it´s a beautiful day

Haha, STOOORT glis! Jeg blir bare så i utrolig godt humør av det fine været, tihiiii. Feriedagene går altfor fort, men det gjør jo tiden hele tiden ellers så . . I dag er første dagen på lenge at jeg har sovet lenge, og det var utrolig deilig. Jeg er den typen som elsker å sove til middag, men jeg lar meg ikke selv gjøre det fordi jeg hater å sløse bort dagen – så jeg pleier som regel å stå opp i 9-10-tiden. I dag har jeg i hvert fall slappet heeeelt av og solt meg på terrassen i shorts og bikini. Jeg vet det høres sprøtt ut, men når jeg lukket øynene så kjentes det faktisk ut som om det var sommer, varmt var det!!

Nå kommer Ingvill bort, og vi skal kose oss i hele kveld med jentesnakk og sikkert en film. Og brus, selvfølgelig! Glad bestevenninna mi er like glad i Pepsi Max som meg, haha :)

Jeg måtte lage middag selv i dag, og da ble det tacopizza! Alt du trenger er en (eller to) tacolefser, og så legger du masse godt på Jeg smører bunnen med grønn pesto og rømme/mager kesam, og så putter jeg på paprika, ruccola, mais, kjøttdeig og ost. 6-7 minutter i ovnen og vips – supergod pizza på 1, 2, 3!

37 kommentarer

Siste innlegg