ukens spørsmål #51

Hei og god morgen, dere! Da er jeg vel fremme i Bergen. Kom frem i 8-tiden i går 🙂 Var deilig å komme frem med tanke på at jeg hadde sittet heeeele dagen . . Først 6 timer på mattetentamen, så 3 timer i buss. På èn dag!! Vel, vi dro ut og spiste middag på Peppes Pizza, og så dro vi hjem og slappet av resten av kvelden. Eller inn på rommet, rettere sagt – siden han bor med 5-6 andre som jeg ikke har peeeeiling på hvem er. Haha, kleint . . Nå har vi nettopp spist frokost og skal en tur til byen! Skal være flink og få tatt bilder i dag 🙂 Vi blogges senere på dagen!!

Om du hadde blitt tilbydt en plass på Paradise Hotel, hadde du takket ja?
Hmm om jeg hadde blitt tilbydt en plass i helvette så tror jeg heller at jeg hadde takket ja til det

Svarte du modellbyrået?
Jeg droppet å følge det opp videre. Fikk mange mails fra modeller og dere lesere som ga meg råd og hjalp meg, og det setter jeg såå stor pris på! Grunnen til at jeg ikke svarte var fordi det er bedre å starte i et norskt byrå kontra et byrå i utlandet, i dette tilfellet da Sveits. Hadde sikkert blitt en del kostnader, og mye fravær ikke minst. I tillegg til dette var det litt uklar kommunikasjon. Men jeg synes likevel at det var dødsgøy å få tilbudet, det var heeeelt uvirkelig. Har fortsatt lyst å bli modell, da! Guuud, tenk så gøy dere. Men så er det 7 milliarder andre personer på denne kloden også, he-he. Ja ja, det ER lov å ha drømmer – og jeg som alle andre drømmer jo om noe. Jeg synes det er dumt å legge skjul på det 🙂 Ja, så vet dere det! Sier selvfølgelig ifra om det skjer noe nytt.

Hvor er toppen fra?
Det er en body, og den er fra H&M. Sinnsykt genialt med tanke på at man unngår brettehelvettet når man skal få toppen under buksa, haha. You know what I meaaaaan. Det minner meg på at jeg må gå til innkøp av flere slike!

Om du var alene hjemme, og du hørte et vindu knuse på andre siden av hvor du satt, hva hadde du gjort?
DU SKREMMER MEG  🙁 Men jeg hadde nok mest sannsynlig fått en puls på rundt 500 og så hadde jeg sprunget bort til naboen

Når du jogger, hvor langt jogger du og hvor lenge?
Jeg jogger enten til holdet river ihjel innvollene mine (aka hold), eller så jogger jeg i ca. 30-45 minutter! Men som sagt så har jeg nesten sluttet å få hold, wohooo. Kjempedeilig!

Hva synes du om sisteplass?
Dødskul!!! Digger sånne som henne

Er skoene ubehagelig?
Hahaha . . Ja! Jeffrey Campbell´sene mine på 15 cm er liksom mer behagelige. Men de er jo såå fine, så det gjør ikke noe.

Hvor gammel er broren din?
Han blir 20 år i mai. TIDEN GÅR SÅ FOOOORT

Skal du eller noen du kjenner på One Direction konsert i Norge, 7. mai?
Har fått såå mange spørsmål om det, haha. Nei, jeg skal ikke det 🙂 Er ikke noe fan av One Direction. Don´t hate meeeee.

Hvor høy var du når du var 12-13?
Ganske høy! Husker desverre ikke tall. Har liksom vært høy, har ikke plutselig startet å vokse liksom 🙂

Hvilken størrelse har du i jakken?
Jeg valgte størrelse S.

Men er favorittmodellene dine?
Cara Delevingne (som dere sikkert allerede vet) og Barbara Palvin. ÅÅh, de er SÅ fine og herlige! Jeg kan sitte i timesvis på youtube og se på videoer av de, liksom . . Tror jeg har sett alle videoene som er der nå. HAHAHAA okeyyy, I shouldn´t have said that. Men ja, som dere sikkert skjønner så digger jeg dem.

Betaler du skatt?
Jepp. 

Har du tips til enkle lunsjer?
1 boks cottage cheese med banan- eller eplebiter og kanel. Superenkelt, supergodt og supersunt! Jeg pleier ikke å ha med noen spesiell lunsj på skolen egentlig, men når jeg spiser lunsj hjemme så spiser jeg ofte havregrøt, cottage cheese, yoghurt og så videre. Jeg spiser sjeldent skive fordi jeg er sååå lei av det, i tillegg til at jeg ikke blir mett av det.

Hva liker du minst med blogg?
Regn og vind – som gjør at jeg ikke kan ta antrekksbilder, og når folk ser på meg i mens jeg skriver innlegg. Hater, hater, HAAAATER det. Mest av alt hater jeg regn, da.

Poster du alle bildene du tar på bloggen?
Nei, jeg har mange bilder på dataen som jeg ikke har postet. Pleier å ha en del i bakhånd som jeg “sparer”, til f.eks dager hvor jeg har dårlig tid. Supersmart!

Er det toll på sheinside.com?
Nettsiden er utenlandsk og de shipper fra Kina, så ja, det må nok betale toll.

Hvor er den hvite korte toppen din fra?

Den er fra Bik Bok. Kjøpte den i sommer, men de selger lignende slike hele tiden 🙂

Spørsmål til neste uke? 🙂

69 kommentarer

Siste innlegg