nytt i klesskapet


Heiiia! Dette har vært en kjempeherlig dag. Været har vært superfint, og jeg kunne endelig gå med shorts på skolen tihiiii. Helg allerede i morgen, JIPPI! Gleder meg sååånn. Og så er det bare 28 dager igjen til sommerferie, og det er sykt sykt syyyykt. Vil at tiden skal stoppe opp litt nå, den går nesten for fort, haha 🙁 Meeen, over til noe annet. Har spist middag nå nettopp, og nå skal jeg bare fjerne sminken og så stikker jeg på “fjellet” (en sti, rettere sagt) med mamsen. Vi skal trene intervall 🙂  Nå tenkte jeg å vise dere to nye plagg i garderoben min, som jeg elskeeer! Begge er fra madlady.se.

Magetopp her! Magetopper er jo the it nå som det er sommer, og jeg eeelsker denne. Har massevis av magetopper, men jeg digger at denne har armer. Perfekt lengde – slik at man kan bruke den til en highwaisted bukse eller shorts. Jeg har størrelse S, og den sitter kjempefint. SE SÅ FINT OG GRØNT GRESSET ER BLITT, FORRESTEN!! Haha. Lykkeee!!!

Sweatshirt med paljetter her. Har sett på denne kjempelenge, og endelig er den min! Er som sagt veldig svak for sweatshirts, og spesielt med slike detaljer på armene og skuldrene.

Hva synes dere om klærne?

Produktene mine er sponset 

Siste innlegg