ukens spørsmål #55

Først og fremst må jeg si GRATULERER SÅ MYE MED DAGEN TIL MIN KJÆRE JULIE  ♥ Wiii, håper du får en super dag (sammen med meiiii). Hun heter juliesylte på instagram – hvis dere følger henne eller gratulerer henne blir hun nok suuuuperglad! LOVE YOU BABE

Hvilket hotell i Rhodos skal dere på?
Har fått veldig mange spørsmål om det, taha! Vi skal på Mythos Beach Resort, fra 21-28. juli. Blir der bare én uke da, noe som blir veldig uvanlig . . Likevel er jeg fornøyd så lenge jeg får komme meg til varmen for en liten stund! Har fått med meg at mange skal til Rhodos/samme hotell på samme tid, så da MÅ dere komme bort til meg dersom dere ser meg ♥ Det er bare superkoselig.

Hvor er genseren din fra?
Det er bare en helt basic genser fra . . Cubus, tror jeg? Liker at armene er korte, tihi.

Har du lagd mobilbakgrunnen din selv?
Jepp! Har mange ulike jeg har laget. Har forhåndsskrevet innlegg til uka jeg drar til syden, og da tenkte jeg å poste de slik at dere også kan bruke de.

Leser du mange blogger?
Ja, leser en del vil jeg si! Er vel slik når man er into bloggverdenen.

Hjelpes, shortsen din er like kort som trusa mi 😛
Vel, da tror jeg trusa di er for lang 😛

Når skal broren din svare på resten av spørsmålene?
WÆÆ, han begynte å svare på noen, men så glemte vi det helt av. Skal få han til å svare på resten asap!

Er det push-up i den korallfargede bikinien din fra VS?
Nei

Hvor er kleshengerene dine fra?
De er fra IKEA. Kjøpte de egentlig kun for å kunne hengene shortsene mine, hehe. 

Når skal du til Bergen igjen? Har lyst å ta bilde med deg!
Sikkert en eller annen gang i løpet av ferien! 🙂 Bare å komme bort, tihi.

Kan du filme en treningsøkt?
Haha, jeg og Ingvill prøvde en gang . . Det ble ikke særlig vellykket!!

Hvor er armbåndet fra?
Choies.com! Ring og armbånd i ett, superkuuuult.

Er det flaut å være “rosablogger”? Merker du mye til det?
Tja, egentlig ikke, jeg står jo for bloggen min og innholdet. Men ja, det kan være litt flaut av og til likevel, typ. hvis jeg henger med folk og de leser bloggen min i mens jeg er der . . deeeet synes jeg er forferdelig, haha. Merker jo naturligvis en del til at jeg er blogger, men går ikke rundt og bare SHIT ASS JEG ER ROSABLOGGER ALLE SAMMEN.

Hvordan får du så uklar bakgrunn på bildene du tar?
Jeg bruker et objektiv med lavt blendertall, Canon 50mm f/1.4. Anbefaler alle det!

Har du vært i USA? Har du tenkt på utveksling 2. året?
Nei, men har SÅÅÅÅÅÅÅÅ SÅ SÅÅÅÅ lyst. Maser hull i hodet på mamma og pappa heeeele tiden, haha. Pappa har vært i USA en del ganger da, så tror jeg skal få overtalt de til en USA-ferie en eller annen gang 🙂 Synes det virker så fantastisk, helt annerledes enn her i Norge. Når det gjelder utveksling så har jeg ikke tenkt til det, nei. Litt rart egentlig, for jeg føler jeg egentlig er typen som kunne ha gjort noe sånt, men har likevel aldri vurdert det. Har lyst å fullføre alle tre årene på vgs her i Norge, og så har jeg lyst å eventuelt ta videre utdanning i utlandet. Bare for 1 år eller noe, liksom. Om ikke det, så skal jeg definitivt bare ta meg et år hvor jeg bosetter meg i f.eks New York. Det SKAL jeg. Jeg mener, hvorfor ikke?

Synes det blir helt feil at du, med den kroppen du har, skal skrive om dette. Du har selv sagt at drømmekroppen for de fleste og kroppen mange strever etter er en slank og veltrent kropp, noe du har. Da er det sefølgelig lett for deg å skrive i vei om at de med noen ekstra kilo på kroppen bare må drite i det og overse blikkene. 
Virkelig? Jeg må ærlig si at jeg ble sjokkert over kommentarene i dette innlegget. Når jeg skriver at jeg synes det er dumt at folk med noen ekstra kg på kroppen ikke tør å vise seg i shorts så har det jo ingenting å gjøre med det faktum at jeg er slank? Jeg tok dere jo i forsvar, og sa at det er dumt at folk skaper seg en illusjon i hodet om at de er “for feite til å gå med shorts”. Ingen er vel verken for feite eller for tynne til det, og det var poenget mitt. Og det med at jeg ikke er rette personen til å fronte et slikt tema fordi jeg har “drømmekroppen” som du sier er jo bare helt feil. Kroppsstørrrelse har ingenting å si – 
hvem som helst har rett til å fronte hva de vil.

