norge er best

Gratulerer med dagen, alle sammen!! ♥ 

Endelig er dagen her. Ååh, jeg elsker 17. mai, det er virkelig en av de koseligste dagene i året! Får skikkelig nasjonalfølelse, og det er så herlig. Jeg har hatt en super dag! Så i dag stod jeg opp tidlig, krøllet håret og fikset meg og sååå dro vi til byen og gikk tog med klassen. Synes det er kjempekoselig å gå i tog – får liksom ikke 17. mai-følelse uten det. Etter toget gikk vi bare rundt og møtte folk, spiste is, drakk brus og koste oss. Tok mange bilder, men det blåste som bare det så det var sååå vanskelig å få bra bilder, haha. Fikk noen, da. Tok maaaange flere enn i dette bildet, men vet ikke om det er greit for alle at jeg legger ut bildene, sååå ja. Kom nettopp hjem fra barneskolen hvor vi spiste kake og is, så dagen i dag har vært i fullt kjør helt til nå. Så nå skal vi spise rømmegrøt, og så skal jeg få av meg bunaden og det skal bli UTROLIG deilig. Elsker å ha den på meg, men elsker enda mer å ta den av etter en lang dag, haha!

Her er bunaden min, forresten! Sunnfjordsbunad i rød, med et litt annet broderi på brystet enn originalen. Skal ha gullbelte til også 🙂 Er skikkelig glad for at jeg eier en bunad, det er sååå vakkert!

Herlige jenta mi 

Karoline, Ingvill og meg 

Meg og en leser! Kjempekoselig når dere kommer bort, hihi 🙂

Hahah tnåw, søtaaa Karoline

Ønsker dere en superflott nasjonaldag! Kos dere masse, og ikke glem å spis haugevis med is! (Det har i hvert fall jeg gjort!!) Igjen, GRATULERER 

31 kommentarer

Siste innlegg