made in the USA

Made in the USA – Demi Lovato. Det nye albumet til Demi = FANTASTISK. Herregud, hun er sååå bra.

Lillie Shoes HER  adlink

Åååh, se på disse nydelige skoene! Perfección!! Besilte de i går, og jeg HÅPER de kommer frem innen lørdag. Typisk meg å være sent ute med alt . . Bestilte også noen andre sko + nye solbriller + klær, så jeg håper lykken er på min side og at jeg får det denne uka.

Denne dagen har bare flydd avgårde, egentlig. Fikk besøk av Julie, og så dro vi og tok sol, deretter dro vi til byen hvor vi etterhvert møtte Ingvill, og så ble Ingvill med hjem til meg. Hun kommer bort en tur nå om ikke lenge, og så tar vi turen til byen igjen, men først må jeg rydde litt i huset (mamma og pappa kommer hjem snart, hehe…) og svare på noen mailer. Elsker å ha bestevenninna mi som nabo, det er sååå praktisk! Her er forresten to nye innkjøp. Ikke noe spesielt, men mange av dere har spurt om genseren, så hvorfor ikke 🙂

Genser fra H&M. Synes denne er så fin! Kjøpte den da jeg var i Bergen. Synes den var utrolig fin til å være H&M, de pleier vanligvis ikke å selge slike typer klær. Digger den!

Høytlivsskjørt fra H&M. Haha, dette er egentlig så sjuende klasse-ish, men slike skjørt er jo faktisk ganske fine! Må ha noe å kombinere alle magetoppene mine med, og da passer denne perfekt. Skal ha med meg denne til Hellas, den blir nok fin å bruke der!

Hva synes dere? 

31 kommentarer

Siste innlegg