Hvor er shortsen fra på dette bildet?

Bik Bok, men jeg har klipt den opp selv fordi kantene var så stygge, hehehh.

Kan du legge ut oppskriften på focaccia-brødet?
Ja, det kan jeg vel gjøre! Kan lage et eget innlegg for det.

Du vurderer ikke å bli journalist?
Nei!! Er glad i å skrive, men har ikke lsyt å bli journalist. Klarer ikke å skrive på “kommando”, det er det værste jeg vet. 

Synes du at du har forandret deg mye som blogger?
Siden starten? JA! Haha, forskjellen fra når jeg startet til nå er enormt stor. Har forandret stilen min veldig, i tillegg har jeg vokst ganske mye (jippiii) og fått mye lengre hår. Føler egentlig at jeg forandrer meg hele tiden jeg, da.

Hva lurer dere på til neste uke?

65 kommentarer
  1. Bra svart! Kan du lage ett innlegg om tiden da du startet å blogge, vise gamle bilder og slike ting? Hadde vært gøy å se! 🙂

  2. til ukens spørsmål:
   Er den blå bikinitoppen fra VS bomshell?
   Hva syns du om jenter på 14-18 år som velger å bli gravid , eller beholder barnet? Hva hadde du gjort i samme situasjon?
   Kan du vise flere bilder av storebroren din?

  3. Har du laget deisgnet selv? Isåfall kan du legge ut noen html – koder om hvordan du får større innlegg uten å øddelegge sidemenyen og hvordan du får sånn krølle skrift med kategorier og arkiv! 🙂 ??
   Ps, synes ikke akkuratt du er en rosablogger (i)

  4. bra svart! 😀
   Man ser jo at du har forandret deg mye, og man ser også at du har blitt mer veltrent. Hvis folk sier at det ikke er inspirasjon/motivasjon så vet ikke jeg..

  5. I wish I knew what are you writing about. I’m from the Czech Republic and I really do love you! But all I can do is checking the photos here on the blog, instagram, or vine videos. Translations by google from your language to czech are unfortunately not very well. Hope once you’ll writing in english :). You’re awesome, keep it up, Kris!

  6. jeg bodde på mythos beach resort ( ? ) og det var så fint der! Vi ble litt uheldige med rommet, men ellers top!!! KOs deg 🙂

  7. Jeg synes ikke at det er galt av deg å skrive slike innlegg som du gjorde, om det med shorts osv. Det har du all rett til! Men det jeg tror noen kansje mente var at det er mye lettere for DEG å si til folk at de ikke må bry seg om de har noen kilo ekstra, og at de er pene uansett, fordi DU har aldri trengt å bry deg om dette før. Altså du har aldri vært missfornøyd med kroppen din på den måten at du synes du er for feit, dermed greier ikke du å fårestille deg hvordan det faktisk føles for enkelte.. 🙂

  8. Du har all rett til å fronte “alle kan gå med shorts – saken”, men jeg tror ikke folk kommer til å tro på deg, høre på deg eller stole på deg.. Du har ikke akkurat noe erfaring med hvordan det er å være feit, så ja, det kan være lett å si, men tror folk syns det blir feil at DU skal snakke om det, når du trossalt ikke trenger å føle på den usikkerheten selv.

  9. Den korallfargede bikinien fra VS er push up, jo): Har den samme. Er ikke like mye push som det hadde vært i en bh, men det er push (som også står oppført på siden) 🙂 heh

  10. litt rart spørsmål, men siden du bruker shorts så masse, har du shorts-skille ?
   Haha!
   gode svar foresten og jeg elsker deg <33 du er forbildet mitt :DD

  11. Jeg er i New York nå, om du skal dit burde du ikke kjøre bil ihvertfall, det er trafikk kork hver dag.

  12. Du klarer ikke å sette deg inn i samme situasjon som en som er større enn det du er. DERFOR blir det litt feil av deg å si at alle burde være stolte av å gå i shorts. I tillegg så har du bare høy forbrenning, sier seg selv når du sier selv at du spiser masse dritt og at du da fortsatt er sÅ tynn …

  13. Dere da.. Det har litt med arv å gjøre.. Hvis du har kraftige foreldre e.l så har det litt å si.. Jeg sier ikke at jeg har perfekt kropp.. Men fordi det er helt sant altså.

  14. Lurer på om du er i stand til 2 ting:
   1) ta bilde uten den utrolig irriterende trutmunn-posen din som får deg til å se ut som en sjimpanse og ikke en VS-modell som du forsøker å se ut som?
   2) Uten shorts som går opp i dine edlere deler?
   Du trenger et motekurs, jente!

