pasteller


Hei dere! I ukens sminkeinnlegg skal jeg vise noen produkter i den ultimate vår/sommer-fargen – nemmelig pastell. Alle produktene er fra Coverbrands, og som vanlig er linkene markert med fet skrift. Skal få forandret det slik at det er farge på linkene i stedet  🙂

Eyeshadow Palette: Suuuperbillig øyenskyggepalett til kun 69 kr! Paletten kommer med 10 forskjellige farger, og alle sammen er kjempegodt pigmenterte – i tillegg til at de sitter bra på. Jeg har i farge “Pastels”. Passer perfekt nå til sommeren!

Mega Shine Lipgloss (i farge “Sweet Heart”): Nydelig lipgloss med en nude og shiny farge. Elskeeeer denne!! Jeg liker best å ikke ha så altfor tiltrekkende farge på leppene, og som dere ser på bildene under så er den veldig naturlig:

Shimmering Eye & Lip Crayon (i farge “Violet”): En blyant som kan brukes på både lepper og øyne – men jeg synes definitivt at denne passer best på øyne. Ganske creamy i konsistensen, noe som gjør det enkelt å påføre den som en øyenskygge. Passer perfekt å ha den med seg dersom man er i farta eller er ute og reiser, ettersom man slipper kost 🙂 I tillegg er jo fargen suuupersøt! Har brukt denne sammen med paletten.

Caviar Manicure Set – Cotton Cand (Limited Edition): De fleste har vel hørt om disse før? Wææ, det er jo SÅ fint! Har prøvd å gjøre noe lignende slikt før med glitter, men det funket ikke særlig, haha . . Dette derimot! Utrolig enkelt, og utroooolig fint. Uten tvil min favorittneglelakk, wiih!!

Slik gjør du:
1. Påfør den vanlige neglelakken som normalt. Helst 2 ganger, da blir det finest.
2. Når dette har tørket, påfører du enda et lag med neglelakk, men denne gangen strør du Caviar-perlene over før det rekker å tørke. Når neglen er full av perler, trykker du de ned med fingrene slik at de sitter godt. Voilá! For å unngå søling og sløsing med perlene så følger det med en boks du holder over – og når du er ferdig og boksen er full så heller du de over med en slags sil som følger med.

Reklame

Siste innlegg