ukens spørsmål #54

Wow, er vi på 54 allerede?? Holy jesus, tiden går fort. Merker at det går litt lang tid mellom hver gang, så NÅ skal jeg begynne å ha ukens spørsmål mer regelmessig! 🙂

Hva fikk du i snitt?
5,6

Hvor kjøper du undershortsene dine?
Vet ikke helt hvor mine er fra ettersom jeg har hatt de ganske lenge, men jeg er ganske sikker på at du får kjøpt det på sportsbutikker og butikker som selger mye undertøy, som f.eks Lindex, H&M osv 🙂 Har både svart og hvit, men synes de hvite er finest. Så nei, det er ikke truse til dere som lurer på det. Bruker truse UNDER undershortsen.Jeg lurer på hva du tenker om alle kommentarene du får på instagram? Det er jo litt av hvert av positive og negative ting som blir sagt og diskutert rundt.
Leser alt og tar til meg all kontruktiv kritikk (i likhet med all tilbakemelding jeg får), men tar kun til meg det jeg synes er relevant og fornuftig. Synes egentlig det er helt ekstremt latterlig hva folk får seg til å si, meeeen vi vet jo alle at drittslengere ikke har det bra med seg selv. Jeg mener, hallo, hadde jeg sittet og kommentert teite kommentarer på andres instagram så hadde jeg følt av livet mitt hadde sugd så jævlig 🙁

Hvordan farger du brynene dine?
Bruker en vanlig en fra Depend, den som heter “Snabbfärging för fransar och bryn, 3 min”. Den fungerer mye bedre enn den for bare brynene, og hvis du har nappet for langt inn slik at du “mangler” hår så passer den perfekt i og med at den farger av på huden også. Litt skummelt, så vær forsiktig! Helst pass på at du ikke skal noe spesielt dagen etter, i tilfelle det skulle gå galt. (Sånn som jeg gjorde, dagen før julaften, haha!!) Men den fungerer suuuupert, altså. Er helt avhengig av den.

Er du mye med Karoline Erdal fra klassen din?
Yeah, hun er best <3 Følg henne på instagram: karolineerdal

Sitter du noen ganger og leser gjennom dine egne innlegg fra f.eks. ett år tilbake?
Ja, noen ganger faktisk. Det ender som oftest opp med 10 000 facepalms, men ja. Er veldig gøy å se tilbake på bilder, da!

Hvilken størrelse tok du på runwaydreamz shortsen din?
XS. De nye modellene er mer low-waisted og sitter veldig fint! Skulle gjerne hatt S i lengden, men da blir den for stor rundt livet.

Når reiser du til Hellas?
21. juli fra Gardemoen til Rhodos!

Hvilke apper har du? Kan du vise hjem-skjermen din?
Kan bare vise skjermen, egentlig. Har ikke sånn sykt mange apper, men de jeg har er veldig geniale og greie å ha! Kan lage et innlegg med anbefaling av ulike apper, hvis dere vil?

Har du solgt alt i “jeg selger”-innlegget?
Nei, har fortsatt mye liggende her hjemme. Har sendt ut alt til de som har betalt, men var mange som trakk seg/ikke svarte. Tenkte derfor å ta en ny runde om ikke så lenge, evt. bare sende mail til de andre som var interesserte. Har blant annet ikke solgt runwaydreamz-shortsen, såå om noen er interesserte må dere bare ta kontakt! Kommer nok til å ha flere slike “jeg selger”, men da må jeg selge MANGE færre plagg, for det ble veldig kaos, hehe. Nå har jeg i hvert fall erfart 🙂

Er du en kjæreste-person?
Tja, har aldri vært i et skikkelig forhold da. Er vel ikke noen som ikke vil ha kjæreste i det hele tatt vel, men det forutsier jo at man faktisk må bli forelsket først, og det er ikke jeg per dags dato.

