the perfect festival outfit

Hei dere! Jeg våknet nå for litt siden, haha. Ble altfor sent i går, tydeligvis . . I hvert fall, jeg, Ingvill og mamma dro som sagt og trente i går kveld (Bystien), og fy søøøren så deilig det var. Dere vet når man kjenner man har trent skikkelig, og man får så sinnsykt melkesyre i beina? Slik følte jeg det i går. Dritdigg. Motbakketrening is tha shit <333 Været var også perfekt, i og med at solen var på vei ned. Etter det kjøpte vi smågodt og lagde oss god kveldsmat! Nå holder jeg på å rydde klesskapet mitt, og det er virkelig et prosjekt i seg selv. Det har seg slik at alle klærne mine ligger spredt rundt alle andre plasser enn i selveskapet, ettersom jeg er flink til å lage meg klesgarderober rundt om i huset. Haha, uff. Må ta meg en tur på IKEA snart og skaffe meg litt nye ting til rommet, blant annet klesstativ hvor jeg tenkte å henge opp alle shortsene mine. Det begynner å bli en del nå . . . :)

Topp fra Chiquelle, shorts fra Levi’s, solbriller fra Ray-Ban, armbånd fra H&M, kors-ring fra choies.com, smykke fra Zara, boots fra H&M

Satte forresten sammen et antrekk inspirert av festival-stilen og tok noen bilder av det. Synes det ble veldig stilig, og jeg håper jeg får anledning til å bruke det i sommer! Kjøpte bootsene i fjor, men har nesten aldri fått meg til å bruke de, uten at jeg helt vet hvorfor. Vel, hva synes dere om antrekket? Ville dere ha gått med det?

33 kommentarer

Siste innlegg