den beste tightsen

Jeg får mange spørsmål om tightsen min, så jeg tenkte å ta det i et innlegg. Tightsen min er i merket 2XU, og jeg fikk den tilsendt fra Kristina Andersen sin nettbutikk, getsporty.no! Nettbutikken hennes har nettopp relansert, med nytt design og masse fine nyheter!! (Blant annet sports-bh på tilbud til 179 kr, wiii) I tillegg har hun et eget merke – og jeg skal vise dere to dødskule topper derfra senere! Lov´em! Jeg har tightsen min i XS, og den er virkelig helt fantastisk. Ingenting slår den! 2XU er et dødsbra merke, og klærne gir bedre resutisisjon og muskelstøtte, i tillegg til at de forebygger skader. Tightsen sitter som støpt på, og den er virkelig helt fantastisk å trene med. I tillegg er den kjempefresh å gå med til hverdags, synes jeg! Link til tightsen HER.

Kom nettopp hjem fra en liten intervall-økt. Lovte dere bilde av bakken jeg løper i, så her er et jeg tok i forrige uke. Fikk ikke med hele bakken, men den er ca. så lang. Funker perfekt å trene intervall i! Det jeg da gjør, er at jeg løper/jogger opp hele bakken så mange ganger jeg greier. Pleier å ta 15 ganger, men det varierer litt 🙂

Har forresten en ekstra tights liggende her, som er helt lik – bortsett fra at den er i en annen størrelse. Skal dele den ut i konkurranse her på bloggen i løpet av uka, så følg meeed! 

:)

Noen flere som har prøvd 2XU før?

Tightsen min er sponset 

Siste innlegg