Hva gjorde du for å gå fra 4.3-5.6 i karakter?
Gjorde ingenting spesielt annet enn å begynne å jobbe mer. I åttende klasse brydde jeg meg ikke sånn ekstremt mye om å få bra snitt, så jeg dro nytte av at jeg lærte fort og fikk da helt greie karakterer. I niende og tiende begynte jeg og jobbe en del mer, og det jeg gjør er vel enkelt og greit bare å følge med og øve til prøvene. Øv MYE, så får du det nok til tilslutt!

Hvordan trener du magen din?
To ting: situps + planke! Bilde nr. 1 under her er manipulert da, det er det andre bildet som viser den sanne meg 😛 (Kødda, hvis noen ikke forstod det)

Spiser du godteri?
JA, og jeg skjønner ikke hvorfor det er så lite troverdig, haha 🙂 I skrivende øyeblikk sitter jeg faktisk og spiser smågodt. “Kristine, dere kjøpte ikke 1200 g smågodt, det VET JEG :P”. Jo, vi kjøpte det, og det ble spist opp samme kveld, + en pakke boller og nugatti. Skriver det ikke for å være tøff (hahahaha), men jeg skriver jo . . en blogg, rett og slett. Så ja, jeg er godterimums til TUSEN og jeg elsker, elsker sjokolade, boller, surt godteri and so on. Elsker vel egentlig mat generelt.

Hvor er den grå vesten din fra?
Den hørte med en jakke jeg fikk fra chicnova.com. Elsker den, den går virkelig med aaalt.

Du redigerer huden din oransje?? Du er jo egentlig bleik.
Neiiii, I don’t. Hvis dere tror jeg faker brunfargen min (som for øvrig er UMULIG) så kan dere jo bare sjekke videobloggene mine eller vine-videoene. Null tull ass.

Kan du legge ut bakgrunnsbildet på Mac’en din?
Det er Aurora Mohn som har laget, så all credit til henne, men du finner den her: http://imageshack.us/photo/my-images/560/pictures8u.jpg/

Synes du det er irriterende når lesere kommer bort og vil snakke/ta bilde?
Nei, det er superkoselig! Elsker det, virkelig. Har møtt en del lesere den siste tiden og det er så utrolig koselig å se hvem dere faktisk er, fremfor statistikk og tall. Så ja, ikke nøl med å komme bort! Synes ikke det er irriterende i det heeeele tatt.

Hvem liker du best av Cara Delevingne og Barbara Palvin?
Hmm, VANSKELIG! Digger begge to, så klarer ikke å velge.

Image and video hosting by TinyPic

79 kommentarer
  1. Visste du at det går rundt et bilde av deg?
   Der du har dratt shortsen så langt opp at vi ser dine nedre deler, eller deler av det.
   Kanskje på tide å dra ned shortsen litt?
   Greit at du er tynn og kan vise hud, men det blir vell litt for mye å vise rumpeballene og musa?

  2. I love your videos on vine crying laughing with them, wanted fazeuma question perhaps could be next questionário.Que course you would like to attend when to university?

  3. I love your videos on vine crying laughing with them, wanted to ask a question perhaps could be on the next quiz. Which course you would like to attend when to university?

  4. Henne i Rhodos e da du ska ve? Reise nemle te Rhodos same dagen so deg, berre eg reise frå Flesland 😉

  5. kunne du lagt ut neon av de siste treningene din fra runkeeper eller nikerunning, hadde vært motiverende å sett på de 🙂

  6. bra svart! 🙂 har et spørsmål til neste gang, i noen innlegg har du slike tekster som du skriver med fin skrift å legger ut akkurat som et bilde. Hvor laster du ned de ulike tekstene, fikk det til før men nå som jeg har mac så får jeg det ikke til 🙁 Så hvordan gjør du det?

  7. Vær så snill å svar på dette!!
   Hvor i Rhodos skal du? Og hva heter hotellet? Skal til Rhodos selv, den 22. juli 🙂

  8. Jeg bruker den samme øyenbrynsfargetingen, og et lite tips for å ungå å få farge på huden, er å ta vaselin der du ikke vil ha farge, funker for meg :))

  9. Kristine, herlig blogg! Jeg lurte på en ting om fargen øyenbrynene .. Jeg har svarte øyenbryn og brunt hår, og jeg vil gjerne ha min øyenbrynene lysere (brun) arbeider for å farge eller må jeg bleke dem? hvis så, hvordan gjør jeg? hvor skal jeg kjøpe?

  10. Var faktisk noen bilder der du redigerte huden din litt orange 🙂 Ikke enig i at du er bleik, for det er du ikke! De redigerings bildene hadde bare litt klarere farge. av og til- på de nederste bildene så huden din litt orange ut. Ikke ordentlig orange, men med ” spor” av orange. Haha…høres sykt domt ut. Håper du skjønner hva jeg mener 🙂 De to øverste var veldig fint redigert, mens det med den hvite shortsen og solbrillene var kanskje ikke helt bra(bare som et eksempel. Snakker om inlegget der du viste før og etter redigering bilder)
   Digger deg, det er ikke det. Stå på videre, du er en flink blogger 🙂

  11. Hei Kristine! Jeg bare lurte på en ting. Når jeg våkner på morningen så har jeg en ganske flat mage, men etter at jeg spiser, og hvertfall på kvelden så har jeg veldig stor mage, litt sånn oppblåst. Er det sånn med deg og? Jeg er like gammel som deg, litt høyere enn deg, og ganske tynn, ikke supertynn men litt tynn. Du har jo veldig mye mer magemuskler enn meg, men jeg bare lurte om jeg er den eneste 😉 Takk! Du er et fantastisk forbilde! 🙂

  12. kan du lage ett innlegg om macen din? har noen spørsmål 😛
   1.når jeg trykker på angi som bagrunnsbilde blir bilde så *ufokusert*?
   2.når vi logger på pcen, hvordan bytter man det bilde som er på hele skjermen? liksom ikke det lille bilde som man har et lite bilde i men det andre som er rund hele skjemen liksom? 🙂
   setter veldig stor pris på om du svarer!:)

  13. Nå må du snart gi deg, ja du er brun på vine videoene dine men, ikke så brun/ oransje som du er på bloggen.

  14. Hei!
   Har ett spørsmål til neste gang. Har du noen gang vært flau over hvor tynn du er? Er veldig spinkle selv, og jeg føler meg veldig utilpass når jeg går med shorts. Blir og veldig lei meg når folk kommenterer hvor tynn jeg er, selv om det kanskje ikke er en dårlig ting

  15. Wee, bra svart 😀 Haha, har sett deg 1000 ganger, men greier seriøst ikke å gå bort! Jeg blir bare sånn: ”Omg! o.m.g! DER ER KRISTINE, SELVESTE KRISTINE ULLEBØ!!!! SE, SE, SEE!!”, så spørr de jeg er med: ”Gå bort å ta ett bilde da.”, og jeg er bare ”… tørr ikke..”. Wæh, jeg vet ikke helt hva jeg gjør, skal jeg bare ”Kan jeg ta ett bilde med deg?:-)”, er det det de alle gjør?:o Eller hvordan gjør dem det? Føler at det blir så dumt å bare gå rett bort til deg og spørre om jeg kan ta ett bilde, men det er jo det som er meningen da. Haha, men ivertfall, brae svar :-DD

  16. Bra svart!
   Jeg har bare ett spørsmål til neste gang: har du alltid hatt tynne bein eller har du trent deg til dem? Hvordan trenger du beina?

  17. kan du ha et sånt innlegg der du skriver hva du skal i sommer? <3 og en sånn pakkeliste! og 10 ting du kanskje ikke visste om meg! hehe bare litt ideer! elsker bloggen din, pene pene kristine! <3

  18. 1. Hvor høy håper du å bli?
   2. Tar du til deg ‘hate’ du får på instagram og bloggen?
   3. Hvor gammel er lillesøsteren din?

