birthday girl

Heisann! Noen mobilbilder fra i går/dag. Hadde det superkoselig med bursdagsjenta! Vi dro på Peppes i går kveld, og pizzaen var som vanlig kjempegod. Vi bestilte en sinnsykt sterk en, meeeen det var utrolig godt selvom. Så da ble det skravling og pizza, wii 🙂 Etter det dro vi på butikken og kjøpte godteri og brus, og så dro vi hjem til Julie og så skrekkfilm. The Ring ble det til, og hahahha, vi lå under dyna ca. halve filmen. PYSER. Men den var skummel, da..

Så i dag dro vi til byen, og jeg kom hjem for ikke så altfor lenge siden. Har nettopp dusjet og ryddet rommet, og jeg er SUPERsulten nå, så da passer det perfekt at jeg og Håkon skal lage hjemmelaget pizza. Etter det skal vi dra på butikken og handle godteri. Wohooo!! Mat = glede. Enige???

En sneakpeak (lol) på en outfit for noen dager siden. Har ikke rukket å redigere annet enn disse bildene enda, såå poster de senere 🙂 Nå må jeg kjappe meg, for broren min venter. “Må bare blogge, det går kjapt!!”. Halvtime senere: “Straaaaks ferdig, lover!!”

23 kommentarer

Siste innlegg