coral lips

Heisann! I dag skal jeg vise dere en vårinspirert look med korallfargede lepper, hvor jeg tar for meg hud, bryn og lepper. Har ikke tatt med øyesminke her ettersom den skal være veldig enkel 🙂 Jeg har linket til produktene i fet skrift.

Jeg begynner som vanlig med min faste foundation fra bareMinerals. Denne foundationen dekker ujevnheter, mørke ringer under øynene og røde områder i huden. Etter det påfører jeg Soft Bronzer fra Everyday Minerals som gir en gjennomsiktig glød – en slags “finish” på foundationen. Testet den nå for første gang, og den falt veldig godt i smak 🙂 Deretter avslutter jeg med mitt kjære solpudder fra Too Faced (i farge Chocolate), og det er virkelig veeerdens beste! Fargen er ikke kjempesterk noe jeg virkelig liker – og i tillegg lukter pudderet SJOKOLADE. Aah, herlig. Anbefaler denne virkelig, jeg hadde aldri klart meg uten! Solpudder definerer ansiktet, i tillegg får man en veldig fin glød og brunfarge.

♥ bareMinerals Original ♥ Soft Bronzer ♥ Chocolate Soleil Matte Bronzing PowderTil brynene bruker jeg selvsagt bryn-pudderet mitt fra Billion Dollar Brows. Dette testet jeg for første gang i høst, og jeg har brukt det absolutt hver eneste dag siden. Kommer aldri til å bytte det ut. Grunnen til at jeg bruker bryn-pudder kontra penn er fordi det gir et mye mer naturlig resultat, og her snakker jeg av erfaring! Brynene mine så ikke ut før når jeg brukte penn fra H&M, haha. Det ser kanskje litt vanskelig ut å påføre det, men børsten gjør at det blir utrooolig enkelt. Jeg har nappet brynene mine litt for langt inn og må derfor tegne på litt ekstra, og da fungerer denne dødsbra. Tipper jeg ikke er den eneste som gikk på nappe-fella på barneskolen, hehe . . .

♥ Brow Powder (i farge Taupe) og Angel Tip Spooly Brush

Til slutt bruker jeg denne leppestiften i verdens herligste farge – korall! Jeg er veldig kresen på leppestifter fordi jeg føler de blir så “tørre”, men jeg har to stykk fra Barry M og jeg liker de utrolig godt og er veldig behagelige å ha på leppene. Et tips når man bruker fargede leppestifter er å ha en relativt enkel øyesminke, slik at det ikke blir for voldsomt. Her har jeg bare brukt mascara og en eyeliner, slik som jeg gjør til hverdags.

♥ Ultra Moisturising Lip Paints (i farge Flamingo Peach)


 

Forresten, coverbrands har to forskjellige kampanjer pågående nå: sjekk ut “20 bestselgere” her og -20-50% på alt fra theBalm her 

Hva synes dere om looken?

Reklame 

20 kommentarer

Siste innlegg