oslo, hihi. Når man bestiller fra nettbutikken slipper man forresten toll, ettersom nettsiden er norsk. Eieren av butikken er også kjempehyggelig, og vi vet jo alle hvor koselig det er med bra kundeservice! Tommel opp 🙂

 

♥ Runwaydreamz Stud Top (link): Denne toppen har jeg ønsket meg såå lenge, og jeg ble kjempeglad når jeg mottok den. Perfeksjon i mine øyne, ååh! Har allerede planlagt flere titals antrekk å bruke denne toppen til i sommer – gira med andre ord!! Den er ikke så veldig lang, så den passer best med en highwaisted shorts eller bukse. Jeg har verken stor midje eller store pupper, så størrelse 34A passer perfekt til meg :)

♥ Runwaydreamz Dangers (link): Mitt favorittplagg er shorts uten tvil, i hvert fall de fra runwaydreamz! Har 3 stykk i samlingen min til nå, og kjenner jeg meg selv rett så blir det nok flere i tiden mot sommeren, he-he. Denne modellen er såååå fin! Har størrelse XS, og den er litt mindre enn de to andre modellene jeg har (Jett og Camo Frayed Studded) – synes likevel den satt veldig bra. De to andre jeg har er jo ganske løssittende, så nå har jeg en litt mer tettsittende også.

Ikke sant klærne var fine?

Sponset produkter  

54 kommentarer

Siste innlegg