#summer

Heiiiia! Enda litt flere sommerbilder, tihii. I dag er det siste dagen vi har med fint vær, så den skal nyyytes! Jeg og Ingvill våknet allerede klokka 8 i dag tidlig, og begge ble suuuupergira når vi så ut av vinduet og det var sol og blå himmel. Ble som vanlig frokost ute i sola 🙂 Har nærmest bodd på terrassen denne helga, og det er så ubeskrivelig herlig. I går ble det utrolig varmt da, så vi klarte kun å sole oss i noen minutter før vi måtte inn og kjøle oss ned. Haha, elsker det. Har også fått brunfarge – og jeg er overraskende nok ikke blitt solbrent til tross for at jeg ikke har smurt meg med solkrem i det hele tatt. Yey!

Driver forresten og leser denne boka for øyeblikket. Utrolig bra! Cecilia Samartin skriver fantastisk, blir like imponert hver gang. Har heldigvis flere bøker av henne igjen som jeg ikke har lest.

Fooorresten. Har begynt å twitre litt igjen (er innom hele tiden men glemmer det hele tiden å twitre selv, hehe), gjerne følg meg: @kristineulleboTrenger forresten flere folk i feeden min!  Har dere noen morsomme twitrere å anbefale? Samme om det er det selv eller noen andre 🙂

Siste innlegg