vårmote 2013

Heisann! Her er min andre spalte i Fylkesmagasinet. Linken til artikkelen min finner dere her. Skriver om vårmote denne gangen – kanskje litt for sent å poste det her nå, da. Hehe. Men ja, håper dere liker den, og at dere forstår språket til tross for at det er på nynorsk! Synes ikke denne spalten ble sååå bra, men skal skrive om litt mer spennende tema etterhvert 🙂
18 kommentarer
  1. Veldig bra!! Er så glad selv for endelig å dra frem sommergarderoben!!
   Haha, du skrev man burde ha knæsje farger på de stedene man ville folk skulle ha fokus på, og den nye bikinitoppen din er jo veeeeldig knæsj rosa da 🙂 fokus på puppene, neida håper du skjønner det er ment som kødd 🙂

  2. du er så flink!
   men har du sett hva som kommer opp når du søker på krisssy.blogg.no på google? 🙁

  3. Heia vakre Kristine!
   Har nettopp vært igjennom instagram profilen din, der jeg ser hundrevis av kommentarer som “eat a burger” “way to skinny” og at du har anorexia, bulimi, og det skal liksom ikke være måte på! Ble skikkelig sinna og provosert. Jeg selv er naturlig høy og tynn, samme som du er, og jeg blir stadig overrasket over hvor trangsynte diverse mennesker er. Skulle bare minne deg på om hvor vakker du er, og at du har en fantastisk kropp! Blir jo helt feil at mennesker som ikke kjenner deg, eller matvanene dine, og din forbrenning/ oppbygning skal sette diagnoser, og mobbe deg på den måten! Jeg har også twitter, der nylig en jente har skrevet stygt om deg. Tenkte jeg skulle legge inn linken, om du får lyst til å sette henne på plass! https://twitter.com/MilleMoss ( her er twitter profilen hennes)
   Du er unik og vakker :-)!

  4. Herremin, jeg kom over deg på instagram,- og tenkte wow! You look gorgeous.
   Etter hvert som jeg bladde meg tilbake i bloggen din, skjønte jeg at du får mange tilbakemeldinger på at du er for tynn osv. Og for å være ærlig det forundrer meg ikke. Selv er jeg 177 og veier 52 kg, har alltid fått høre du er for tynn, har du anoreksi osv. Menneskeheten er så fordomsfulle mot de som er slanke, mens har man noen kg for mye, er man fantastisk dog ikke overvektig. Men selv blir jeg klassifisert som undervektig, noe jeg selv føler jeg ikke er. Jeg er sunn og frisk, og spiser mer eller mindre dobbelt så mye som mine venner. Eneste forskjellen er at jeg har en høy forbrenning.
   Jeg blir glad av å lese de enkelte innleggene dine, der du tar opp dette temaet. Og jeg er helt enig med deg, det er like vondt for et som er tynn å høre at hun/han er det, som for en som er tykk å høre at hun/ han bør gå ned i vekt.
   Min faste kommentar når noen sier jeg er for tynn her “Det er godt at du er så fornøyd med deg selv da”.
   Gleder meg til å følge bloggen din videre 🙂
   PS. Du har et nydelig ansikt og hår 🙂

  5. Du har en utrolig bra blogg! Elsker at hver gang jeg går klikker meg inn på den er den et nytt innlegg å lese, du kommer med veldig mange morsomme innlegg i tillegg. Synes det er utrolig lei at du få så mange stygge kommentarer i forhold dette med kropp og det og være tynn.
   Gleder meg til å lese vidre på bloggen din! 🙂

  6. Hvordan kan du skrive om mote? Du eier jo ikke stil. Kan hende du synes det du går med er “stil” eller mote, men det er det ikke.

  7. Martine: Det du sier henger jo ikke på grei. Stil handler jo om å tørre å gå med sitt eget. Å finne den stilen man liker selv. Når du sier at hun ikke eier “stil” så blir det jo egentlig helt feil. Kristine er en jente som tør å vise seg frem og tør å gå med de klærne hun liker. Og det er faktisk vanskeligere enn det høres ut. Og du liker kanskje ikke alt Kristine har på seg, det trenger du jo absolutt ikke.
   Nydelig skrevet Kristine <3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg