gårsdagen

Heisann! I går var en så deilig dag. Sola kom endelig! Så da var det på med shorts, og så dro jeg til byen hvor jeg møtte Julie. Vi bare gikk rundt, pratet, shoppet litt og satt ute i sola og bare slappet av. Deiiilig! Vi dro også en kjapp tur bort på Spenst senere på dagen, men det ble en ganske lett treningsøkt, hahahah. 4 minutt planke, og så fant vi ut at vi ikke gadd mer. JAJA. Så da dro vi til byen igjen, like greit 🙂 Når jeg kom hjem senere på kvelden så møtte jeg Ingvill, og vi tok litt bilder ute før vi dro bort til henne og slappet maks av med flere episoder av Cake Boss rullende på skjermen. Haha, digger det programmet.

Og gjett hva, i dag er det MASSE sol! Jeg våknet for en liten stund siden, og skal hoppe ut i bikini på terrassen hvert øyeblikk. Her er forresten to ting jeg kjøpte meg i går! Ikke noe spesielt, men siden dere liker å se innkjøp så kan jeg jo like greit vise det. Kjøpte og litt undertøy, men det er vel ikke like interessant I guess.

Sweatshirt fra Bik Bok, 250 kr. Har egentlig altfor mange slike fra før av, men de er så deilige – så hvorfor ikke. De er også veldig deilige og reise med, sååå ja . . haha. Veldig enkel, men samtidig stilig!

Badedrakt fra H&M, 100 kr. Haha, i går kjøpte jeg en BADEDRAKT folkens. How cool. Nå blir jeg babe på stranda i år 😛 Nei da, kjøpte den fordi den passer perfekt å bruke som body, under shortser, bukser og skjørt. Genialt?! YEAH. Body er seriøst mitt favorittplagg, det er så genialt. Er det noe jeg hater mest av alt så er det å måtte brette gensere under shortsen eller buksa slik at det blir krøllete, UEHH.

40 kommentarer
  1. Hei! Så på Vine at du venter veldig på en pakke fra Victoria Secret? (haha, håper jeg?) I så fall kan du se hvor den er, og når den sannsyneligvis kommer. Du kan “tracke” den med UPS tracking information. Bare sånn at du vet det. Hadde dødd uten, må vite hvor pakkene miner er. 🙂

  2. haha how do you go to the toilet with your swimsuit?
   But you are way too skinny, i can see all your bones and yeah, it’s kind of disgusting.

  3. Hey I’m from Germany and I Looooove your blog 🙂 <3
   I am as skinny as you and I really like how you don't cara about the people who say that you r too thin! 🙂
   I think bones are nice to see and all models are thin (cara delevingne)!
   My boyfriend also said once it's better to be thinner than beeing overweight!
   💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗

  4. når det er 30grader ute, er jo det ganske vanlig å bruke shorts, eller hva? går ikke akkurat med termodress da skjønner dere vell:)

  5. Har ønsket meg en slik genser sykt lenge nå, men hver gang jeg ser en sånn så har jeg jo seff ikke mer penger! Men i helga får jeg 1000,- hos pappa :-DD Skal handle inn mye klær, håper på tilbud! 🙂
   Haha, den var jo utrolig lett og fin da! Wee, har samme shorts <3

  6. For en hore. Du er utrolig fjortis og drit støgg. Greit du er kanskje “pen” men du blir sååå sykt mye styggere på grunn av personligheten din. Hvor frekt er det ikke å legge ut stygge bilder sv venninnen din der du ser “bra” ut? Du er hore som kommer til å ende opp som en støgg rotte med anaroksia. Selv om det ser ut som du har det. Du er en jævlig støgg hore som ikke lever på annet enn lift og den støgge skjelett kroppen din. Plis for din egen skyld, slutt å være frekk som faen din støgge tøsfitte.

  7. jeg skjønner virkelig ikke hvordan du holder ut alle de forferdelige kommentarene! det er helt tragisk å lese, hva er det folk tenker med?! jeg blir helt satt ut av hvor stygg folk kan være, og så tankeløse!
   Vær deg selv, Kristine, og ikke la noen andre ta det fra deg.

  8. har du lyst til å bli en victorias secret model? bare lurte fordi du ser ut som en som hadde vært en typisk VS angel. men det jeg egentlig lurte på var om du kunne skrive et innleg om hva som må til for å bli model og sånne typiske modell ting, håper å kunne se det i ditt neste inlegg xoxo;)!!

  9. Digger bloggen din Krisssy !<3 Leser den hver dag! Du gir meg masse inspirasjon til å blogge, tusen takk for det! Ikke bry deg om kommentarene over her! De er bare sjalu, for du er så pen! tå på videre, ikke la noen rive deg ned! Og tusen takk igjen for at du gir meg inspirasjon til å blogge!

  10. Synes du er perfekt jeg, Kristine! Drit i alle de teite kommentarene folk kommer med, herregud. INGEN kan noe for at de er født tynne. Man trener ikke bare for og få ”kroppen”, men noen trener for og holde seg i FORM. (til en kommentar over her). 🙂

  11. Hvor har du kjøpt den gråe collegegenseren uten armer? Har lett etter en slik i evigheter, men har ikke funnet en enda! :/
   Og: Uansett hva folk sier, ser du sykt bra ut!

  12. Så fin du er! 🙂 Men det måtte være veldig upraktisk med en badedrakt? Hva gjorde du når du måtte på do? :p På en body kan man i det minste kneppe opp “der nede”, men det går jo ikke med badedrakta.

  13. Så fin du er! Den fargen er så fin til deg 🙂 jeg drømte forresten om deg her om dagen (teknisk sett natten) jeg drømte at du og jeg var stesøstre, også gikk du rundt i huset mitt, men jeg torde ikke snakke til deg for du virket på en måte for kul for meg, haha 😉 det var mye mer og da, men du vil sikkert ikke høre hele 😉 veldig rar drøm egentlig!

  14. Badedrakten satt litt rart over brystet, tror du bør ta den litt lengre ned?!
   Litt teit å legge ut stygge bilder av venninnen din.

  15. Hey Kristine
   I (girl 15) love your blog *-* but can you please write in english more ? because google translate is for me (germany) not very useful.
   and can you make pictures in which you don´t use so much makeup? you look very beautiful anyway.
   and don´t take too much care about comments from others of your body it´s your body and I also don´t think that you show so much skin because you wer under your hot pants always shorts that nobody can see too much.
   do you normally drink normal pepsi or the light version? I can´t see it very good if there stands ight or not 😉 and I whats your height ?
   It would be so amazing if you anwser my question!! <3
   xoxo your biggest fan from germany *-*

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg