summer wanties

Adlinks


Det er lenge siden jeg har hatt en “wants”-innlegg, så nå kjører jeg på med et siden jeg fikk noen spørsmål om jeg kunne gjøre det. Sommeren er godt i gang, og det er SÅ mange fine kjoler og sko jeg har lyst på! Fant dødsmange fine på nelly, og jeg har lyst å bare kjøre på å kjøpe alle sammen, haha. (Kanskje ikke så veldig lurt, men ja . . .) Har spesielt lyst på de 3 første, og Jeffrey Campbell med blonder på. Solgte jo nettopp de vanlige Jeffrey Campbell’sene mine ettersom jeg begynte å gå lei av de, men de med blonder er så fine at jeg nesten smelter. MÅ ha! 

Verdens søteste kjole HER (Vurderer å kjøpe! Tenk så fin denne blir å ha i syden) // Hvit kjole med detaljer på ryggen HER (Har SÅ lyst på denne!!) // Svart blondekjole HER

Peach-farget kjole med gulldetaljer HER // Supersøt rosa kjole HER (favoritt!! Perfekt i sommer) // Hvit og rød peplum-kjole HER

Jeffrey Campbell Lita Cap HER // Jeffrey Campbell Foxy Spike HER // Jeffrey Campbell med blonder HER (Verdens fiiineste! Har kjempelyst å kjøpe, wææ)

Enkle svarte heels med ankelreim HER // Svarte heels med rosa ankelreim HER // Gule heels med svart ankelreim HER

Har de to siste i en annen farge, og det er mine absolutte favorittsko. Har skikkelig lyst på flere farger, ankelreim-sko er det fineste jeg vet! Anbefaler forresten å gå opp en størrelse, jeg bruker vanligvis 38, men har 39 i disse :)

Skoene går jo til alt, tihi!

Noe dere likte?

22 kommentarer

Siste innlegg