spreke flickor

Hei hei! Bildene over er fra i går. Det ble visst en liten tur innom Bik Bok i går, likevel. Fikk kjøpt meg noen plagg på 50%, men fant ikke så veldig mye. Forresten, dere ser bollen på bildet over? SYKESTE noensinne. Jeg vet at den ser nasty ut as fuck, men serr folkens, her snakker vi topp 5 beste matretter ever. Bollen er sprø utenfor med sjokoladefyll inni . . Mmmmm. Over ser dere forresten litt av kveldens antrekk – jeg poster hele antrekket i et annet innlegg!

I dag har vi som sagt fri, og gjett hva?! Jeg har vært våken en halv dag allerede! I dag vekte mamma meg 06.05 og 06.15 kom Ingvill bort, og deretter kjørte vi ned til Spenst. Sprekt, om jeg får lov å si det selv! Jeg og Ingvill trente styrke, og så var vi hjemme i 8-tiden. Siden det har jeg dusjet, spist massemasse frokost, ryddet og støvsuget huset (flink jente!) og bare slappet helt av. Helt sinnsykt herlig! Blir alltid så opplagt og glad av morgentrening 🙂

Sweatshirt 125 kr. Elsker jo slike, og denne var kjempebillig! Føler dette er en slik genser alle har, men ja, who cares. Er helt avhengig av slike gensere.

Topp 75 kr. Enkel liten topp som man kan bruke om sommeren, eller under topper med åpen rygg og lignende. Den er forresten skikkelig behagelig å gå med, tihii.

Bukse 200 kr. Har lett etter en slik i evigheter og endelig fant jeg en, men denne var kanskje liiitt stor? Skulle gjerne hatt den litt mer inntilsittende. Synes den er dødsfin, men føler samtidig at det ser ut som om jeg har turbukse på meg, haha. Er litt usikker på om jeg skal beholde den . . Hva synes dere?

Bikinitruse 50 kr. Verdens fineste, ååh! Har lett etter en slik kjempelenge. Jeg er kjempekresen på bikinitruser, haha. Elsker når det er sløyfe på sidene, det gjør den 10x finere. Sorry for at jeg ikke viste den på da, det hadde jo naturligvis vært mye bedre 😛 Haha. Dere får nok se den på når sommeren nærmer seg!

Hva synes dere om innkjøpet? 

51 kommentarer
  1. Hejsa, jeg er fra Danmark så håber du kan forstå hvad jeg skriver. (Det tror jeg) Nå, men de blonde shorts du har på, på et af billederne. Hvor er de fra? Håber du svare kram mig. c:

  2. Så fine innkjøp! Ville beholdt buksa var jeg deg, bare å style den riktig så ser det ikke ut som en turbukse mer ;P
   Og forressten du dansken over her: Det er den berømte Kristine Ullebø-shortsen og den er kjøpt på H&M 😀

  3. Wow, for en fin mage! Trener du styrke på magen hver dag eller bare de gangene du er på treningssenter? I så fall ca hvor ofte er du på treningssenter, og hvis du trener magen hver dag, hvilke øvelser? Håper du kan svare 🙂

  4. Oh lord! Folkens, virkelig, aneroxia!? Hvis hun hadde hatt det hadde hun ikke sakt at hun spiste en sjokolade bolle! Enkelte folk liker og holde seg i form og trene og der har vi Kristine! Hun spiser jo normalt med mat og trener, ikke døm henne bare fordi hun liker å holde seg i form 🙂

  5. Kjempefine innkjøp! 🙂 Jeg er en treningsglad jente, og mener du sa du hadde en bra rumpeøvelse?! Hadde vært utrolig fint om du lagde son bilder og tekst ting som du har gjort til de andre styrkeævelsene! 🙂 Du er en stor inspirasjon, stå på videre!!

  6. Unnskyld å si det men du ser nesten syk ut på det ene bildet der du viser magen, blir nesten bekymra..

  7. Til dere som kommenterer at Kristine ser “syk ut” på disse bildene – er dere klar over hva dere skriver? Etter min mening er Kristine normalt tynn. Jeg er selv født i en tynn familie, jeg får veldig lett magemuskler (og muskler generelt), og for meg ser det ut som at det er slik det henger sammen hos Kristine også. Gjennom bloggen får i hvert fall jeg et inntrykk av at hun lever et helt normalt liv, og ikke har et problem med å spise noe usunt, selv om hun til vanlig har et sunt kosthold. Jeg vil tro at mange av dere ikke tror at det sårer å bli kalt “anorexic” eller bli fortalt at “du kommer til å knekke om du ikke spiser snart”, men det gjør det. Tenk dere litt om, dere ble vel født med en hjerne på lik linje med alle andre? 🙂 Vis litt respekt for andre!

  8. Where are the green trousers from? I LOVE THEM !!! Dont care about the people commentaries, you have a beutifull body, and a lot of them will want to have it!

  9. haha er du seriøs? JA hun ser anoretisk ut, bare slutt å motsi det, hun er forferdelig tynn, det der var faktisk ikke pent engang. er så jævlig attentionwhore å legge ut bilder av magen din i alle innlegg, hahaahah

  10. Hvor er den svarte lille toppen fra og bikinitrusen fra? Utolig fine innkjøp!
   Ahh Kristine, må virkelig bare si det, du er så utrolig nydelig! Du virker så søt og snill 🙂

  11. Vanligvis syns jeg bildene dine er fine, og jeg har alltid digget deg-men syns det med de grønne buksen bare blir for drøy..

  12. Du er en utrolig søt jente! Digger klesstilen din 😉
   De grønne buksene er kjempekule!! Vær så snill å behold dem, du kledde de 🙂

  13. Jeg kan ikke tro at jeg ikke fikk med meg at det var -50% 🙁 jaja, jeg hater jo masse folk og stress og varme og kø uansett.
   Det må være den søteste bikinitrusen jeg har sett! 🙂

  14. Til alle dere som kommenterer kropp i negativ tone.
   Hvorfor føler dere så sårt for å legge ut om deres negative oppfatninger og synspunkt om andres kropper i hytt og vær?
   Har dere et så enormt behov for å dele deres meninginger, eller si dere enige i andres negativt ladede kommentarer om et enkeltmenneskes utseende? Hvorfor det? Hva bunner det i?
   Hvorfor holder dere ikke deres personlige meninger om andres kropper for dere selv?

  15. Jeeg synes du hadde en utrolig flott kropp før, det var også før jeg innså at jeg hadde en spiseforstyrrelse. tro meg når jeg sier at denne jenta har en spiseforstyrrelse. kanskje ikke anaroksi. men en forstyrrelse har hun. Hun har er tynn, vell jeg synes ikke det. For jeg har ett helt forvrengt bilde av hva som er tynt. i likhet med mange andre her. jeg ser vell slik ut nå.. men det er etter å ha gått opp 7 kg. og jeg er fortsatt veldig syk. kroppen min har sluttet å produsere blodlegemer. ikke det at dette er viktig for dere/ henne. men spørsmålet mitt er vell egentlig. hvordan kan dette være normalt? når en jente med anaroksi sånn som meg selv, er så syk at kroppen ikke fungerer når jeg er like tynn? og ikke gi meg bull om høy forbrenning.. for det har jeg også. jeg har alltid vært tynn. og ligget mellm grensen til anorektiker hele tiden. selvom jeg var frisk. men dette er langt under. grensen og ingen ser slik ut. blir frustrert over at ingen andre kan se dette.. er alle sammen så naive?? denne sykdommen har ødlagt alt for meg, det er bare tidsspørsmål føre den ødelegger flere liv. ikke bygg under for ett sykt ideal. jeg er ikke negativ eller slem. det er bare sannheten. Jeg lurte venner og familie i flere år. så hvorfor skulle ikke hun kunne lure dere over nettet? hva hun tar bilder av er ikke sannheten og det hun skriver .. hvordan vet dere at det er realitet? Jeg synes kroppen din er flott, men nå har jeg jo ett forvrengt bilde. skjelett er også vakre for meg. så hvorfor gidder jeg å lese bloggen din? nei ikke nå lenger, jeg har endelig åpnet øynene.. du er ikke normal. det ville vært en drømme verden, at noen var friske å så slik ut.. jeg holdt på slik lenge. alt for lenge. nå er jeg blitt ødelagt. folk kan velge å ikke tro på det. det er deres valg. men da lurer dere vell egentlig dere selv. for jeg kan nå ALT om kropp, kosthold, næringsinnhold, osv. jeg vet hvordan man får frem hofteben, og benete skuldre.. ribein osv. vell la oss si at det handler om ett svært lavt inntak av mat. eller så handler det om å trene bort alt intak av mat. også en annen form for bullemi. ja det var det. hade til denne bloggen.

  16. Er visst mange her som aldri har hørt om høy forbrenning. Det har blant annet med gener å gjøre, til de som lurte.

  17. At folk kan si at det kun ser ut som en trent mage og at hun er fint tynn, kan jeg absolutt ikke forstå. Det ser ikke sunt ut en plass!

  18. ÆÆÆSJ FYFAEN, når du er SÅ ekkelt tynn trenger du faen ikke dra inn magen noe mer. dette var KVALMT, unnskyld meg

  19. Du er alllt for tynn… gud skjønner ikke hvorfor du legger ut mage bilder når du ser sykelig tynn ut.. dette er ikke en hat kommentar men du trenger ikke og vise fram ribbeina i hvert innlegg

  20. Jeg fnner ikke den bikini trusen i en eneste bikbok butikk. Kan du plis gi meg en nettside der jeg kan finne den??

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg