anbefaling av bukse

Hei! Noe av det som går mest opp igjen i kommentarfeltet mitt er spørsmål om bukser, så da tenkte jeg å komme med en aldri så liten anbefaling. Selv sliter jeg med å finne bukser som sitter bra på – og jeg tviler ikke et eneste sekund på at jeg er den eneste. Bukser er virkelig et EVIG problem, haha. Enten er de for korte, for lange, for svære, for små . . eller bare sykt ubehagelige for den del. Har bunkevis med bukser liggende i skapet hjemme, men tror jeg bare bruker 3-4 av dem fast fordi det er så få som passer.

Uansett, jeg fant en bukse fra Bik Bok som passer PERFEKT. Er ikke helt sikker på hva modellen heter fordi det står så mye forskjellig på merkelappen, men tror den heter “Low Waist Skinny Leg” og koster 500 kr. Kjøpte den lyse i Bergen for noen uker siden (bilde til venstre over her), men kjøpte akkurat samme her om dagen, bare i mørkeblå farge. De sitter SÅ bra, herreguuud, i tillegg er de superbehagelige. Digger også at de er low-waist, noe som er utrolig kult synes jeg. Sååå ja, et tips til dere dersom dere trenger ny bukse!

Shit, dette så veldig reklame-ish ut, haha . . Men jeg er ikke sponset av Bik Bok eller noe, så det er bare en anbefaling! Kjøpte buksene selv for egne penger.

Noen flere som sliter med å finne bukser som passer, eller?

Siste innlegg