some new stuff

Heiiia! Er en stund siden jeg har lagt ut innkjøp nå, så jeg tenkte å vise dere litt nye klær jeg har kjøpt. Shoppet bare bittelitt og klærne er heller ikke noe spesielle i grunn, men dere liker jo når jeg legger ut innkjøp sååå 🙂 Si ifra hvis dere lurer på pris eller noe!

Kort hettegenser fra H&M. Elsker denne! Jeg er fan av enkle og laidback plagg, så denne passet meg midt i blinken. Ser for meg å bruke denne til sommeren med shorts og converse 🙂 Eller bare til en low-waisted bukse! Denne kombinert med brun mage må bli sååå fint. Blir nok en stund til det, da!

Genser med sølvdetaljer på skuldrene fra H&M

Tøyshorts fra H&M. Sååå deilig! Elsker slike. Fikk ikke tatt så bra bilder av den, da. Denne blir skikkelig deilig å daffe rundt med i sommer, samtidig som jeg kan kombinere den med kule antrekk 🙂 Et absolutt must i min garderobe!

Sweatshirt fra Bik Bok. Denne siste er skikkelig meg, det har dere vel kanskje meket. Jeg eeeelsker sweatshirts, spesielt de som er oversized! Det værste jeg vet å gå med er korte gensere/overdeler (med mindre det er meningen, da), så jeg velger de alltid i store størrelser. Love iiiit.

Hva synes dere om klærne? 

36 kommentarer

Siste innlegg