lørdag + enkelt mattips

♥ I dag har vært en fiiiin og solskinnsrik lørdag! Tok noen bilder nå nettopp når sola gikk ned (I`ll post them later), deeerfor er det ikke sol på bildene, hehe. Fototips: ta bilde på kvelden rett før solen går ned, da er det perfekt fotovær!

Lol, jeg og Ingvill dro på butikken i dag KUN for å kjøpe sjokoladecrossaint, og så hadde de selvfølgelig ikke flere igjen 🙁 Så da gikk vi for et sunnere alternativ! Vaniljekesam med blåbær – et supert tips til dere som spør om sunn mat. Dette blir kanskje mer et mellommåltid da, ettersom man ikke blir sånn sykt mett. Men åååh så godt, skal definitivt spise dette oftere! Det er jo kjempelettvindt OG kjempegodt. Skal teste med nøtter i neste gang!

Woopsi to much bronzer Krisssy, så ikke det før jeg kom hjem og så på bildene. Hater når det skjer, må vel begynne å sminke meg UTE snart haha

Har på meg genser fra sheinside.com, direktelink her. Elsker størrelsen, akkurat slik jeg liker den! Digger at det er begynt å bli så varmt ute nå at man slipper å gå med jakke. Fant forresten igjen disse gamle solbrillene i dag – det var faktisk det aller første jeg fikk sponset via bloggen! Haha, husker jeg sendte mail selv (kleint…) og var SÅ glad når de svarte ja. Hoppet rundt og var helt i ekstase, følte meg skikkelig kul som fikk sponset noe liksom. Good times!

24 kommentarer

Siste innlegg