  19. Syntes du svarer bra på alt utenom når du svarte på det med redigeringen av oransjefargen din. For du viste jo et innlegg av før og etter bildene dine, og der var du jo halvhvit uredigert og oransje redigert…

  20. Heisann Kristine!
   Jeg og et par andre jenter har nylig startet opp med et prosjekt om å få Demi Lovato til Norge. Vi opprettet en likeside så vi kan bevise til bl.a konsertarrangører at interessen for Demi til Norge er kjempestor, og vi lurte derfor på om du kunne kanskje poste linken på bloggen din? Hadde satt KJEMPEstor pris på det om du orket!!
   Her er siden https://www.facebook.com/DemiLovatoTilNorge

  21. Hei, superbrae svar!! Lurte på hvor broren din flytter til? Og om du snart kan komme tilbake til Bergen og å være her lenger? 😘😘 takk

  22. Du er nydelig!! Er utrolig misunnelig 🙂
   Sitter å drømmer meg bort på runwaydreamz, også så jeg at det var deg på det ene bilde! Veeldig kult, Kristine!

  23. hei! jeg lurer på om du kan lage en romvideo? og alle de folka som kommenterer negative ting til Kristine: dere har ikke noe med livet hennes å gjøre. 02.07.2013 kl: 16:02.  du kan bare holde kjæææft!

  24. Du sier du bare tok situps og planke. Hvor mange situps og hvor lenge stod du planken? Tok du flere/lengere hver dag ? Kan du fortelle litt om hvordan du trente opp magen?

  25. Vil bare føye på et lite sidespørsmål på spørsmål/svar om hvordan du trener magen din: Hvor ofte trener du og hvor mange repetisjoner gjør du? (Og hvor lenge har du trent for å få resultat?)

  26. Du er kanskje ikke så bleik til vanlig, men alle, inkludert deg, ser jo på de tidligere før/etterbildene at du redigerer fargene ganske mye. På før-bildene kan vi jo se at du er naturlig brun, og ikke med det oransjskjæret.. Så det at du ikke redigerer fargene så du blir brunere, stemmer jo ikke. For det har du jo allerede lagt ut bilder av som viser 🙂 Bildene du tar er veldig fine, men du burde roe ned redigeringen litt, sånn at det blir mer naturlig og at fargene stemmer.

  27. kan du pliiiiiiis lage en tutorial på øyenbryn? gjerne video, hadde elsket det! bloggen din er sykt bra foresten:) elsker øyenbrynene dine og jeg vil ha sånn men vil se hvordan du gjør det:)

  28. Bra svart! Har bare ett spørsmål ang. magetreningen, er det nødvendig å jogge i tillegg til styrketrening?

  29. don’t you wanna write also in english? pleasee!! i’m sure this would help to your visitors and i bet they would love it except me! btw you’re so gorgeous! do you work out huh? and what do you do for your thigh gap?:)

  30. Du så faktisk bedre ut på det bildet der du blåser ut magen din… Du så sunn ut for første gang 🙂

  31. Hvor mange ganger overfalle deg? hvor lenge? hvor mange situps `? hvor lenge bør du gjøre før du gir resultat? 🙂

  32. hei, jeg skal også til Rhodos 21.juli! :)) Hvor i Rhodos skal du, og hvilket hotell skal du bo på? 🙂

  33. Hvorfor svarer du ikke på alle spørsmålene du får?
   hvorfor juger du når du svarer? Er ikke akkurat trofast mot leserne dine du…

  34. Kan du vise alle solbrillene dine i et innlegg og skrive hvor de er fra?
   Har du vært i USA ? Vil du dit?
   Hva pleier du å ha under den hette genseren fra hm (den grå, som er sånn ca. til magen, den er ikke helt lang foran)?

  35. Ok, dette er ikke frekt ment, men hvorfor farger du bryna veldig “nærme”, nesten sammenvokst hvis du skjønner? Synes dine egentlige bryn (ikke farget) er veldig fine 🙂

  36. Du er sikkert veldig flink på skolen, men HAHAHA du hadde aldri fått 5,6 på en ungsomsskole i oslo uansett om du hadde fortjent det eller ikke 🙂

  37. Bra svart!
   Sjå bort fra alle dei dårlege kommentarene du fortjener dei ikkje.
   Du er utrolig fin:-)
   hadde eg bestemt hadde du loge på 1.plass på blogg listen

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg