ikke lenge igjen

12 dager til jeg drar til Hellas! WUHHHUUUUU

I går var en utrolig koselig dag. Møtte jentene i byen på ettermiddagen (husker ikke om jeg skrev det eller ikke???), og vi gikk bare rundt, pratet, ledde, spiste softis (fy søren, så godt) og shoppet bittelitt. Herlige sommerdager! Når vi kom hjem overnattet Ingvill hos meg, og det var koshliiig as usual. Vi så film og skravlet til langt på natt, og så våknet vi av alarmen klokka HALV ÅTTE. That shit crazy. Hun måtte nemlig på jobb. (Takk Gud for at jeg har blogg <333) Så i dag har jeg satt av dagen til å ikke gjøre noe som helst, og det føles utrolig deilig. Jeg har fått unna en del jobb, blant annet mailskriving og rydding, og så har jeg begynt så smått å forhåndsskrive innlegg til jeg drar til Rhodos! I tillegg til det må jeg rydde i sminken min, for HOLY SHIT jeg eier ikke system lengre. Har så mye nå at jeg er rimelig sikker på at det holder ut . . resten av livet mitt, haha.

Vi “shoppet” vel egentlig ikke i går, men vi dro en tur innom Bik Bok og fant disse magetoppene på tilbud, sååå da slo vi til og kjøpte to helt like topper hver. NICE. Er jo viktig å matche med vennene sine, ikke sant 😛

Slik ser toppene ut:

Nå må jeg starte med ryddingen, jeg! Høy musikk på anlegget = check. (Gjør ryddingen 100 ganger mer effektiv, you should try!!) Vi blogges senere i kveld da, dere!

Skal dere på ferie i år, forresten? Eventuelt, hvor? Håper jeg møter noen av dere i RHODOOOOOOS

40 kommentarer

Siste innlegg