DIY: tie dyed jeans

Heisann! Denne buksen er jo egentlig svart 🙂 Har hatt den på meg på antrekksbilder mange ganger, og en del av dere har spurt meg hvordan jeg “lagde” tie diy av den – så her kommet et innlegg om det. (Bildene over er forresten fra i høst, så det er derfor det regner, hahah)

Du trenger:
– Et par jeans, helst en du ikke er så veldig redd for i tilfelle det skulle gå galt. (Heheee!) Jeg valgte svart, men du kan også bruke vanlig blå. (OBS: Buksen må være jeans!)
– En bøtte
– Strikk
– Vann
– Klor

Slik gjør du det:
1. Dypp buksen i vann slik at den blir gjennomvåt.
2. Krøll buksen sammen til en “dott” og fest den med strikk rundt.
3. Legg buksen i en bøtte med 50/50 vann og klorin slik at det dekker hele buksen. (Tips: om buksen flyter opp på overflaten, legg f.eks klorin-flasken over for å holde den under vann)
4. La bukseklumpen ligge i noen par timer. Min lå i 2-3 timer, men det er kanskje best å se an selv hvor mye du vil bleke den.

Slik blir da resultatet! En svart kjedelig jeans ble plutselig spritet opp. Nå har i hvert fall ingen identisk bukse som deg, hihi! Jeg er forresten verdens dårligste til å forklare, hahaha . . Såå, om det var noe dere ikke forstod – spør i kommentarfeltet så svarer jeg!

Hva synes dere om resultatet?

96 kommentarer

Siste innlegg