torsdag i bilder

Hei hei! Søndag allerede?! Jeg våknet klokka 9 i dag tidlig, men da jeg så at det høljet ned ute så la jeg med ned i senga igjen med en gang og våknet klokka 12. Like greit! I dag har jeg ingen planer, utenom en treningstur med en kompis + bloggjobbing. Fin søndag 🙂

Bladde gjennom bildene og fant disse som jeg tok på torsdag, da det var så fint vær. Så her kommer de!

Jeg og Ingvill skulle ta buss, men fikk taxi i stedet, haha. Gøy, bortsett fra at det stinket så mye sprit og røyk at vi så vidt fikk puste jippi

Karoline, Ingvill og Tiril ♥ 

Ja ja og så litt idylliske bilder fra parken

Lunsj! Vi skulle egentlig grille, men det ble ikke noe av – så vi dro på butikken og kjøpte yoghurtnøtter (som jeg for øvrig kunne levd på resten av livet, LETT) og druer, og så satt oss på en kafé og kjøpte milkshake. Koselig! Herregud, den milkshaken på bildet under her . . syyyyyyyk. Har ikke ord. Etter det dro vi til Karoline og så film (som jeg har fortalt…?), og dere – jeg har sikkert sett flere filmer i sommerferien enn hva jeg har gjort i løpet av hele livet mitt!! Stolt. Dere husker jo at jeg sa at jeg skulle bli flinkere til å se film?

Forresten, noen av dere som har Mac og kan hjelpe meg? Jeg er litt nybegynner, nemlig . . Får ikke til å oppdatere java’en min fordi jeg må ha Mac OS x 10.6??? Jeg er ikke datageni så JEG HAR IKKE PEILING 🙁 Er det noe man kan laste ned, eller må man kjøpe det? Liksom, gjør jeg?? Freaker ut snart, fordi jeg må oppdatere Java for å kunne laste opp flere bilder på bloggen samtidig – så nå laster jeg opp étt og étt bilde. Sykt tungvindt! HJELP MEG PLEASE

25 kommentarer
  1. trykk på eple heilt oppe i venstre hjørne, så på programvareoppdaterin. Ikkje vanskligare enn da 🙂

  2. Du kan laste opp bildet du skal ha på bloggen på tinypic.com, og så kopierer du html koden (den øverste som kommer opp etter at du har lastet opp bildet). Den limer du bare inn i html-en i innlegget, det er den som du legger inn kode til youtubevideo og sånt:)

  3. Du må oppdatere selve macen først! Jeg får sånn varsel i høyre hjørne, ellers må du trykke på eple i venstre hjørne og programvareoppdateringer, så kommer det! Og så bare går du på Java.com og laster ned den nye versjonen av Java!
   Du er fin<3

  4. Kjempefine bilder! Det regner ikke her, men det er virkelig ikke langt ifra, så den joggeturen jeg hadde planlagt gikk rett i dass, når jeg i tillegg måtte rydde hele rommet.. Hehe, ha en fin dag!

  5. Herlige bilder! Skulle ønske at været var like fint i dag som det var på bildene 🙂
   For å kunne oppdatere java, trykker du på det eplet og deretter “programvareopptaderinger”. Når du har gjort det blir den oppdatert. Håper du får det til 🙂

  6. hvordan lagrer man bilder i photoshop slik at bilde kommer opp vanlig når man trykker det og at ikke photoshop åpner seg for å se det?

  7. Du må oppdatere macen, trykk på eplet helt øverst til venste, også på programvareopptaderinger 🙂
   Hvor redigerer du bildene dine forresten? Kjempe fine! 🙂

  8. Har samme problemet med macen selv. Du kan ikke oppdatere macen fra 10.5.8 til 10.6 ved å bruke programvareoppdatering. Før så solgte de oppdateringen på apple.no, men de selger den ikke lenger fordi den er for gammel. Eneste måten å gjøre det på er å sende mail til apple om at du trenger å oppdatere til 10.6, så sender de deg forhåpentligvis en cd i posten eller noe. Mulig du må betale for det. Må gjøre det selv, men har ikke kommet så langt enda. Har vært innom en applebutikk og spurt, og dette er eneste måten dessverre!

  9. Jeg så prostituerte i oslo med lengre shortser en deg.. Helt serriøst ikke vondt ment men shortsen er alt for stor å alt for kort.. Man ser jo mer av undershortsen din enn selve shortsen..

  10. Det med java funker ikke på meg heller 🙁
   Google chrom java på mac, funker ikke vanlig java var det noe med.
   Tror du må bruke safari.

  11. De som har Mac OS X 10.5 eller 10.6 må bare foreta programvareoppdatering så vil javaen oppdateres av seg selv. De som har nyere Mac (10.7 eller 10.8) må laste det ned fra http://www.java.com. Dersom man fremdeles har problemer etter oppdatering/nedlastning, gå på javatester.org. Det løser som oftest problemet =)

  12. Ok, ikke frekt ment da, men på de øverste bildene ser man tydeligt en god del av undershortsen, trusen eller bokseren din…. Bortsett fra det veldig fine bilder! Digger bloggen din! <3333333333

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg