it´s a good morning

God morgeeeen! For en fantastisk dag å våkne på. Sola skinner ute, temperaturen er herlig og det føles nesten som om det er sommer! Ååh, kunne ikke bedt om noe bedre. Dette kommer til å bli en herliiiig dag. Har nettopp stått opp og sitter fortsatt med sminkeløst ansikt, men må en kjapp tur på butikken nå og handle inn til helga så jeg har fått på meg shorts og genser. Pappa står og venter på meg nå, meeen jeg må jo blogge først, vet dere! Haha, forresten. Jeg smurte meg inn meg selvbruning dagen før 17. mai, og når jeg tok av meg bunadskjorta i går så var HELE skjorta full av selvbrunings-krem. Det hadde til og med gått gjennom!! Herregud, er det mulig?! Heldig, heldig, heldiiiiigvis gikk alt sammen bort når vi vasket den med sånn middel, men fy søren, haha. Bunadskjorte til 5000 kr, null stress liksom. Så tips til dere: aldri bruk selvbruning dagen før dere skal ha på dere bunad! Apropos bunaden, så tok jeg noen bedre bilder av bunaden i går som jeg tenkte å vise dere.

Nå roper pappa, wææ. Vi blogges om ikke lenge! Håper dere får en super dag enn så lenge 

20 kommentarer
  1. ÅÅ, fyfaen å du provoserer. Det er ikke ET innlegg hvor du ikke viser mage/lår etc. de som sliter med spiseforstyrrelser selv blir trigget. det kan JEG og flere jeg kjenner trygt si. Har snakket om bloggen din i klassen, og alle var HELTQ sjokkerte over hvor syk du faktisk ser ut, og ossen kroppsfokus du setter alle i. Jeg syns du er en vakker, jente, kristine. men nå, har det gått for langt. og ikke si at du ikke skaper kroppsfokus, FOR DET GJØR DU

  2. HAHHA må le av den første anonyme kommentaren her. DET ER VARMT UTE DA MÅ MAN FÅ LOV TIL Å GÅ I SHORTS? :O hun trener, har sunt kosthold og det er hennes blogg så hun må få lov til å spise, skrive og legge ut bilder av akkurat hva hun vil. Jeg mener ikke at hun setter et kroppsfokus ettersom hun oppfordrer ikke NOEN til å se sånn ut, spise sånn eller trene så mye. Jeg synes du overreagerer litt her.

  3. ÅÅÅ, fyfaen anonyme jente/gutt! Du er så jævlig stygg! Viss du ikke hadde srevet noe om kroppsfokus, så hadde ingen, untatt deg, på at dette er kroppsfokus! Hvorfor i helvete skal det ikke vere lov å gå med shorts når det er fint vær? Er du helt syk i hode? :OOOOO Har du på deg bobblejakke og skibukse elns når det er sol og fint vær ute? Tror ikke det. Viss du ser rundt deg på en varm og solfylt dag og ser noen som har på seg shorts, mener du da at de skaper kroppsfokus? Tenk deg litt om før du skriver enn kommentar! Kristine, du ser helt nydlig ut <3<3<3

  4. Uff, stakkar! Bra fargen gikk bort. når heg så bilde tre i forrige innlegg, kan jeg forestille meg åssen det var.

  5. Herregud for en tåpelig komentar (anonyme)! Om du ikkje takler andre i shorts, er det nok ikkje mange du takler! Det er hennas blogg og hun kan blogge om akkurat det hun vil! Kan hun ikkje bare få gå i det hun vil? Det er varmt ute, det er normalt å ha på shorts. Du er bare sjalu!
   Åå, du har så fine klær!! Og det var bra at sjølbruningen gikk av i vask! o: Ha ei fin helg! <3
   Elsker bloggen din! <3

  6. Ka i helvette du snakka om anonyme jente / gutt . Du har eit stort problem. Du er nydelig kristne <3

  7. Hahahaha du som skrev den første kommentaren; sånn som det er i dag så kan man ærlig talt ikke være på internettet hvis det å så ei jente i shorts er triggende. Selvfølgelig er man ikke noe bra forbilde om man bevisst sulter seg eller oppfordrer andre til å gjøre det, men Kristine er jo naturlig tynn – skal hun liksom ikke få lov til å gå i shorts pga det? Hun er sunn, såiser sunt, trener, behandler kroppen sin bra og er ellers et bra forbilde. Det blir like dumt som å si at ei overvektig jente ikke burde få lov til det, men av en eller annen grunn så er det så mye greiere å snakke negativt om de som er “for tynne” enn de som er “for feite” – selv om begge to kan være minst like usikre. SKJERP DEG, la Kristine gå med hva hun vil.

  8. Du har veldig fint kropp altså.. Men du viser deg frem i hvert innlegg. Har du veldig god selvtillit eller noe? Mener ikke være frekk, men kan være provoserende at du hele tiden legger ut bilder av deg selv og viser frem hvor tynn du er, bildene har jo ikke alltid noe med innleggene å gjøre heller. 🙂

  9. Good lord, VI HAR SKJØNT AT DU LIKER KROPPEN DIN ALTSÅ. Bloggen din er så jævlig kjedelig for tiden, alt du skriver er jo samme shiten hver dag om hva du skal gjøre og blablabla, og at det er fint vær har vi fått med oss selv Kristine! Få opp litt kreativitet i hodet ditt og finn noe mer spennende å ta bilder av en beina dine til hvert eneste innlegg. Det har jo ikke noe med innlegget å gjøre engang

  10. Dere kan ikke si at hun er for tynn til å legge ut bilder av seg selv! Det er akkurat det samme som p si at du er for tjukk til å legge ut bilder av seg selv! Dere må jo forstå at uansett hvor mye en person sier at den ikke bryr seg, så gråter den personen inni seg….

  11. Du sier selv at du ønsker å være forsiktig med hva du legger ut av utfordrende bilder på bloggen. Du har en utrolig fin kropp, og er jo helt klart stolt av den, du får jo til å vise magen og beina på hvert bidige bilde. – Og selvfølgelig er det ok; kjør på! Men værsåsnill å slutt med den dritten du kommer med om at du prøver å unngå for mye fokus på kropp, når det eneste du tar bilde av er deg selv i magetopper med armene over hodet..

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg