primadonna

Primadonna 2014. Herregud, det er så mange rå russesanger! Denne har gått på repeat på mobilen min de siste dagene, I absolutely love iiiiit. Fanny Andersen er rå, gi meg stemmen hennes a!

BØ! God morgen fine lesere. I dag kom Håkon inn på rommet klokka 11 og bråvekte meg med Vamos a la Playa på full guffe . . Fin måte å våkne på, haha! Stod opp, og dro boktavelig talt rett ut av døren uten å i det hele tatt se meg i speilet for å handle inn god frokost. Jepp, vi gjør det ca. hver morgen i feriene, digger det. Det ble da pannekaker med kesam, sjokoladepålegg, jordbær og blåbær, og HERREGUD SÅ GODT DET VAR. Har faktisk ikke ord.

Litt oppdatering fra gårsdagen: Hoppet på sykkelen og dro på Bystien med Ingvill. Hadde egentlig tenkt å finne på noe etter det, men begge var så utslitte at vi ble liggende paddeflate resten av dagen. I dag har jeg tenkt meg en tur på Spenst for å trene styrke, ettersom det begynner å bli en stund siden sist. Senere i kveld skal jeg møte Tiril, Karoline og Ingvill, og vi skal kose oss med massevis av godteri og film. WIIII.

1. Møtte noen kjempeherlige jenter i Bergen i forrigårs  2. Et til leserbilde med en søt jente jeg traff i byen i forrige uke  3. En tegning som en leser har laget til meg! WOW!

31 kommentarer

Siste innlegg