sminkekoster


Hei jenter! Kanskje gutter også?? Vel, det er søndag og på tide å snakke om sminke! Gode sminkekoster er et viktig redskap når det kommer til sminke, og har utrolig mye å si for hvordan resultatet blir. Så, i dag skal jeg skrive om nettopp dette! Her kommer luksus VS budsjett på sminkekoster, hvor jeg tar for meg kabuki-børste, blush-børste og øyenskygge-børste.

Her ser dere alle kostene, + en rens. Soooo, here we go!

LUKSUS: Kabuki Brush fra Glo Minerals. Denne kosten likte jeg ikke. Hårene er harde og stive, og det var veldig vanskelig å påføre foundationen.

BUDSJETT: BIG Kabuki Brush fra Everyday Minerals. Denne deriomot!! Åååh, herregud, SÅ myk. Dette er virkelig den beste kabuki-børsten jeg noensinne har prøvd! Børsten er stor, hårene er kjempemyke og den gir et godt grep når du holder den. Denne fikk plass i sminkemappa mi med èn gang! Herlig at denne er halvparten så billig som den andre. Her går vi for budsjett, absolutt! Billigere + mye bedre.

♥ Konklusjon: budsjett!

LUKSUS: Blush Brush fra Glo Minerals. Kosten er god. Myk, tette hår og fin størrelse – men jeg går for budjsett her også.

BUDSJETT: Blush Brush fra Everyday Minerals. Sminkekostene fra Everyday Minerals er virkelig kjempeherlige, så her seirer budjsett igjen. Heeelt silkemyk! Børsten glir på huden, og den gjør det kjempeenkelt å påføre blushen. Jeg bruker den også til å påføre solpudder, og det fungerer supert 🙂

♥ Konklusjon: budsjett!

LUKSUS: Double Ended Precision Brush fra bareMinerals. Denne likte jeg! Gode sminkekoster for øynene er viktig for å få et fint resultat når man legger øyenskygge, og denne hjalp meg med det. Klarer ikke helt å stille disse to opp mot hverandre da jeg synes begge fungerer bra på forskjellige områder. Denne fra bareMinerals er litt mindre, men hårene er veldig tette – noe som gjør det veldig enkelt å legge øyenskyggen nøyaktig.

BUDSJETT: Crease, Love & Happiness fra theBalm. Denne har jeg hatt i sminkemappa i en god stund nå, og jeg er som jeg har sagt tidligere – veldig fornøyd! Utrolig snedig å bruke til å lage smokey eyes, og det er denne jeg har brukt de siste månedene for å påføre øyenskygge. Nå switcher jeg mellom denne og kosten over fra bareMinerals, da jeg synes begge to er like gode.

♥ Konklusjon: Luksus og budsjett. Ja takk, begge deler!

Brush Cleaner: Å vaske sminkekostene sine er UTROLIG viktig. Ikke bare rent hygienisk sett, men også med tanke på huden. Jeg mener, selvfølgelig er det nasty as fuck å gni bakterier inn porene hver eneste dag (eeew!!) – men visste dere at kviser ofte kommer av dårlig hygiene? Og da spiller jo sminkekostene en veldig sentral rolle! Kostene dine bør vaskes minst 1 gang i uka, gjerne mer. Jeg fikk tilsendt denne fra GloMinerals som fjerner bakteriene på 1, 2, 3. Alt du gjør er å spraye kostene dine med denne, la det trekke inn i noen sekunder, og så tørker du av med papir. Veldig enkelt! I tillegg lukter den supergodt.

Rabattkoden «ucz2s» varer til 23. mai og gir 20% på alle kostene, utenom rensen og de to kostene fra GloMinerals. Alle produktene fra GloMinerals er allerede 20% på her.

Reklame 

  1. Tusen takk! Jeg bare lurer på hva de forskjellige kostene brukes til. Er det en til fondation og en til pudder eller kan begge brukes til alt?<3

  2. Your so pretty! But I wonder how tall are you? I mean i’m about 174 cm tall and if I wear high heels i’ll get SOOO tall… But i see you wearing alot of high highheels and yet your pretty tall i guess? And is it annoying to be so tall when you wear high heels? Hope you understood my question and that you will answer 😀 hehe… – Mathilde

  3. Sminkekost-renseren lukter godt? Den lukter jo skikkelig sprit, ekkelt! Håper ikke du overdriver når du skriver slike innlegg, for det er mye bedre når det blir skrevet ekte meninger om ting. Men er enig i at Everyday Minerals børstene er kjempe gode, elsker dem 🙂

  4. wow! det har jeg faktisk aaaaldri tenkt på! hvor kjøpte du den vaskegreia fra? 🙂 tenker på å kjøpe en sånn, og i tillegg til andre ting en kviser, er jo det super smart 😀 har en av sminkekostene du har, og den er såå behagelig! :-DD

  5. ah: fortell meg mer om hvor mye du kan om kviser’a. les teksten godt før du begynner å kommentere, det er kanskje like lurt før du begynner å påstå at hun ikke har rett.

  6. kviser kommer IKKE av dårlig hygiene. stakkars de som sliter med kviser. omg, så ego…. “heei, jeg heter kristine, har perfekt hud og veier intet mer enn 50 kg, og de som ikke trener- de kan ikke klage på å ikke se ut som meg. og de som ikke har hygiene kan skylde seg selv med dårlig hud”
   ok lol

  7. Anonym: Kviser kan enten være hormonelle, eller de kan komme av dårlig hygiene. Det er fakta – ingen vits å si imot. Jeg sliter forresten med urenheter selv – bare at de er små så de vises ikke alltid på bilder. Har masse peiling på hud, og vet GODT hva jeg prater om 🙂 Kvisene mine er for det meste hormonelle, så for meg spiller det ikke veldig mye fra og til om jeg er hygienisk eller ei (selv om det også er en viktig faktor, derfor skrev jeg om rensen i innlegget), men maaaange sliter med kviser fordi de ikke vasker kostene sine f.eks, og bare generelt sett ikke passer på huden.

  8. Kjempe bra og ærlig innlegg! Man ser at du jobber veldig hardt med bloggen din og det vil jeg si gir resultater 😀

  9. hei!
   ville bare si at du har en utrolig fin blogg å tar masse fine bilder stå på!
   lurte også på hvor det koste stativet som jeg kaller det ifra? har ønsket meg et slik lenge! håper du svarer tilbake 🙂

  10. Du fremstiller børstene fra Glo minerals som overpriset og dårlige (hvertfall den første) når du skriver at du ikke ville valgt den. Det er dårlig reklame for glo minerals, og det er vel ikke sånn du vil fremstille samarbeidspartnerene dine? Du glemte også å skrive hva de forskjellige kostene er for, noe som fikk meg til å miste poenget med innlegget helt :p men tanken med innlegget var bra, men det ble så lite troverdig når det ble så overfladisk 🙁 litt konstruktiv kritikk har aldri skadet? (ikke bli siiiint, du tar veldig fine bilder!!:))

  11. Line: Framstiller GloMinerals som overpriset ja – og det fordi jeg synes at disse kostene er det, rett og slett. Sminkeanmeldelsene mine er 100% ærlig, og selv om jeg og samarbeidspartnerene mine er på samme lag så skriver jeg ærlig hva jeg mener om produktene.

   Lite troverdig? Hva er overfladisk med dette innlegget? Du motsier jo deg selv :p Du vil at jeg skal lyve og si at GloMinerals er verdt prisen, samtidig som jeg skal være troverdig?

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg