colorsplash makeup

Reklame

Party Pin (LINK)  Blue Steel (LINK)  Til dere som synes dip dye er stilig: dette er perfekt for dere! Også meg. Jeg er veldig lite dristig når det kommer til forandring av hår, men dette går ut i vask – så det er null problem. Hair Chalk er en slags seig-pudder-ish greie, og det eneste du gjør er å “dra” håret over fargene. (Enkel video med fremgangsmåte HER) Synes det ble SÅ stilig, og jeg fikk supermasse komplimenter for håret! Seeee så fint. Det beste av alt er jo at det er superenkelt! Fikk tilsendt både blå og rosa, men har bare testet den rosa så langt.

CIATE Very Colourfoil Carnival Couture (LINK)  Har jo skrevet om Ciate tidligere, og jeg elsker merket. Dette er et sett hvor det følger med tre ulike ting: en neglelakk, en “lim” og tynne glanspapir i mange ulike farger. Det du gjør: du legger på neglelakken som vanlig, lar den tørke, og så dotter på på “lim” på neglene – og deretter legger du papiret over neglene. Det følger med bruksanvisning som er veldig enkel. Som dere ser på bildene under blir det døøødskult!! Jeg og Ingvill gjorde det sammen, og begge synes det var skikkelig gøy, haha. Perfekt jenteting!

Eyeshadow Quad (LINK)  Øyeskyggepalett med nude farger som passer bra til hverdags. Trio Eyeshadow (LINK)  Fargerik eyeshadow fra Barry M. Passer perfekt dersom du er glad i å eksprimentere med farger! Begge disse palettene er forresten godt pigmenterte. Instain Cheek Stain (LINK)  Verdens fiiiiineste blush fra mitt kjære merke theBalm. Herregud, så søt farge! Den er også kjempegodt pigmentert. Definitivt min nye favoritt-blush!

Lip Paint – Touch of Magic (LINK)  Siden det er et fargerikt innlegg så må vi jo ha en grønn leppestift. Eller…? Nei da, denne leppestiften blir til en supersøt rosafarge når du påfører den. Magisk!

Neon Nail Paint og Deborah Lippmann Between Sheets (LINK)  To herlige neglelakker fra Barry M og Deborah Lippmann. Begge to er supergode – har allerede mange neglelakker fra begge merkene. Lov’em! Fargerike neglelakker er jo the it nå som sommeren er her, wohoo!Rabattkoden “COLOUR” gir 15% rabatt på alle produktene i innlegget fra coverbrands.no, utenom neglelakken fra Deborah Lippmann. Koden er gyldig ut 12. juli! 
:)

33 kommentarer

Siste innlegg