  15. jeg forstår personen som kommmenterte innlegget ditt om kroppspress veldig godt.
   Likevel synes jeg ikke du har gjort noe galt på en side, for du tok jo liksom alle sitt parti.
   Men hvis feks du som er veldig trent sier at de som er litt større ikke har noen grunn til å la være å bruke shorts må du skjønne at det skaper et slags press. til slutt vil jo mange gå rundt å tenke vondt om de som ikke har god nok selvtilitt til å gå i shorts. Selvom da noen, vil tenke det er flott at de har selvtilitten til å gå i shorts vil fortsatt mange mene det motsatte

  16. Hei Kristine 🙂 først og fremst lurte jeg på hva du vil bli når du blir stor? Det andre er at når folk sier at du er så tynn, er ett dårlig forbilde og alt sånn så vil jeg si at jeg skjønner dem, men du er jo nydeleg just the way you are! Men selv synest jeg du er litt tynn, men du er jo ikke farlig tynn så det er jo ikke ett problem på den måten, men for andre som har ett dårlig selvbilde. Det er din blogg og du kan blogge og legge ut bilder av det du vil, men av og til kan bildene du legger ut vere litt utfordrende og derfor reagerer folk på det. Kanskje viss du la litt mindre vekt på at du trener mye, mat og ta bilder som peker veldig mot magen( viss det går ann å si?) at folk ble litt mer fornøyde, bare ett forslag 😉 Jeg mener ikke at du ikke skal vise magen i det hele tatt, men, ja, du skjønner.
   Håper du ikke tar denne kommentaren som kritikk for det er ikke ment sånn, bare ett lite obs! Ellers er du veldig flink til å blogge og sånt :)) Ha en herlig dag videre og kos deg mye i Rhodos med familien 🙂

  17. Hei;)
   1.Syns din hverdagssminke er så fin:))) og lurer på om du kan lage en sminkevidio der du hviser hvordan du sminker deg og med info om produktene du bruker<3 da hadde jeg blitt så glad.
   2. Kan du lage et innlegg om der du viser gamle innlegg og bilder? 😉
   3. Kan du lage romvideo?
   Syns bloggen din er sykt bra, men savner litt videoer:)

  18. It would be great, if you would translate the texts into english, so your international readers could read it too!

  19. Kan du lage ett innlegg hvor du viser hvordan du klipper bukser til shorts? Sliter veldig med å få det bra til! Takk på forhånd! Elsker bloggen din 🙂

  20. Jeg var på Mythos Beach Resort i 2 uker i fjor 🙂 superbra hotell med bra ansatte! Du burde glede deg! 🙂

  21. Kristineee? Du vet at man kan dra på språkreise i sommerferien? Hvis du lurer kan du jo bare se på: inekristine.blogg.no eller auroramohn.blogg.no 🙂

  22. hahah, har den peach-fargede bikinien selv og kan informere dere om at det ikke er push-up i den 🙂 Digger bloggen din forresten Kristine!

  23. Du er skikkelig stilig og liker stilen din så godt:-D ser mange skriver om hvor tynn du er. det er sikkert veldig plagsomt. Man Kan ikke noe råd for hvordan man er. Men… ser jo på bildet fra tidligere blogging at du ikke var like skrapa som du er nå. Det er innlysende at din BMI er lavere enn normalen. så hvorfor da trene såå mye? Bra å holde seg i form og alt dette. Men virker som en overdrivelse. Jeg var undervektig i mange år, og fikk treningsforbud, rett og slett fordi kroppen ikke tåler det når den er for tynn. Man har ikke noe fett å forbrenne, å etter lang nok tid forbrenner den de indre organene istedet. Kroppstemperatur synker, det går utover hjerterytmen, leverer etc etc. Just sayin

  24. Du har et objektiv med høy blender, ikke liten! Desto mindre tall det står desto større blender og desto mer lys slippes inn og bildene blir lyse og får fin dybdeskarphet.

  25. Syntes ikke du har drømmekroppen, føler at du har denne bloggen bare for å vise fram kroppen din, skjerp deg, jeg har akkuratt lik kropp som deg, men jeg tar ikke alle bildene mine fra siden for at alle skal se magen min??

  26. jeg lurer på en ting, du har veldig like bilder. Og da mener jeg like som i at du alltid går med lite klær, som oftest korte shortser og magetopper.. Du har veldig like bilder, veldig mange bilder av deg i ganske like klær.. de fleste bloggere liker å ha litt variasjon, blir du ikke lei?

  27. DU er perfekt! herregud, utseende ditt og personligheten din er også ganske fantastisk! du må jo ha uendelig med selvtillit!<33

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg