pizza ala Kristine

Som dere kanskje vet så er jeg veldig, veldig glad i pizza. Synes det er dødsgodt, og jeg elsker å variere med ulike varianter. Vel, helt til jeg lagde denne . . . N-A-M, sier jeg bare! Jeg og broren min mikset denne pizzaen sammen helt selv, og hver gang vi er alene hjemme så lager vi denne. HVER gang! Den er også utrolig sunn, så den passer topp til middag i hverdagene for eksempel 🙂

Pizzabunn (dette er hel oppskrift, vi pleier å halvere den når vi bare er to):
4 dl sammalt hvete fin
4 dl sammalt hvete grov
3 dl vatn
1/2 ts salt
1/2 pakke tørrgjær (25 g)
2 ss olivenolje

1. Bland sammen alle ingrediensene utenom olivenolje
2. Når du har blandet sammen deigen, hell over olivenoljen, rør om deigen lett og sett den til heving (jeg pleier bare å la den heve i mens jeg kutter opp fyllet)

For fyll trenger du (hvor mye du vil ha av de ulike ingredisene velger du selv. Du ser ca. hvor mye vi har brukt på bildene):
Grønn pesto
Mager kesam
Ruccola
Mais
Bogskinke (eller evt. kyllingkjøttdeig)
Løk
Paprika
Ost

1. Smør bunnen med grønn pesto og mager kesam
2. Fyll pizzaen med resten av ingrediensene: ruccola, mais, bogskinke, løk, paprika og ost
3. Stek i ovnen på 225 grader i 15-20 minutter
4. SPIS OG NYT! Topp gjerne med mager kesam.

Test dette neste gang dere lager pizza, da 🙂 Nam!

50 kommentarer

Siste innlegg