sommerfrokost: blåbærheaven

I dag skal jeg vise dere en supergod, superenkel og supersunn sommerfrokost, som jeg har fått SÅ dilla på den siste tiden. Take a look:




1/2 boks mager kesam
1 skål med masse fryste blåbær
Splenda/Sukrin (eventuelt vanlig sukker)


1. Ta opp fryste blåbær (du kan bruke vanlige, men litt av poenget er at de skal være fryste) og legg ønsket mengde i en skål. Desto mer desto bedre, så gjerne kjør på! Jeg bruker å fylle en stor skål, som dere ser på bildet over.
2. La blåbærne tine romtemperatur i ca. 15 minutter, eventuelt kjør de i mikrobølgeovnen. Vent til de er tinte, men pass på at de fortsatt er litt frosne – det er poenget.
3. Bland 1/2 boks mager kesam sammen med blåbærne, og bland inn ønsket mengde Splenda/Sukrin/Sukker

Tadaaa . .

Topp gjerne med bananbiter på toppen, det pleier jeg å gjøre. NAM! Ååh, det er så utrolig godt. Veldig “lett” sommermat, og fungerer godt som et mellommåltid også. Man blir ikke ekstremt mett av det, så for meg blir det som en lett frokost hvis jeg f.eks står opp sent og vil ha noe enkelt før lunsj. Eller bare hvis jeg er keen på noe friskt og godt 🙂 

33 kommentarer

Siste innlegg