be proud of yourself

Først og fremst: FERDIG MED EKSAMEN!!!!!!! Wiiiii, tror det gikk ganske bra. Håper i hvert fall på det!


(Har IP-adressen deres <3333)

Okei lol, dette skal ikke bli eit dramatisk klisjé-innlegg eller noe. Tenkte bare å dele litt forefallende tanker.

Som blogger er jeg utrolig vant til å få stygge tilbakemeldinger, og det er svært, svært sjeldent, om aldri, at jeg blir lei meg for kommentarer. Men er det noe jeg blir, så er det oppgitt. Jeg mener, hvem er disse stakkarsene? Hvilken del av oppdragelsen gikk de glipp av? Noen ganger får jeg spørsmål om hvor foreldrene mine er når det gjelder bloggen min. Vel, da lurer jeg på: hvor er foreldrene dine? Hvor er foreldrene dine, kjære menneske som sitter på internett og sjikanerer unge jenter og forteller de at de skal kutte seg selv fordi ikke har mer fett på kroppen?

Jeg kjenner jeg er så fed up med kommentarer om at jeg er et dårlig forbilde fordi jeg ser ut slik som jeg gjør. For det første, så har jeg aldri oppfordret til et usunt kroppsideal – som diett og sulting, og for det andre så ser det ser tilsynelatende ut til at en del folk virkelig trenger reality-check, for sist jeg sjekket så ble det sagt at “alle er fine slik de er”. Eller? Gjelder det bare når folk er overvektige, kanskje? Altså, jeg synes folk med ekstra fett på kroppen er fine akkurat slik de er, og det samme med de som er slanke. Hva om alle bare kan være fornøyd med seg selv, i stedet for å kalle andre feit eller tynn for å få utløp for dårlig selvbilde? Djeeeeeezzzzz, ser nå at det ikke er uten grunn at nordmenn har blitt kåret til de i norden som klager mest.

Poenget mitt er: vær fornøyd med deg selv. Samme om du har ekstra fett på kroppen, eller om du er tynn. Du er fin – ikke la noen fortelle deg noe annet. Føl deg selvsikker i bikini i sommer uansett hvilken størrelse du er 🙂

Som sagt, det skulle ikke være et dramatisk eller big deal-innlegg – bare litt lufting av tanker. En stor, stor klem til alle dere som hele tiden kommer med fine kommentarer, da! Dere er besssssssst ♥ ♥ 

193 kommentarer
  1. Åh kan ikke bli mer enig! De folkene som har skrivd de slemme kommentarene der er bare misunnelige! Jeg er så sykt lei av å se slike kommentarer og spesielt få De selv. For det dem ikke tenker på, er at det finnes noe her i verden som heter HØY FORBRENNING. Har man det, hjelper det ikke å spise den hamburgeren i sommer.. Jeg er like tynn som deg, om ikke tynnere, og jeg trener også for å bygge muskler for å se kraftigere ut, ikke for å slanke meg. Så ja, åpenbart at folk er sjalue..:)

  2. Jeg synes du har en kjempefin kropp, Kristine! Ikke bry deg i det hele tatt om disse stupide kommentarene! Det et din kropp, ikke sant? Ingen kan dømme deg sånn… Jeg elsker bloggen din! Stå på 🙂

  3. Bra skrevet! Jeg misunner kroppen og kostholdet ditt sååå masse. Jeg er langt ifra tykk selv, men jeg har så slapp kropp, og hvis jeg kunne ønsket meg hvilken kropp som helst, så ville det uten tvil blitt din!

  4. Jeg er så enig med deg! Veit hvem som har skrevet den ene kommentaren, er ei i klassen min som klager på ALT og alle. Jeg og tydeligvis er for tynn, og bruker for mye pushup og for store bh’er og klarer såvidt å løfte pcen min og eier ikke muskler osv. Dritt lei folk som må rakke ned på andre for å føle seg bedre!

  5. Jeg forstår at folk har fått litt nok av å se bilder hvor du står i magetopper, og stolt viser frem kroppen din. Misforstå meg rett, det er ikke noe galt med det. Men jeg kjenner jeg blir litt provosert selv, når det eneste man har sett bilder av i det siste er kroppen din. Du har en flott kropp, og ved å legge ut disse bildene vil jeg ikke si at du oppfordrer til et usunt kroppsideal, men små jenter som ser opp til deg kan veldig fort fåfeil fokus på sin egen kropp, ettersom de da vil se ut som deg.

  6. Bra skrevet ! Tynn er du men selv om du er tynn slepper folk og komme med sanne kommentarer..du har jo jobbet hardt for det og du trener..

  7. Du er så utrooolig nydelig! Skjønner virkelig ikke at noen kan si noe annet. Som du sier, jeg skjønner virkelig ikke hvor oppdragelsen er fra. Du bør være stolt av deg selv, for du er bare nydelig 🙂

  8. Jeg syntes du er fin uasnett jeg.Du er jo helt normal. Alt er normalt. Mange på skolen min er kjempe tynne, mye tynnere enn deg. Du burde være kjempe fornøyd med kroppen din selvom du er sikkert det fra før av:) BTW. fast leser, og elsker virkelig bloggen din. Føler meg igjen i hvert eneste innlegg føler jeg:)

  9. Godt skrevet! Seriøst, alle er jo forskjellig. Alle kan ikke være værken tynne eller tykke. Synes du har utrolig fin kropp, og du virker frisk, da er det vel ikke noe problem at du ser slik ut? Skjønner ikke dem som synes det -.- Det er jo ikke sånn at den eneste grunnen til trening og sunn spising er å gå ned i vekt… man kan faktisk gjøre det fordi man liker det, og for å holde seg i form/sunn. Blir helt oppgitt over alle de rare folka. Lurer på om de sier slik fordi de er misunnelige og selv ikke har viljestyrken eller gidder å trene osv. Men alle er som sagt forskjellig, alle ser forskjellig ut, OG DET ENDRER OVERHODE IKKE AT ALLE ER LIKE MYE VERDT! Ingen fortjener å bli rakket ned på! Du er en fantastisk blogger, du skriver veldig bra, du har utrolig fin stil, og du er sterk som klarer å stå imot alle de ekle (og unødvendige) kommentarene! Ser virkelig opp til deg!
   Og til dere som skriver stygge ting: Gå å legg dere…. Blir seriøst skuffet over menneskeheten når dere absolutt må rakke ned på andre! Lag heller en dagbok med alle de stygge kommentarene, ikke sleng dem i tryne på en fantastisk jente!

  10. Duu er så sterk, misunner deg!! Og herregud, koffor MÅ alle sånne små drittunger komentere så innmari stygt på bloggen din? Du er perfekt, akuratt som du er! Eg er enig at du er fin som du er, fordi eg driter i om du er tynn eller overvetig, fordi det er personligheten som teller ikkje utseendet, det er bare et pluss.. Og, om de er så utrolig barnslige og skal komentere stygt, kan de i allefall vise kem de ER, sånn at folk ser kem de egentlig er, og kordan de oppfører seg. Det er så tåpelig at de bare MÅÅ komentere stygt, er sikker på at de hadde begynt å gråte om du hadde komt med masse stygge komentarer av utseendet deras.. Men ka er egentlig galt med å vere tynn? det er ikkje stygt? det er heller ikkje ekkelt å se på? og det hadde vert annerledes om du sulta deg ihjel, enn at du spiser masse, bare SUNT! og du kan trene om du vil, det er ditt liv og dine valg! Stå på og stay strong! du er superpen! <3 elsker bloggen din!!

  11. Jeg syns du ser bra ut jeg ! Od du skal være stolt over kroppen din, for det er din kropp og du bestemmer selv hvordan du vil se ut ! 😀

  12. Jeg er enig med May Synnøve. Du har kjempefin kropp, men jeg blir også provosert når alt som er på bloggen din i magetopp og ultrakort shorts. Hvis du hadde vært misfornøyd med kroppen din og er for tjukk men du klarer ikke å trene mer og slutte med overspising, og i tillegg hver dag ser din “perfekte” kropp. Det går inn i huet på folk til slutt. I hvertfall når du legger ut bilder av kun mager mat som folk som slanker seg spiser.

  13. ble glad nå! =)
   Du er ikke tynn – eller jo, men du er mer veltrent! Vær stolt av deg selv (og det er du! 😀 ) og jeg synes man burde vise hvor stolt man er i kroppen sin!
   Hvorfor skal ikke slanke vise kroppen sin, når litt overvektige gjør det? Hvorfor skal de få masse creds, og ikke de som er veltrente? hmm

  14. hahaha…. jeg leeer. Kristine, du er mitt forbilde. Du har 10 000 andre som har deg som forbilde. De ser opp til deg fordi du er den du er! Fordi du er nydelig, pen, og syns du rett og slett er perfekt og vi vil ikke at du skal forandre deg! Vi elsker deg som den du er. Jeg og en venninne snakket faktisk om deg i dag, vi snakket om hvor perfekt og nydelig du er! Og du vet, de som ikke er så nydelige som deg bare måå ha noen som er bedre enn dem selv å rakke ned på. Det er bare sånne rotter bak en dataskjerm som ikke er tøffe nok til å skrive navnet sitt, men det må jeg si; du er jammen tøff og sterk! Den unødvendige kritikken du får, det at du ikke knekker sammen er utrolig! Kroppen din er PERFEKT! Ikke tjukk, ikke syl-tynn som folk påstår, men akkuratt perfekt!
   Fortsett vidre my beautyful inspiration, jeg er alltid ved din side! <3

  15. Nei, duuuu er best! Hahah, digger deg Kristine, og jeg er helt enig! Eneste folk gjør for tiden er å klage over seg selv og andre, når gikk det å være fornøyd med seg selv ut av mote?

  16. Måtte le litt når du skrev “hvilken del av oppdragelsen gikk de glipp av” for det tar problemet virkelig på kornet. Synes det er bra du tørr å stå på videre på tross av alt negativt 🙂

  17. Du er pen slik som du er Kristine! <3 synes det er kjempebra at du ikke bryr deg om de dumme kommentarene, for det burde du heller ikke! Alle har forskjellig kropssbyggning og kropp, og sånn er det bare ! 😀 synes du er kjempepen og har en flott kropp ! <3

  18. Okei, jeg har ikke pleid å kommentere men jeg føler at jeg bare må få dette ut. Dette er et supert innlegg, Kristine, det er ikke det. Men du har tidligere sagt at du ønsker å “stramme opp” kroppen din før sommeren, og jeg tror det er ting som dette som får folk til å begynne å lure. Du er kjempeslank, og jeg sier ikke at du lever usunt eller lignende, men når en som deg sier at de ønsker å stramme opp blir det ikke så troverdig når du skriver at alle er perfekte slik de er. Men for all del – du er en nydelig jente og jeg er helt enig i innlegget ditt, jeg ville bare dele litt hva jeg og kanskje noen andre mener. 🙂

  19. Er egentlig ikke måte på folk. Mennesker som er tynnere enn andre blir tydeligvis mobbet på lik grad som de som har litt mer på kroppen.. Herregud, skjønner ikke at folk ikke skjønner at alle mennesker er ulike og det er det dessverre ikke noe å gjøre noe med..
   du er fin

  20. synes du har kjempe fin korpp jeg!! skjønner at folk som er litt overvektige synes det er urettferdig og se på kroppen sin, men da kan de vel gå å trene isteden for å sitte foran pcen og skrive dritt til folk som trener og spiser sunt! jeg er naturlig tynn jeg og, ikke sånn veldig, men har alltid synes at jeg har vært for tynn, men hvis noen sier det til meg, da er det plutselig “ikke slemt” fordi det er tynn de snakker om og ikke tykk 🙁 blir utrloig såra av sånne kommentarert og elsker deg! you go girl! <3

  21. Jeg syntes du har en kjempe fin kropp, skulle ønske at jeg hadde kroppen din, misunner deg!! Skjønner ikke hvordan ffolk kan ta å skrive sånne kommentarer til deg..

  22. Samfunnet vårt helt skrudd når det kommer til slikt! Det er konstant et press på å være slank, og mange er utrolig opptatt av akkurat dette! MEN det som er så rart er at legger man ut et bilde av seg selv og er litt rund, sier folk at man er perfekt, har drømmekroppen osv. mens legger man ut bilde av seg selv og er veltrent og tynn, DA har man syk, og stygg?! Og så sier man at man mener “perfekt kropp” er en veltrent og tynn kropp! HVOR ER LOGIKKEN HER?! Og det aller verste med alt dette, er jo hvor stort utseendefokuset har blitt de siste årene i det hele tatt! hvordan man ser ut har jo ikke en dritt å si! Er man vakker på innsiden, det er DA man er perfekt, i følge meg. Kan ikke alle bare stoppe litt opp og tenke – hei, er egentlig alt dette overfladiske så ufattelig viktig? svaret er sannsynelig vis nei, og hvis svaret er ja, burde dere tenke dere om en gang til.

  23. Hvorfor leser de menneksene bloggen din hvis de blir så provosert av den? Jo, de har ikke stort bedre å gjøre! De har SÅ lite liv at de bruker tiden sin på å rakke ned på andre. Det er greit at de blir provosert, men da kan de vel bare slutte å lese bloggen din! Da er jo problemet løst!
   Gi og med at ikke alle greier dette, så synes jeg det er veldig godt gjort av deg å stå opp for det du mener. Det at du er sterk nok til å ikke bry deg sier mye. Bare fortsett med det du driver med, og ikke la noen øderlegge deg. Du er kjempe pen, og VELDIG flink til å blogge. Ikke la noen ta fra deg den du er!
   Digger både deg og bloggen din :)<3

  24. Samfunnet i dag er serriøst blitt helt twisted as… Ser ikke grunnen til at folk skal rakke ned på deg! Du er definitivt en av de beste bloggerne jeg vet om, og du er døøøøøsfin! IKKE bry deg om sånnt, er bare misunnelige tapere som gjemmer seg bak anonym fordi de er feige. Er jo faktisk du som har fått forespørsel om modelljobb (eller noe sånt???), og sannsynligvis ikke dem 🙂 Ha en fin helg og en fin sommer, Kristine – Stå på! 😀

  25. Fyfaen Kristine, du er så jævlig frekk mot leserne dine: alltid er det noe du må lage et klageinnlegg på og du sier du ikke bryr deg? “Har ipadressen<33333333" sier seg selv at du bryt deg, blir så jævlig irritert

  26. You don’t deserve any mean messages! You’re gorgeous and so lovely! And I always get outfit ideas from your Instagram and your blog! ❤

  27. Jeg synes du har en kjempefin kropp! Ikke bry deg om frekke kommentarer, de gjør det bare fordi de er usikre på seg selv!

  28. Syns det er dumt at folk bruker tiden sin på og kommentere stygt til deg.Du er kjempe pen og har fin kropp! Om folk syns kroppen din osv er så fæl å trenger de jo ikke å lese bloggen din!

  29. Og girl! Bare å stå på her, Kristine<333 Utrooollig sant, det poenget du trekker frem her. Tenk hvor bra verden hadde blitt om alle bare kunne respektert seg selv!

  30. Jeg har spurt om det VELDIG mange ganger og får aldri svar,
   har du noen gang prøvd og gå opp i vekt??
   SYNES DU AT DU ER TYNN?? SELV LIKSOM?
   DU HAR ALDRI NEVT NOE OM DET. ALLE ANDRE JEG KJENNER OG TOPP BLOGGER THERESE MERETHE HAR JO PRØVD OG LEGGE PÅ SEG? HAR DU NOEN GANG PRØVD DET? ELELR SYNES DU AT DU SER NORMAL UT?
   PS:Skrev med stor i håp om at du skulle se kommentaren

  31. Jeg skal si deg en ting jeg, Kristine.
   Den eneste grunnen til at den personen skrev det, er på grunn av ren misunnelse.
   Det er gutter på din alder som ikke har et fettgram på kroppen sin, regnes de som anorektiske? Nei.
   Du har en veldig fin kropp, og det er viktig å spise sunt og trene og alt det der, men til syvende og sist, har gener+ forbrenning alt å si.
   Kanskje den personen som skrev det, ikke klarer å gå ned i vekt, eller har en dårlig dag og slenger det utover deg. Jeg blir provosert bare å lese det på dine vegne.
   Jeg håper du ikke tar det personelig, det er ikke deg det er synd på, det er den personen som skrev det som sliter.

  32. Jeg er helt enig i at noen av kommentarene er helt forferdelig stygge og burde blitt holdt for seg selv. Men det er veldig bra at du klarer å heve deg såpass mye over det 🙂
   Men jeg er litt enige med noen her, at du tar veldig mye kroppfokuserte bilder. Og det er selvfølgelig lov! Men jeg tror det for noen med en ikke like fin kropp, kan ha en viss innvirkning. Du sier at man skalvære fornøyd med seg selv, selv om man har litt ekstra fett på kroppen. Men det er faktisk ikke så enkelt at du bare kan si det; dessverre. Selv kan jeg innrømme at hvis jeg hadde veid 10 kg ekstra, hadde nok ikke jeg vært helt fornøyd. Og jeg tror ikke jeg hadde følt det noe bedre ved å se bilder av andre med så fine kropper. Men selvfølgelig, alle må få lov til å vise frem kroppen sin og være stolt. Man kan ikke alltid ta hensyn til andre 🙂 Men det går an å tenke litt i forhold til hvor mye fokus man har på kropp osv når man har en såpass stor blogg, syns jeg 🙂
   Gratulerer med overstått eksamen!

  33. Jeg lurer på om folk faktisk sier de tingene de skriver til deg? For hvis de gjør det – har de i såfall noen venner? Hvorfor er det greit å si at “æsj fy faen du er så tynn jeg blir kvalm”? Er det mange som sier “herregud så feit du er fleskeberg” når der over barne-/ungdomsskolealder? Og hva får man egentlig ut av å gjøre det?
   Og til alle som er drit lei av å se Kristine ta bilder på samme sted, eller ha på samme shorts eller hva det nå enn er dere klager på – kan dere ikke gå ut en tur istedet? Gå inn på en annen nettside hvis det er så utrolig kjedelig her? Det er ingen som tvinges til å være her…

  34. Kanskje du skulle slutte å bare se på bare positive tilbakemeldinger- men prøve ta til deg noe av det som blir sagt også. Selfølgelig ikke de usaklige hatmeldingene, men de som faktisk sier noe konstruktivt og sant om bloggen din, som mange også gjør. Til og med dine største fans her inne er nok enige i at ja, sannheten er at det er mye bilde av kroppen din her inne, at det er der hovedfokus i bildet er veldig ofte,og at du har sagt at du vil stramme opp kroppen din innen sommeren. ( derav du er tynn og synes det er fint med stram kropp)
   Da kan du ikke i et par innlegg i året plutselig komme med hero- speech, og at du alle kropper er like fine- da du ikke fronter det med bilder osv resten av året, og forvente at det blir troverdig.
   Ingen hatmelding, bare det jeg tenker om saken, og bildene jeg ser her hver dag! 🙂

  35. Hei krisssy:) Ikke hør på de! De er bare sjalue. Er så sinnsykt teit når folk skal kommentere kropp hele tiden og spesielt idag. Så ja jeg sier til alle, vær stolte av dere selv! 😉

  36. Om du har IP addressen demo eller hva faen tror jeg ikke de kommer tilårskomne stoppe. Jeg syntes også du er veldig tynn,men så lenge du selv er fornøyd så spiller det vel faen ikke noe rolle hva je syntes? Om du ikke tåler frekke og unødvendige kommentarer burde du rett og slett slutte å blogge,for det er en del av bloggingen. Men smil og spis. Vær deg selv og vær lykkelig 😉

  37. Du er så sykt bra! Du burde virkelig ikke ta deg nær av det de sier, for de vet åpenbart ikke hva de snakker om! Du er ett sykt godt forbilde, og definitivt ett av mine! Jeg blir så glad hver gang du kommenterer hva de sier, fordi da skjønner de at de driter seg ut. -Og en ting til, takk for det du sa med at man skal være fornøyd med seg selv uansett hva. Det trenger jeg virkelig. Har vanskelig for å takle det andre sier om meg, men det er godt å vite at det er flere som får dritt slengt rundt. Man føler seg ikke så alene. Tusen takk! <3

  38. Eg syns du har kjempe fin kropp, eg elsker kroppen din, eg er ikkje den tynneste men eg er ikkje redd for å gå i bikini. eg er heilt enig når du seier at du skal ikkje skal vere redd for å vere deg sjølv eller gå i bikini. du er kjempe fin <3 ikkje tenk på dei som skriver dei stygge kommentaren, dei har ikkje eit liv, når dei gidder å bruke tida si på å spre negative ting.. det finst gutter for alle, noen liker tynne andre liker folk med litt meir fett på kroppen <3 <3

  39. Kristine! Du må være en av de råeste personene jeg vet om! Du fortjener alt annet enn hat, og de er bare DØDSMISUNNELIGE på den perfekte personen du er! Du er mitt forbilde, og jeg ønsker å bli som deg<3 du motiverer meg, og gir meg inspirasjon i livet mitt! Elsker deg, Kristine!<3

  40. Yooouuuu go girl! Du er fantastisk, elsker virkelig hvordan du takler dette! Du er nydelig akkurat som du er, ikke la noen rakke ned på deg! Du er best

  41. Hei,skulle bare si at du er helt nydelig! Du er fin fra topp til tå og alle har forskjellig kropp! Noen er litt småkraftige,noen er tykke,noen er smale og noen er tynne! Jeg er tynn … Og trener mye for å bygge muskler ikke for å bli tynnere,men noen folk forbinder trening med at man skal bli tynnere!! Det er jo helt feil. Tydelig at de som skriver disse kommentarene ikke har peiling på trening og kosthold.Ikke vær redd for å gå i bikini hvertfall!!

  42. Du er så naturlig vakker og nydelig akkurat som du er! Synes at det du skrev var kjempebra! Alle kropper er fine og det er bra at du understreker det! You go girl! ♥

  43. åh, blir så lei meg av sånne kommentarer! de er bare sjalu! ikke rart når du har den flotte kroppen du har, og vil ikke si man oppnår den kroppen ved å sitte å skrive stygge kommentarer om andre? hahah, stå på videre! du er flott

  44. Haha omg ler av kommentarene, de har ikke et liv.. Du er perfekt kristine og de skriver det helt sikkert bare fordi de er sjalu! Stå på med bloggen og dine fine bilder, du er så pen!! <33

  45. Kristine, du er kjempe nydelig som du er, bare fortsett slik!
   Jeg er såå lei meg for en komentar som kom for noen dager siden (?) fra min pc, i promise you, ville aldri skrevet noe sånt til deg. Har uheldigvis noen “venner“som ikke vet hva de snakker om.
   Du har en nydelig kropp! Det er deg, vi elsker deg! <33

  46. Hey Girl, your are so damn pretty. I love your blog and your fotos, you’re inspire me so much
   Keep going like that <3
   P.s. : could you maybe do a post on your work-out routine?? In english???? 😀

  47. skal man få slengt kommentarer hvis man er litt lubben? Nei, heller ikke hvis man er LITT tynn… Samfunnet vårt har blitt så tragisk, nå blir jo ingen godtatt! De som skriver at hun ikke burde vise kroppen sin som perfekt: da har hun jo perfekt kropp, og skal hun da få negative kommentarer?

  48. du har den mest perfekte kroppen jeg noen gang har sett! der døde den selvtilitten.. hadde dødd for å få kroppen din!

  49. ikke hør på dem du er flott som du er, det folk burde skjønne er at alle er forskjellig, det finnes mange fine kropper og du som mange andre kler din egen helt perfekt 🙂

  50. De er sikkert bare mesunelige på at du har så fin kropp!! 🙂
   Men jeg skjønner ikke hvorfor folk skriver stygge komementarer. Kan de ikke bare lavære å si noe om de ikke har noe fint å si??

  51. Helt enig med deg!! Det jeg synes er rart er at alle sier “alle kroppsformer er fine, tynne eller tykk” og mange snakker jo også om den såkalte “sommerkroppen”, også kommer det noen og sier at du er for tynn, herregud.. Er det ikke egentlig det alle snakker om, å trene, spise sunt og få den perfekte “sommerkroppen”. Jeg synes det er tragisk at noen unger ikke har klart å vokse opp enda og bare sitter og snakker dritt om andre! Jeg synes du har en helt perfekt kroppsform, og du må aldri la noe av den dritten som blir slengt komme inn på deg, de skal ikke vinne!
   GOD SOMMER, OG KOS DEG I DIN NYE FLOTTE BIKINI DAGEN LANG 😉

  52. Jeg syns at du er NYDELIG! At folk i det hele tatt kan sitte å si sånt om andre gjør meg rett og slett kvalm. Alle sier ”Society is fucked up. Everyones beautiful.” for så å kalle andre stygge ting pga. vekten dems? Sykt…. Blir så irritert…

  53. Drit i de Kristine, alle har forskjellige kropper, noen er tynnere og noen er feitere. Og ikke alle kan noe for det. Jeg absolutt digger deg og vær stolt over deg selv. Du er utrolig nydelig akkurat som du er!

  54. Dette blir for dumt…. Du kan ikke forvente annet når du ikke gjør annet en å show off… Du skal liksom alltid vise hud(Bein, armer, ryggraden stikker ut, kragebein) ALT mulig. Så du gjør ett dårlig inntrykk på noen ja… Men ikke la det gå utover alle. Gå med en t-skjorte som henger litt over ræva eller lignende! bare… ikke gjør det så jævla åpenlyst at du er så stolt av kroppen sin, fordi ALLE er ikke det. Så selvom du sier at alle skal være glad i kroppen sin så er ikke alle det. Du er vakker, men ikke stikk ut ræva på alle bildene dine, eller beina dine på aaaalle bildene.. + du må virkelig se de rundt deg og ikke tenkte på oppdragelsen til de andre.. Hjelper ikke å prøve å ta igjen med samme mynt når du aldri sier noe tilbake annet enn negativt om kommentarene dine eller hva folk skriver. Skjerp deg litt, se litt positivt og negativt på oppmerksomheten du får. Altså folk kan jo ikke gå inn på instgram engang lenger fordi du alltid legger ut bilder av shortsen langt oppi ræva fra runawaydreamz. Hihihi, liter hater her AZZZZZZZZ XDXDXDXDXDXDXD XPXPXPXPXP :ppPPPppppPPpp

  55. Dem som mener du er sykt tynn har virkelig ikke sett en person som faktisk er det!! Du er tynn det er du, men jeg synes at sånn du er sykt pent! God sommer og kos deg <3

  56. Elsker når du skriver slike innlegg, Kristine. det er interessant å lese om slike saker. Jeg synes det er gøy med litt endring fra de vanlige “hvajeghargjortidag-innleggene”. Du skriver så utrolig bra! 😀 Du kan gjerne lufte flere meninger litt oftere!
   Og jeg er helt enig med deg! det finnes mennesker i alle slags størrelser. Tykk, slank, tynn-gud hvet hva! Men det er ingen former eller fasonger som er bedre en andre, er det vel?
   Jeg opplever ofte at det å kommentere at noen er fete, blir tatt som sjikanering og frekt. Men det er jo greit å kommentere stygt om noen som er tynne! De bryr seg jo ikke!
   Stå på, Kristine. Jeg synes du er tøff.

  57. Veldig bra skrevet! Enig med deg. Folk skal så absolutt ikke dømmes mindre/mer om ens kropp er slank eller litt overvektig. Du har en kjempefin kropp, Kristine! Ikke la misunnelige blogglesere dra deg ned. Samme til alle andre ute i verden.

  58. Du er nydelig både ut og inn. Det du skriver i dette innlegget viser bare at du er mye sterkere enn alle hatersene. Jeg synes heller at man skal beundre mennesker som deg, istedet for å trykke de ned fordi en person enten er misunnelig eller ikke har oppnådd sine egne mål. Det hjelper overhodet ikke å trykke andre ned, det gir ikke mening. Stå på, jeg er sikker på at det vil bli noe ut av deg en dag, i motsetning til de som ikke har bedre å gjøre enn å rakke ned på andre 😉 <3

  59. Skulle ønske at folk bare sluttet å prate om kropp! Leser ofte i vg om slanke press osv. Kan de og alle andre ikke bare slutte med det. Er helt oppgitt sånn som du er! Kan folk bare ikke inse det at vi er forskjellige. Alle har jo skjønt at vi liker og drive med forskjellige ting, men det er tidligvis ikke så mange som skjønner at vi har forskjellig kroppsbyggning og ser annerledes ut. Det har alltid blitt sagt at det gode vinner over det onde til slutt (og det håper jeg virkelig på at det skjer snart, selvom jeg tror det ikke kommer til å skje), men nå er det onde veldig stort. Det er mobbing overalt! Før var det mer i virkligheten, men det har helt tatt av på sosiale medier…

  60. Jeg skjønner ikke hvorfor disse anonyme drittungene prøver å rakke ned på andre?!! Kristine, du er perfekt! Du er selvsikker og det synes, det er en kjempebra ting! Uansett om du er “for” tynn eller “for” feit så er det selvtilliten folk legger merke til, det er det folk bryr seg mest om! Men jeg ser at det er noen som er så sjalu på din kropp,og tro meg, det er de! De tørr desverre bare ikke å innrømme det.. Jeg gir deg en stor klem, og håper at du ikke tar deg for nær av alle disse sjalue idiotene!

  61. Omg! Her oser det av missunelse på laaang vei fra disse anonyme kommentarene, haha neida (joda). Du er så pen. Kroppen din er nydelig. Og digger måten du skriver på Kristine, nå har jeg vært din faste leser leenge og det er utrolig herlig at bloggen din finnes, whooo <3

  62. Jeg vet ikke hva jeg skal si! Det er så idiotisk og frekt sagt at jeg bli sjokkert. Du er nydelig på utsiden og innsiden og kroppen din er så perfekt – alle jentes drømmekropp! Du bør være kjempestolt! Synes synd på disse som skriver slike kommentarer, hva tenker de egentlig med?
   Digger deg og bloggen din! Du er min favorittblogger of all time. <3

  63. Åherre, jeg forstår meg ikke på hvorfor alle skal komentere at folk er enten “for tynne” eller “for feite” til å legge ut bilder i bikini. Ingen blir jo fornøyd uansett hva. Alle kroppstørrelser er normale uansett. Den kroppsformen du har er lik 10000000 andre sine kropper i verden. Alt presset på “sommerkroppen” er så unødvendig og folk mister selvtillitten bare for at folk skal føle seg velle på stranden. Nå er jeg ikke akkurat inne i den “bobblen”, men alt fokuset på hvordan dagens ungdom skal se ut, er så utrolig unødvenig. De som ønsker å gjøre noe med kroppen sin kan gjøre det, men det betyr ikke at folk skal komentere det. Det samme er det med de som er fornøyd med å være tynne, folk skal ikke kommentere at de ser for tynne ut og at de bør legge på seg fordi det tydligvis er “ekkelt”. Hvorfor komentere hvordan andre ser ut? Om man er fonøyd med seg selv fra før av, er jo det det viktigste, så hvorfor rakke ned på andres kropper om de er fornøyde med seg sev?

  64. Du er så nydelig som du er <3 jeg har merket at bloggere har i det siste snakket så mye om at man skal være seg selv, at du er fin som du er, og det er heeeelt sant!<3<3 l0ve.blogg.no eller Erika Mohn Kvam laget nylig et innlegg om hvor pen du er og at man skal være stolt over seg selv! Nydelig skrevet av dere bloggere endeli kommer disse "bryr seg virkelig" innleggene elsker å lese sånne 🙂 Men..jeg synes ikke du er så tynn at d ser ut som om du har, ehm..hva het det igjen? A..b? Den sykommen når du er for tynn..nja men den hvertfall du er faktisk tynn men ikke MEGA tynn, du er nydelig og jeg ser fett og litt sånne "fettklumper" ikke vondt ment men du er ikke driiiit tynn skjønner ikke hvorfor folk mener det du har en skikkelig fin og VELTRENT kropp du utfordrer eller oppfordrer ingen tl sulting du trener for helsa ikke for å bli tynn men for å bli sterk <3 U go girl<3

  65. Blir helt kvalm av menneska som sitt å rakke ned på dæ på den måten! Du har en helt sykt fin kropp! Æ syns du virke som et godt forbilde for de yngre leseran dine, og har jobbe dæ opp en blogg du kan være veldig stolt over:) Stå på!

  66. Hi my name is Natalie. I’m fourteen years old and is from Sweden. I thought that it will be easier to talk in english. I think that you shouldn’t care about them. Because I understand that you have work for your body and is comfortable whit your body. That’s fine, actually thats great! It’s not much people how is that and I think it so wrong that other people can even say stuff like that! It’s afoul! My advise is not to care! Dose people don’t have a life, literally. To go around making people feel like shit is not a life. It’s not something you just don’t do! It’s insane I adore your body! It’s like this perfect body! So don’t care about them just don’t. You are so much better than those people!! I don’t want to go around and say that you strong, you can handle this because I don’t know you as a friend. If it were my self i would cry. But thats okey to cry, just don’t believe in them – IT’S NOT TRUE YOUR WONDERFUL KRISTINE!!

  67. DU ER PERFEKT !!! enkelte tåler bare ikke se på folk som ser 10000 ganger bedre ut en dem. Digger deg, og misunner deg sykt! <3

  68. Haha, de er så sykt sjalue!!
   Folkens: Kristine har en nydelig og trent kropp, markert med muskler på f.eks. magen!

  69. Vet ikke hvor mange ganger jeg blir å skrive dette på innleggene dine men… du er best. Jeg har ikke verdens dårligste selvbilde, men av en eller annen grunn digger jeg bloggen din, selv om du er to – om ikke tre – størrelser mindre enn meg. Og jeg er høyere enn deg. Haha, kunne ikke brydd meg mindre, fordi du er en helt fantastisk person, og skulle gjerne hatt en venninne som deg! Håper du aldri ser ned på deg selv, med mindre du bokstavelig talt gjør det, og tenker; fyfan jeg er rå. For det er du. Du spiser jo riktig, du lever jo ikke på bær og frukt som mange mener, og du trener. Herregud du er en stor inspirasjon, på en god måte. Jeg vil ikke bli like slank som deg- eller jo, men jeg vet jeg har for kraftig benbygning til det uansett – jeg vil bare bli like motivert og glad i livet som du.
   Oj skal prøve å ikke skrive en novelle her, men poenget mitt er – du er den eneste bloggeren som faktisk viser deg selv helt og holdent, og er stolt av det. Det er bra, synes du skal fortsette med deg, for jeg blir rett og slett i bedre humør av å lese bloggen din. Stå på Kristine, aldri gi opp! ♥

  70. Haha, så sykt sjalue folk! Du har sykt fin kropp og hår, ikke bry deg om hva alle andre sier. Digger bloggen din ❤

  71. du e kjempefine!! ikkje la någen trykka deg ner, di e bare misunnelige:-)
   du har jo ein perfekte kropp, så du bør verr kjempe stolte øve!
   heilt enig i det du seie om at uttrykket ”alle er fine slik som de er” ikkje bare e meiningå te dei som e litt overvektige!
   stå på<3

  72. Veldig fint skrevet, Kristine 🙂 Skjønner deg veldig godt! Det noen tydeligvis ikke skjønner er at du ikke trener for å bli tynnere ellernoe. Men du (og de fleste andre) trener jo for å få muskler og være sunn, på tross av om man i utgangspunktet er kraftig eller noe tynnere. Hehe, men stå på videre, du virker som en kjempekoselig jente!

  73. Ikke tenk på de som kommenterer stygge kommentarer. De er bare sykt sjalu, og sprer sikkert bare dritt fordi de ikke har så bra selvtillit selv. De føler seg sikkert bedre når de sprer dritt. Om bare alle kunne være hyggelige mot alle… Uansett, elsker kroppen din. Den er absolutt perfekt. Jeg synes du er et godt forbilde. Stå på! Elsker bloggen din! 🙂

  74. Du ser nydelig ut!<3 Og de som kommenterer så stygt er bare misunnelige, ego drittsekker som ikke har noe bedre å gjøre på enn å gå inn på nettsteder, som de sier de hater, og kommenterer dritt for å få andre til å føle seg dritt, fordi livene deres suger! Når folk bruker energien sin på sånne unødvendige ting sier det seg selv at de har problem og at livene deres suger!

  75. Kunne ikke vært mer enig med deg! Har selv opplevd å få kommentarer om hvor sykt tynn jeg er. Hvorfor er det sånn at det er liksom greit å kommentere når en person er tynn, men du kan ikke kommentere størrelsen til en overvektig person. Bare la folk være som de er! Har vært utrolig lei meg på grunn av flere kommentarer til dagen når det kommer til kropsstørrelsen min. Det er sårende fordi når du får hørt det nok ganger begynner du å lure på om det er noe galt med deg. Stå på og ikke hør på de feige folka som slenger dritt. Får håpe de vet at det de skriver er galt. Elsker bloggen og ikke minst stilen din 🙂

  76. Jeg syntes alvorlig talt at alle dem som kommer med stygge kommentarer burde skjerpe seg! Føler man seg så mye bedre etter å ha skrevet en stygg kommentar til Kristine, liksom? Det er rett og slett stygt gjort av dere som slenger inn drittkommentarer på bloggen. Er det virkelig nødvengig? Selv er jeg ganske tynn, og jeg har fått noen kommentarer om det innimellom, men jeg kan ikke noe for det. Jeg f.eks, har høy forbrenning og legger ikke så fort på meg. Det er vanskelig for meg å gå opp i vekt. Som en tidligere kommentar jeg leste, så går Kristine kanskje opp i vekt når hun trener, pga all musklaturen. Hun trener nok for å holde seg i form, ikke for å gå så mye ned i vekt, akuratt. Som hun selv har skrevet, så er alle normale på hver sin måte. Og det er noe man bør respektere.
   Digger bloggen din! <3

  77. Ikke bry deg om de, de er rett og slett misunnelige. Har faktisk selv opplevd at jeg har blitt litt sånn små irritert inni meg når jeg har sett tynnere jenter enn meg, men da har jeg bare sagt til meg: “Herregud Silje, du er misunnelig, hva så? Ikke alle er like og det må du bare innse! å rakke ned på andre er i hvertfall ikke løsningen til et lykkelig liv! ”
   Jeg håper de skrev det mens hjernen sov eller noe sånt, og at de er kjempeflaue fover det nå! Jeg skjønner ikke hvordan noen personer kan bære på så mye hat…

  78. Selv har jeg vært veldig overvektig, og skjønner ikke at folk kan være så ondsinnet. Jeg har nå gått ned massemasse i vekt, og ligger på ”normalen” + litt ekstra på kroppen. Likevel kunne jeg DØDD for din kropp, du har ikke bare utrulig pent og sunt hår, men også et flott ansikt og utrolige ben! håper alle jenter forstår at de ikke blir noe penere av å hakke ned på deg som er tynn, du er vell fullt klar over at du er tynn selv. Det kler deg, du ser sunn ut og stråler av glede. Du er vakker. Ha en fin dag Kristine 🙂

  79. Drit bra innlegg! Endelig noen som legger ut et innlegg på nettet om at de som er tynne også er bra som de er! Overalt på Facebook er det bilde av litt overvektige mennesker som uttaler seg om hvor fornøyde de er, og mener at de som er tynne ikke er ekte og bra er ekkle!
   Jeg er også ledig tynn selv og blir helt gal av det! Det er ikke vår feil akkurat det samme som at det ikke er dens feil å være litt overvektige, noen er bare født sånn!
   Så Kristine, jeg er skikkelig glad for at du sa det! Og du har drit din kropp og er godt forbilde altså! 😉

  80. Jeg personelig synes at du er utrolig vakker, og har en NYDELIG kropp som jeg bare drømmer om! Spis det du vil, og tren så mye du vil! Alle er vakker på hver sine unike måter! Stå på kjære deg, du er vakker!

  81. synes kroppen din er dødsfin!!
   du ligner litt på fotballfrue, ikke utseende men kroppsfasong!(positivt ment)
   stå på, og drit i hva de sier om kroppen din som er negativt.

  82. Du har sykt fin kropp, hva gjør du for å få så mye muskler på magen? Tror du bygger nye muskler fort ellernoe, for meg tar det lang tid å bygge muskler på magen. Magen din er såååå fin :))

  83. Hei du!
   Jeg synes helt ærlig du viser deg litt vel mye frem! Selvfølgelig er du tynn og det er ingenting galt i det, men når mange av bildene dine er med bar mage og shorts, så forstår jeg faktisk veldig godt at noen reagerer på det. Meg og mine venninner diskuterer kroppen din, om hvor sinnsykt tynn du er, at beina dine er som fyrstikker og at magen din enten er aaaaalt for tynn eller ekstrem veltrent. Regner med det er det siste, selv om du påstår at du ikke trener såå mye. Jeg synes du er kjempetøff som ikke tar til deg kommentarer, det jeg prøver å si er egentlig bare at jeg forstår alle de jentene som gir negative kommentarer. Selv er jeg ikke den tynneste, synes egentlig bare noen ting er veldig ironisk. Og som leser vil jeg si at du tar opp dette med kroppspress en del ganger, så av og til føler jeg at du vil vise verden at du er tynn. Tynnere enn andre. Kroppen din ser bedre ut enn andres. Jeg kjenner deg ikke, så jeg vet ikke, men siden det er du som blogger synes jeg du skal ta det til deg.
   Du skal SELVFØLGELIG få lov til å se ut som du gjør, ingenting galt i det. Det er egentlig bare at av og til fremstår du på en måte som folk kan reagere på

  84. Du er nydelig, og hver gang jeg ser gjennom bloggen din, drømmer jeg om hvordan det er å være så fin som deg. Du er et sunt forbilde, og som du sier, alle er perfekte på sin måte. Ville bare legge igjen en hilsen, for det er noe jeg ikke gjør så ofte, selv om jeg er innom bloggen din flere ganger daglig. Håper du får en fin helg i Bergen da, og at eksamen gikk bra! Stå på kjære Kristine<3 Mange klemmer fra meg

  85. Hei! Jeg synes kroppen din er kjempe fin! Vær stolt over deg selv sånn du er, ikke hør på hva alle andre sier 😉
   PS: elsker bloggen din :*

  86. Jeg skjønner ikke hvordan folk kan si det? Altså jises, men du har faktisk kjempefin kropp. Vedder på at folk som sier sånnt bare er sjalu, fordi de har ingen grunn til å si at du er for tynn..

  87. Blir selv oppgitt over de folkene som skriver sånt. De er sikkert bare sjalu!! Du har en utrolig fin kropp. Ikke hør på hva andre sier. Du bør være stolt over sånn du er! Kjønner virkelig ikke hva folk tenker med når de skriver sånt dritt.

  88. Kroppen din er drømme kroppen, for meg og helt sikkert mange fler! De som skriver så t er helt sikkert bare misunnelige på kroppen din!
   Jeg hadde gjort mye for å få kroppen din, den er perfekt!❤
   Elsker bloggen din, stå på videre❤❤

  89. Du er så bra Kristine <3 Setter virkelig stor pris på deg!
   Enig med det du sa om at "alle er fine slik de er", man er fin uansett om man er tynn eller tykk, men de fleste tenker når det gjelder det at det bare gjelder de tykke, men tynn er det samme bare at det går den andre veien. Ingen er like og jeg syns at det er dumt når folk klager på at noen er for tynne. De er missunlige på deg Kristine <3
   De har følt med passe dårlig på din blogg de folka om de sier at du oppfordrer til å bare spise sunt, du spiser mye usunt også ( det er ikke vondt ment, gjør det jeg å hahhah <3) men vi er jo bygd opp forskjellig, noen tåler og spise mye, mens andre legger på seg med en gang.
   Du har en bra blogg, er innom her vær dag <3 🙂

  90. Provoserende å se bildene du tilføyer i innlegget her. Du vet du skaper kroppspress hos så enormt mange tenåringsjenter, du vet det godt. Selvfølgelig er det frivillig for hvem som helst å se på bloggen din, men å beholde en viss verdighet til bloggen sin tror jeg ville vært idealt for deg. Tror du vil forstå hva du egentlig begir deg ut på, når du blir eldre. Bloggere er absolutt med på å forsterke det kroppshysteriet som pågår, og jeg vil si du er en av de som fremmer det godt nok.
   Drøyt nok at folk kommenterer dritt, for det er aldri rettferdig gjort mot noen som faktisk forteller så mye som dere bloggere gjør. Forstår det er vanskelig å forsvare seg i dette tilfellet, men ignorer de. Jo mer oppmerksomhet, jo mer opptøyer blir det. Gå frem som et godt eksempel, og ro ned. Du vil vokse med tiden…

  91. Hei, søte Kristine!
   Du bør være stolt over den du er og hvem du står fram som, jeg er sikker på at haterne ikke er annet enn misunnelige. Jeg blir flau på deres vegne og er så enig i det du skriver. Jeg vil ikke si annet enn at du er kjempeflink med alt du viser oss gjennom bloggen. Håper dette bare gjør deg sterkere, det virker det også som!
   Jeg har bare et spørsmål jeg håper du ser og kan svare på. Den bikinien du har på skal jeg nemlig bestille med meg hjem, får du med stropper til den? 🙂

  92. Kristine, du har en helt utrolig fin kropp! Høy og slank, med tydelige markeringer av muskler. ALLE som har kommentert noe stygt er innerst inne veldig sjalu. IKKE TA DEG NÆR AV DET. Hadde faktisk likt om du hadde laget et innlegg om hva du trener og spiser for å holde kroppen så fin. Er SÅ sjalu på deg!

  93. åh, du er virkelig perfekt Kristine! Aldri bry deg om noe av drittet du får, for du virker helt fantastisk, du er nydelig og kroppen din og deg er perfekt! Du er virkelig en rollemodell for mange, foreksempel jeg – jeg ser faktisk masse opp til deg, for du virker som en så flink og god person og jeg elsker virkelig stilen din, Kristine! du er vilt pen

  94. Kristine, du skriver her at sist du sjekket så ble det sagt at alle er fine slik det er. Det er jeg fullt og helt enig med, likevel er ikke samfunnet det. For viss du ser på alle motemagasiner, reklamer for klesbutikker, osv, hvordan er det jentene ser ut? Jo høye, slanke og godt trent. Og da spør jeg deg, hvorfor? hvorfor ser absolutt alle modellene sånn ut? jo for det er det samfunnet mener er pent. Det å være lav, tykk og dårlig trent blir ansett som lite pent.
   Du er en av det som blir ansett som pen av samfunnet. Det er lett for deg å gå med korte shortser og topper. Men hadde du gjort det samme om du var lav og tykk? Neppe. Selv tror jeg at grunnen til at bloggen din er så populær er mye på grunn av utseende ditt. Folk liker å lese blogger til pene jenter. Du har rett og slett en stor fordel. Bare prøv å forestill deg hvordan det hadde vært å være tykk. Bare prøv! Håper du kanskje vil svare på noe av dette i neste spørsmålsrunde, hadde vært interessant å vite hva du tenker om det 🙂 Og ja, jeg velger å være anonym her, håper det er greit…

  95. skjønner ikke poenget med de nedsettende kommentarene, og har alltid ment at det aldri kommer til å hjelpe på dårlig selvtillit om man rakker ned på andre. men tror det som til syvende og sist plager mange lesere er at det er mye kroppsfokus på ikke bare denne bloggen, men blogger generelt. man blir lett påvirket og usikker i alderen de fleste av leserne dine befinner seg i, og mange tyr da til frekke kommentarer om utseendet/kroppen din istedenfor å sette ord på kjernen, det som jeg tror driver mange til å skrive disse kommentarene – kroppsfokuset som tar så stor plass overalt. det mange bloggere bruker som et argument for å fraskrive seg ansvar når det kommer til leseres eventuelle utvikling av spiseforstyrrelser, forvrengt kroppsbilde og selvtillit, er at leserne uansett hadde blitt utsatt for slike bilder og triggere andre steder på nettet – og at for å unngå dette er det leserens ansvar å selv ikke oppsøke bloggen. Jeg føler at dette er noe man selv må ta stilling til hvis man fremstår som en så sentral person på nettet, og at det kommer an på hvilken rolle du selv har lyst til å spille i nettsamfunnet. Du sier at det er de som kommenterer det er synd på, som tydelig har lav selvtillit. Disse kommentarene kommer særlig i sammenheng med posting av bilder som viser mye kropp – SPørsmålet er: selv om du egentlig ikke har ansvar for disse ungdommene, ønsker du virkelig å være en brikke i dagens sykelige kroppspress?

  96. Fine deg!
   Jeg håper virkelig du ikke tar deg nær av slike usikkre, uvitende mennesker som skriver slike ting til deg! Du er kjempe pen og virker som en oppegående og søt jente! 🙂 bloggen din er kjempe kjekk å inspirerende å lese så keep up the good work !! 😀 Skjønner det er sårende, men noen er faktisk bare ute etter å lage faen for andre. Det er som du har sagt mange ganger; “liker du ikke det du ser/leser, så er det ingen som tvinger deg”. eneste tipset jeg kan gi deg finingen er: POST AKKURAT DET DU VIL!
   “ønsker du virkelig å være en brikke i dagens sykelige kroppspress?” <-- LOL? alle er vel en del av det syklige kroppspresset? tykk eller tynn? høy eller lav? så det var et teit spm.. Jeg synes det er kjempe kjekt å se på bildene du poster jeg! 🙂 du har en killer kropp og du fortjener den helt sikker, men jeg må ærlig innrømme at jeg synes moten du fremmer og eksprimenterer med er hva som er kjekt ^^ dette ble lengre enn jeg planla, men poenge er: du står ikke til ansvar for noen! vær deg selv og kos deg masse!! 😀 God tur til Bergen om du ikke har dratt enda xD

  97. LOL! Kristine, dette er til de kommentatorene som skal virke støttende, men som ikke er det! ;D
   Beklager, hadde ikke lest grundig de to kommentarene før meg xD Ærlig talt! Det er da vel ikke hennes feil at folk ser bra ut, har en sunn livsstil og tar vare på kroppen?! Hvordan har dere samvittighet til å legge et slikt press på henne?? det er sommer folkens! Hva skal hun gjøre da? Gå rundt med lange bukser/kne shorts og t-skjorter fordi dere er lei av å se henne i korte shortser og mage topper? Jeg vet ikke om jeg skal grine eller le! dette blir for dumt dere! jeg leste også at hun fremmer et usunt bilde av kropp for små jenter.. det er regelrett BS! ung jenter finner slike ting uansett, og har dere sett musklene denne jenta har?! ikke NOE usunt med henne i d hele tatt om du spørr meg.. hun er ikke bleik, det stikker ikke ut bein over alt og dere bør passe dere for hva dere sier! hun er, hva, 15-16 år? skam dere! se dere selv i speilet før dere sier at dere er lei av å se henne lettkledd eller kroppen hennes, det er ikke verre enn at dere slutter å lese bloggen hennes? dere kan TENKE over hvor vondt det kan være for ei ungjente MIDT i utvikklingsprossesen hennes! har dere kanskje tenkt over at hun kan være naturlig tynn? de finnes de óg! ting blir bare anset som pent om du mener det selv.. en ting til.. hvem er dere til å å be henne roe ned?! skriver dere slike ting til alle bloggere som er trente, høye og søte? da hadde dere eeeelsket å lese thinspo blogger.. kan ikke dere heller gjøre det? istede for å sjikanere denne sunne og friske jenta?? kanskje hun har lyst å provosere? 😉 jeg er blogger selv og jeg må bare le.. dere blåser dette langt over proposjoner! komman! latterlig.. dere som føler dere truet av denne vakre 15-16 åringen burde heller se på henne som et eksempel på hva man faktisk kan få til om man jobber for det. jeg har selv vær overvektig, men jeg tok tak og gjorde noe med det.. Og jeg har aldri sett på Kristine som en dårlig innflytelse for meg, heller tvert i mot..
   KRISTINE! ikke ro ned, jeg gleder meg til å se sommer outfits fra deg ^^ jeg sier: kjøøøør på!! ;D
   stoor klem til deg! vær sterk og rist det av deg <3

  98. Jeg elsker bloggen din Kristine, men når du står på bilder i bikinitopp og kort shorts. Jeg må bare si at hvis du er lei at folk sier du er tynn, så stiller man liksom ikke opp i bikini og kort shorts når du vet at du kommer til og få hundrevis av kommentarer på at du er tynn når du bruker det, så du skal egentlig ikke klage på det.

  99. Hei kjære kristine! Jeg har fulgt med på bloggen din en liten stund, og du virker som ei utrolig herlig og god jente! Men jeg blir så irritert av dere som sitter bak tastaturet og skal være så jævelige mot denne stakkars jenta! Jeg har alltid vært en kroppsfiksert jente, men nå har jeg gått gravid i snart 9 mnd, og da kan man ikke tenke så utrolig mye over vekta si, var gått opp 18 kilo på 9 mnd. Ogja jeg blir missunnelig av og se på bildene til kristine, for hun har en drømmekropp, men gjetthva? Jeg kommer ikke til og få en sånn kropp som henne, men jeg kan få en kropp som jeg kan trives med! og er ikke bare her på bloggen man ser sånne bilder, ser dere ikke på tv? Av alle de jente med de fine kroppene? Men der dømmer dere ingen. Er det annderledes og se jenter på tv med perfekt kropp, enn ei på en blogg viser kroppen sin? nei nå får dere ta dere sammen! Kristine stå på videre! 🙂 nydelig er du! Ikke la noen.av disse bryte deg ned, du er perfekt. 🙂

  100. Jeg synes du har en fin kropp og jeg har lyst på en så fin kropp jeg også!!! Du virker snill, du er pen , du er flink på skolen og du er populær
   DU er heldig!! ikke la noen styre deg, vær deg selv! <3
   Stå på ,du er perfekt

  101. Må bare få si at jeg digger deg!
   Det faktum at du tørr å stå frem og vise kroppen din for hele Norge og vise en sånn selvsikkerhet, det misunner jeg. Jenter over hele verden sliter med selvbilde, ser på seg selv som feit, stygg, for tynn formløs eller med for mye former. De komentarene som vises først i innlegget viser et GODT eksempel på hvorfor noen jenter sliter med seg selv. For meg er du utrolig vakker og jeg vill gjort hva som helst for å ha en kropp som deg! Vi sitter alle med vårt syn på den perfekte kroppen, skal den være muskuløs, eller “slapp”? Skal den være tynn eller tykk? Vel en ting er sikkert, vi kommer aldri til å komme frem til en enighet. Derfor er det viktig at man selv kan respektere den man selv er! Noe som du gjør, og som jeg setter så stor pris på <3

  102. Herregud, så barnslig av folk å skrive sånt! Jeg synes du er fin, akkurat som du er 🙂 Skal ikke si jeg ikke misunner deg, for det gjør jeg! Haha, stå på!

  103. ÅÅÅ endelig noen som forstår! Kunne ikke vært mer enig med deg!! Elsker bloggen din. Det er så bra at du ikke tar det til deg, fordi alle er pene på hver sin måte, uansett hva slags kropp. Er utrolig tynn selv. Har hatt utrolig dårlig selvtillit nesten hele “ungdomslivet” mitt fordi jeg alltid har fått kommentarer slengt oppi ansiktet som “spis mer’a” “du er så tynn” “omg se på de spinkelbeina dine” lista forsetter! Uansett så har jeg lært meg at slike personer bare har det dårlig med seg selv eller er sjalu, fordi det å være slank er like fint som å være overvektig! Ingen skal bli kalt feit eller for tynn. Folk som tror at det ikke er ille å bli kalt for undervektig osv, har virkelig ikke hue å tenke med. Fordi det er det. Du har utrolig fin kropp, og jeg er sikker på at folk bare skriver sånne stygge kommentarer til deg for å trekke ned selvtilliten din. Du er et bra forbildet! Dette innlegget er et godt bevis på at du er det også. ståå på!

  104. Nå har hundre stykker skrevet at alle de som rakker ned på deg er sjalu. Det er jeg ikke enig i. At noen er det, ja – men slett ikke alle. Hvis jeg kritiserte ei som er tjukk, er jeg da sjalu..? Eller gjelder det bare hvis jeg kritiserer ei som er tynn? Vi har alle meninger om ting og tang, vi MÅ ikke like alt. Men det er dessverre noen som er litt korte i hue og lite sosialt intelligente – de kan rett og slett ikke gi konstruktiv kritikk, men må slenge dritt. Det vil en eller annen gang i livet slå tilbake på dem selv.

  105. Du er tynn. Lekker. Verdens lengste ben. Smal, fin, herlig gudinnerumpe. Og sikkert 2 fine små modellbryster. Ikke pimp dem med stor BH og juks, selv om de fleste liker det.
   Fortsett å legge ut bilder av nye outfits. Bare vis de lange bena dine. Det er sommer.
   Du skriver som en proff. Ikke standard 16-åring akkurat. Ikke en stavefeil. Veldig, veldig bra.
   Er sikker på at eksamen i dag gikk bra også. Ha en fin Bergenstur.

  106. Ikke bry deg om de stygge kommentarene. Kommentarene er ikke verdt noe. De er bare misunnelige. Du er du. Jeg er meg. Kroppen din er lagd sånn. Det er bare sånn det er. Du har lange bein som mange tusener jenter ikke har. Som meg f. eks. Jeg ser at du spiser sunt, og trener, og det er kjempe bra!
   Jeg elsker bloggen din! Du inspirerer meg!

  107. Jeg er så enig som det går ann å bli. Jeg er akkurat som deg , høy og slank. Hele livet mitt har folk sagt til meg at jeg er så tynn, at jeg må få i meg noe mat og få litt fett på kroppen. Men for meg så er ikke det lett. Jeg kan spise nesten hva som helst, og jeg blir ikke mer kraftig av det. Jeg går i 8.klasse, og er fortsatt tynn, men det bryr ikke jeg meg noe om, for jeg hvet at når jeg stopper å vokse, så vil jeg begynne å få mer former.
   Folk kan si hva de vil, jeg synes absolutt ikke at du er tynn i det hele tatt! du har PERFEKT kropp, og du burte være utrolig stolt over den! Du er mitt forbilde<3

  108. Herreguuud, folk er så misunnelige!! Ta det som et kompliment, Kristine! Du er perfekt som du er, ikke bry deg om hva andre sier 🙂 Det viktigste er at man er fornøyd med seg selv! Det at du lever et sunt liv og trener er jo bare bra, det er jo ikke bare utsiden som er sunn, det er innsiden. Irriterer meg sånn at folk tror de kan rakke ned på hvem de vil, men det virker som om du lar det prelle av, og det er bra!
   Leser bloggen din fast hver dag og jeg synes du er flott 🙂
   Hilsen bloggleser:)

  109. ikke tenk på hva de taperene sier til deg, unødvendig. de sier det ut av sjalusi. men er enig i poenget, alle er fine på hver sin måte. må si at jeg beundrer din tynnhet. du ser sunn ut asså, og vil jobbe hardt for å komme der selv 🙂 Du er en fin inspirasjonskilde, så tusen takk! Hører du er model? jobber med saken selv så ja kanskje vi møtes en gang ahha <3 men uansett ikke tenk på de andre, du er perfekt på din egen måte.

  110. Wow! Jeg blir bare så happy av at du tenker sånn! Jeg hvet ikke om jeg hadde taklet alle de stygge kommentarene du får hver dag! Elsker bloggen og din kreative skrivemåte!

  111. Det jeg reagerer mest på er faktisk hvordan du poserer på alle bildene og antrekkene du har på. Ikke det at du er så voldsomt tynn. Jeg er nok sikkert godt over gjennomsnittsalderen her og pleier egentlig ikke å lese bloggen din, men kom over den i dag. Så mulig dette er normalt for 15-17 åringer nå til dags?

  112. Enig med deg, skjønner ikke at slike folk gidder å bry seg engang! Har de noe imot det så får de klikke seg ut av bloggen isteden for å slenge dritt for å få utløp for sin sjalusi. Stå på!

  113. Skjønner meg virkelig ikke på hvorfor folk absolutt MÅ kommentere stygge ting om utseendet ditt og bildene du legger ut av deg. Hva er det å klage på? Du kan da ikke noe for at du har høy forbrenning? Du er nydelig uansett, digger deg!

  114. Kristine, ikke bry deg! Jeg hater sånne folk som ikke gjør noe annet enn å rakke ned på folk! Det er din kropp, gjør hva du har lyst til å gjøre med den! Jeg er ganske tynn, det sårer å få sånne kommentarer.. Ja, jeg er bare 12 men det var to gutter og flere jenter som kom bort i meg en dag og sa “Få litt fett på deg” og ” Få litt fett på deg før du knekker” Jeg visste ikke hva jeg skulle gjøre, jeg følte at jeg ikke var godtatt i samfunnet, men så var det noen som sa at jeg var feit? Jeg trodde jeg var feit, så jeg spiste mindre.. Men når noen sier ” Jeg er ikke feit eller altfor tynn, jeg er helt passe” DET ER FAEN MEG INGENTING SOM HETER “helt passe” !!! Kristine, dritt i de ungene der.. Du er vakker, søt, nydelig, flott blogger, fantastiskt menneske! Jeg har blitt så glad i deg bare ved å lese bildet.. Du er vakker og en dag håper jeg at jeg blir sånn.. <3 Sykt glad ideg, stå på!

  115. Blir SÅ glad når jeg ser hva du skriver! Jeg har ikke mye selvtillit, tørr ikke gå i shorts på skole får jeg synes at låtene mine er får feite. Tørr heller ikke gå i trange eller utrignede topper får jeg har så småe pupper. Men når jeg leser hva du skriver tenker jeg bare: WHY GIVE A SHIT? Jeg kan vell gå som jeg vill? Så tusen takk får at du står fram å gjevnlig skriver slike innleg! DU ER NYDELIG, der er et faktum ingen kan argumentere imot. Stå på!<3

  116. Helt respektløst av folk å si sånne ting! Er 110% enig med deg! og jeg støtter deg fullt ut, du er drit pen! STÅ PÅ!!<3

  117. Må være ærlig å si jeg har tatt meg selv i å tenke at du er såå tynn flere ganger, men når jeg ser du får slike kommentarer får jeg helt vondt i meg! Du har en helt utrolig fin mage og ben til å dø for, du burde hive på deg bikinien med en gang å vise alle hvor fin du er 🙂 janteloven er så 2005

  118. Du er nydelig, Kristine, og kroppen din er jo fantastisk! Herregud, jeg forstår ikke hvordan noen kan ha samvittighet til å slenge dritt om andre eller i det hele tatt finne på å si slike ting. Jeg får vondt i meg av og drepe en flue, og jeg klarer bare ikke å sette meg inn i tankegangen til disse personene. Stå på med bloggingen din! Du er flink 🙂

  119. Du legger ikke ut de bildene for å vise deg frem, du legger ut outfits bilder og bilder ALLE andre bloggere legger ut (nesten alle da). Du har absolutt all rett til å legg ut hva du vil like mye som alle andre! Hvis de ikke liker hva du legger ut kan de bare drite i å gå inn på bloggen din! Jeg elsker bloggen din og du er nydeelig!! YOU GO GIRL!

  120. Helt enig!!! Ikke la de knekke deg bare fordi de har sine egne problemer. Du er et STORT forbilde, og du har en super kropp, OG PERSONLIGHET!!!!! You go girl 😉 <3

  121. Heii. Skjønner deg kjempe godt! Jeg er fast leser av bloggen din, og ser at du har måttet tåle mye. Jeg synes du har drit fin kropp! Jeg kan godt sette meg inn i hvordan du har det, fordi jeg har det sånn selv. Jeg gråter nesten av medfølelse, fordi jeg blir så oppgitt. Det å kalle en jente underernært og sånt, kan svi like mye som det å kalle en jente feit. Kroppen din er amazing! Ikke la sjalu folk påvirke deg. Ett tips: når kommentarer som gjør vondt går innpå deg: se på alle de fine! De får deg nok til å smile! Dra fram kommentarene på dette innlegget, and take a look. – og det er flere som vil deg vel. God sommer! 🙂 Gled deg til bikinisesongen! Drømmetypen kommer til å besvime av forelskelse.

  122. Jeg fikk virkelig vondt inni meg når jeg leste de kommentarene! Folk må jo nesten tenke over hva dem skriver! Greit du er kanskje tynn, men sånn er du. Alle er forskjellige og det er bra! Noen er tynne og noen er litt større. Sånn er det bare og sånn skal det være!! Jeg syns du er helt perfekt akkurat som du er! Det er absolutt ingen ting som er stygt med deg i det hele tatt!! Så jeg skjønner virkelig ikke hva som er problemet til folk. Vis man er sjalu eller faktisk syns det er ekkelt så får dem bare synes det! Men man trenger ikke å sende stygge kommentarer for det!!
   Jeg syns du er en utrolig sterk jente! Og du er veldig flink som klarer å takle alle disse kommentarene. Du er virkelig en herlig person og du lar ingen stoppe deg uansett!! Du har alltid vært mitt forbilde og det vil du alltid være! Stå på og ikke la noe stoppe deg, du er helt fantastisk!!!! 🙂 <3

  123. Folk som slenger dritt gjør det kun av en grunn; sjalusi. Gi blaffen i alle sammen Kristine, du er naturlig vakker og kler å være slank, du ser helt fabelaktig ut spør du meg! Stå på!

  124. Du kan få sagt det! 100% enig!!! Blir bare sur når eg ser at det er noen som skriver sånn til deg! Det går jo faktisk an å vere naturlig tynn.. Eg tipper at du trener for å få god helse (først og frems), men er ganske sikker på at du trener for å få “drømmekroppen” i tilleg. Men det er jo ikkje noe galt med det, alle ville gjort det visst de hadde gidde. Du synest sikkert det er godt med sunn mat, og kansje du ikkje har lyst til å dø av hjerte feil! (Vet det, litt dramatisk) “people hate just because they see you doing it better” 😊❤

  125. hahahahah jeg må nesten le. Så sykt dumme de er.
   Men bra skrevet! Du har så sykt rett i at alle må være fornøyd med utseendet sitt uansett hvordan de er bygd. Syns du er kjempepen, jeg! 🙂

  126. Det er derfor jeg ser opp til deg. Du er et så godt forbilde for så mange. Du viser frem kroppen din på bloggen uansett hvor mange negative kommentarer du får om det. Folk sier du er for tynn og burde legge på deg. Jeg elsker at du driter i de og bare ler.

  127. Du sier du ikke skal skrive et sånn dramatisk klisjéinnlegg, og det første du skriver er “Har ip-adressen deres <3<3" lol. Støtter ikke det de sier, for jeg synes ikke om folk som skal kritisere folk for hvordan de ser ut, men blir liksom så selvironisk når du skriver du ikke skal lage et dramatisk innlegg og så nevner du at du har spora opp ip-adressa de sin med hjerter bak bare for å gjøre det ekstra overlegent.

  128. Okei, jeg blir helt oppgitt av sånne kommentarer! Tenk om bare de som er overvektige faktisk hadde fått like mye pes som de som er tynn! Jeg blir så lei meg av hvordan folk kan oppføre seg gjennom internett. Ettersom jeg har lest bloggen din så lenge har jeg forstått at du har såpass mye selvironi at du hvertfall ikke tar de kommentarene noe særlig til deg. Det er utrolig bra og en veldig fin egenskap i ditt tilfelle! Stå på Kristine, det er bare du som kan blogge som du gjør og det skal du være stolt over!
   Haters make you famous!

  129. Herregud jeg elsker deg! Selvom du er 2 år yngre enn meg, er du nesten litt forbildet mitt hahaha… Du er sinnsykt pen og flott Kristine, er så GLAD for at du klarer la være å tenke på de menneskene som ikke har annet liv enn å rakke ned på de som HAR ett liv.
   Stå pååå<3

  130. jeg blir ofte fortalt at jeg er for tynn, men jeg spiser mer enn de fleste, så jeg vet at det er på grunn av høy forbrenning. Jeg syntes at å si at noen er “sykt tynn” er like slemt som å si “sykt feit”.

  131. Du har en fin kropp, men synes du har litt for høyt fokus på kropp. Du legger kun ut bilder av den tynne kroppen din og av ryggen din som stikker ut. Mange blir faktisk ganske påvirket/ får lyst til å slanke seg når det eneste de ser er så tynne mennesker uten noe fett. Og som legger ut masse magebilder

  132. Ikkje bry deg om ka folk seie til deg. Du er perfekt som du e. Og grunnen til at dei seie sånt er for at dei skulle ønske dei var sånn som deg.

  133. Herregudh! Du er så SYKT pen! Jeg misunner deg på det sterkeste. Du er et av mine forbilder innen klær og sånn!<3<3 Du har bare den beste smaken, og jeg skulle ønske jeg var deg/ Hadde kroppen din;) Jeg hadde trivdes mer i den jeg er ;/
   -Conne

  134. ååå, du er dritpen!! kan vi bytte hår? hahah <3 jeg kommer og stjeler det jeg 😉
   snakkes imårra, hohoh <3

  135. Jeg synes du er helt nydelig. Ikke fordi du er tynn, men fordi kroppen din er slik den skal være. Du spiser normalt, du sulter deg ikke, og du trener normalt. Kroppen din er akkuratt slik den skal være fordi det er sånn du ble født. Du ble født med denne kroppen og det er slik du skal se ut. Kroppen din er perfekt fordi det er den kroppen du ble født med. Jeg har alltid sagt og kommer alltid til å si at å være lang og tynn er ikke fint, men det er ikke stygt heller, å være mindre og rund er ikke fint, men det er ikke stygt heller. Så lenge du spiser normalt og trener normalt så har du den perfekte kroppen fordi det er den kroppen du er født med, og derfor er det den kroppen som er fint på deg. Ei jente med tynn kropp skal ikke overspise, ei jente som er rundere skal heller ikke sulte seg.

  136. HELT ENIG! Om noen overvektige legger ut bikinibilde sier alle at de er modige og viser respekt, men om noen tynne/undervektige gjør det ber alle de om å kle på seg?
   Det kan være like vanskelig å gå opp i vekt som å gå ned i vekt.

  137. Hvor har du kjøpt den bikinien? Og det er veldig bra at du skriver sonn for jeg tror at folk kan miste selvtilliten sin litt når noen klager over kroppen dens å henne er tynnere enn deg så jeg syntes at du er en perfekt rollemodel ❤️Og til alle andre dere er perfekte sonn dere er man kan ikke endre på seg selv så hvorfor ikke bare være sonn😘

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg