livredder i sommer: SunSpa

Heisann! Sommeren er i gang, og mange, inkludert meg selv, er opptatt av å ha en presentabel farge på kroppen. Kanskje ikke alle skal til varmere strøk i år? Jeg vet ikke med dere, men jeg har i alle fall gitt opp å bli brun i Norge . . I alle fall her på Vestlandet. Så da skal jeg vise dere en livredder, nemlig: SunSpa! Dette er første gangen jeg tester selvbruning fra dette merket, og wow, jeg må si at jeg er utrolig fornøyd!!♥ Tan-In-A-Can Chocolate (LINK): Dette er den første jeg testet, og det er da en spray. Har lest veldig mye om denne på diverse nettsider og blogger, og jeg er SÅ glad for at den levde opp til forventningene. Jeg har jo tidligere testet XEN-TAN (som jeg har vært fast bruker av), men denne er faktisk enda bedre, selv om det skal godt gjøres! For det første: Den er utrolig, utrolig enkel å påføre – du sprayer den enkelt og greit på kroppen og ansiktet, og du slipper å bruke hendene i det hele tatt. Supersnedig! For det andre: Fargen blir kjempefin og naturlig. Man blir brun og ikke oransje, så det ser liksom ut som om du har solt deg naturlig. Stort pluss for at denne kan brukes både på kroppen og i ansiktet også. Fikk faktisk utrolig mange komplimenter for at jeg hadde så fin og dyp farge i ansiktet etter å ha brukt denne 🙂

Nyttig å vite om Tan-In-A-Can Chocolate:
♥ Selv om bruningsprosessen starter med en gang man påfører blir resultatet best etter 4-6 timer. Derfor kan det være smart å påføre denne på kvelden, slik at man våkner opp til en fin farge!
♥ Inneholder ikke parabener
♥ Inneholder Aloe Vera som gjør huden myk
♥ Ikke testet på dyr
♥ Lite lukt. Det står at det ikke gir noe som helst, men jeg kjente at den luktet litt. Likevel: veldig lite!♥ 3 Day Lotion (LINK): Jeg har også testet denne fra SunSpa, og dette er da en lotion, som vil si at den er flytende og har ikke spray-mekanisme. 3 Day Lotion påføres hver dag helt til du har oppnådd ønsket resultat. Jeg fikk en utrolig fikk farge etter bare èn påføring, så den gir utrolig fin farge fort. Selv om denne kan brukes til både ansikt og kropp så er den mest tilegnet for kroppen, det anbefales heller å bruke SunSpa Chocolate eller SunSpa Original for ansiktet. Konsistensen er forresten veldig lett og selve “kremen” er ganske flytende, så den er utrolig enkel å påføre!

Meeeen for at den skal bli enda enklere å påføre så kan du bruke en selvbruningshanske, og jeg bruker SunSpa Tanning hanske. WOW, så utrolig mye bedre det var! Påføringen går mye raskere, det blir mer jamnt og sist men ikke minst: du slipper å grise til hendene. Denne bruker jeg kun til sistenevnte da, altså 3 Day Lotion.

Som dere ser så gir den en utrolig naturlig og ikke minst fin farge!

Rabattkoden “SUNSPA1” gir 15% rabatt på alle produkter fra SunSpa og varer ut 19. juli :)

38 kommentarer
  1. Det er ikke for å være frekk eller slem på noen som helst måte, men du er sykelig undervektig. Er ikke rart at du får spørsmål om du har anoreksi. Hvis du ikke klarer å legge på deg så dra til legen og få en kostholdsplan, og hvis du faktisk sliter med mat så dra til legen og bli henvist til en psykolog for spiseforstyrrelser. Du har tydelige dunhår rundt om på kroppen som er et tegn på undervekt. Dette er kun for å hjelpe deg;) Det er fint å være slank, men ikke så man ser ribbeina så tydelig.

  2. Den har jeg faktisk tenkt til å kjøpe, så passet supert at du skrev litt om den 🙂 Men jeg bare lurer på en ting, er det en veldig intens brunfarge med en gang liksom?
   Altså, jeg er veldig blek og jeg vil jo ikke at det skal bli sånn BAM, hehe. Så tror du heller jeg skulle gått for SunSpa original eller chocolate? 🙂

  3. er du virkelig enig med det ovenfor? hva feiler det egentlig folk? jaa.. kanskje hun er tynn, men altså hun spiser, sikkert like masse som dere selv.. fordi om folk er tynn vil det ikke si at de har anoreksi! hvafaen feiler folk da? og magen? den ser du faktisk at hun har magemuskler, og dessuten skal man kunne se ribbebeina i de possisjonene hun står i, eller det er ihvertfall normalt da! dessuten.. har dere vurdert å gå til legen sev? dere trenger det mer enn hun, sånn som dere snakker, om dere kun skal rakke ned på folk, og irritere dere ovenfor hvordan andre ser ut og er, trenger dere det virkelig! har dere ikke et liv dere da? nei.. tenkte meg det! så om dere kun har negative ting å si, la være! herregud, er det virkelig så gale! dessuten jeg vet om noen som har anoreksi, og jeg vet godt hvordan det ser ut, og sånn som Kristine ser ut, er ikke noe anoreksi.. hun er naturlig tynn, og folk er kanskje tynnere enn henne og har fortsatt ikke anoreksi, kan dere ikke bare forståå det.. HUN HAR IKKE NOE ANREKSI, GET A LIFE!

  4. Fyfaen så frekke dere er, når jenta har skrevet ca. 1249 ganger om at hun er født sånn og spiser normalt, skjønner jeg virkelig ikke at dere gidder å blande dere eller kommentere det? faen så misfornøyde dere må være med dere selv, siden dere er nødt til å påpeke alle “feilene” dere ser. Tipper dere hadde følt dere rimelig jævlige hvis noen hadde diagnosert dere med det ene og det andre uten å kjenne deg? jeg foreslår at dere egentlig bare skal holde kjeft og begynne å fokusere på deres egne feil istedet for å tvinge en antageligvis sunn jente til både psykolog og lege:) tror dere kunne hatt godt av en eller fem psykologtimer selv, sånn at dere kunne fått påvist manglende hjerneceller eller hjernefeil, så folk vertfall kan skjønne hvorfor dere oppfører dere som små sjalue idioter. Hold kjeft i framtiden : -)

  5. Herregud, folk er jo helt borte i natta her… Fatter ikke hvordan det går an å være så frekk. Har man ikke noe pent å si kan man heller holde det inni seg! Du ser superflott ut <3

  6. Jeg synes hele deg er perfeksjon, ikke bare utsende men av den siden du viser på bloggen er du bare helt herlig.
   Takket være deg og dine innlegg om kropp og utseende har jeg fått bedre selvtillit. Jeg føler meg nå bra i bikini. Jeg drar til syden i morgen, og det er DU som har fått min vonde klump i magen om å gå i bikini til å fjernes.
   Takket være deg har jeg innsett at jeg har lange, fine føtter og ganske tynne armer. Selvom jeg kanskje ikke har sixpack og heller har en hengmage, så er jeg fornøyd med kroppen min. Jeg har selv forstått at man er like perfekte om man er xs eller xl.
   DU er inspirerende, fortsett med din greie her på bloggen, og gi faen i drittkommentarer. Noen blogglesere er sjalu og vil ha ditt utseende, derfor kommenterer de stygt for å føle seg bedre. Men det som skjer er at du får bare flere kommentarer om hvor vakker og nyydelig du er for det er så mange blogglesere som vil ditt beste.

  7. Utrolig fin farge! Du er utrolig nydelig, og jeg synes helt ærlig du har fin farge på kroppen både med og uten selvbruning. Heldig er du hvertfall. Jeg blir ikke brun uansett hva jeg gjør, haha 🙂

  8. Det blir så utrolig dumt av dere over å si at hun har anoreksi! Herreguuud.. Jeg har selv slitt med anoreksi for noen år siden, og det er virkelig ikke noe man skal bruke som et slags skjellsord! Man må ikke nødvendigvis være syltynn for å ha anoreksi. Man kan se helt normal ut, men fortsatt ha problemer med spising, trener for å forbrenne det man spiser, og rett og slett være opphengt i mat. Ja, Kristine har sånn dun på kroppen som ikke er normalt å ha, og som er et tegn på at man er undervektig. Jeg har selv lagt merke til at hun skriver en del om mat, og virker som at hun har et litt anstrengt forhold til mat. For eksempel når hun skriver det at hun spiser masse, og masse is, godteri, pizza og alt sånn. Alle vet at hun ikke kan spise alt uten om å legge på seg. Det har selvfølgelig med mengden man spiser. Det er jo ikke nødvendigvis at hun spiser så mye av det, men at hun spiser litt. Jeg så også på noen bilder for noen år tilbake av henne. Hun hadde mye fyldigere kropp, og ikke minst bein. Jeg ser jo det at hun er en del tynnere enn hun var før, men det håper jeg da at hun har sett selv også! Men vi kjenner henne ikke, så vi kan ikke vite alt om henne ut fra en blogg. Det er uansett hennes eget problem hvis hun er undervektig. Det er selvfølgelig synd at hun ikke ser det selv, men det får henne og hennes nærmeste ordne opp i selv. Blir bare så sykt provosert av sånne drittkommentarer av folk som ikke vet hva de prater om! Bare la henne leve sitt eget liv, og la henne ordne opp i sine egne problemer. Det er ikke noe vi kan gjøre uansett 😉 #nohate XD

  9. hvis dere ikke kan se forskjell på det å være naturlig tynn å anoreksia så er det noe galt med dere. Jeg er også født sånn og er like tynn. Det ser til og med verre ut på meg. Slik jeg har skjønt det spiser Kristine mye og elsker mat, men får ikke lagt på seg. DEt er det samme med meg. Har henvist meg til lege før, men det er ikke så mye man får gjort med det. Noen er født slik og det er like respektløst å påpeke at andre er “for tynne” som å fortelle noen at de er “for feite”. Det sårer like mye, og det verste er at alle tør å si til de “undervektige” at de er for tynne og stygge, mens jeg er sikker på at de som har skrevet dritt før ikke tør å skrive det til noen som er overvektige. Men det sårer like mye, bare så dere vet det 😉

  10. Hold kjeft med alt tullet og prøv å fokusere på hva innleggene handler om. Dette er faktisk om selvbruningene.
   Setter pris på om de som har prøvd begge selvbrunigene kan svare.
   Lurer på hvilken av selvbruningene du er mest fornøyd med? Hvilken anbefaler du? 🙂

  11. Dropp alt tullet og prøv å fokusere på hva innleggene handler om. Dette er faktisk om selvbruningene.
   Setter pris på om de som har prøvd begge selvbrunigene kan svare. Lurer på hvilken av selvbruningene du er mest fornøyd med? Hvilken anbefaler du? 🙂

  12. Til alle dere som kommenterer over, som mener at Kristine er undervektig, har anoreksi, etc..
   For meg så virker det som at Kristine er en sunn og livsglad jente, ja hun er opptatt av kroppen sin og trener, og det gir faktisk resultater, noe man ser på kroppen hennes.
   Hun er bare 16 år og har i tillegg høy forbrenning. Og når du har høy forbrenning, trener og er opptatt av hva du spiser så kan man se sånn ut. Hennes kroppsbygning, bl.annet det at hun har lange ben for henne til å virke enda slankere, og når man har shortsen såpass langt oppe som hun har så virker beina enda lengre, noe som gjør at man ser enda slankere ut. Alt dette er faktisk sant. Jeg har selv samme kroppsbygning, har kanskje enda lenger ben enn kristine, og er 3-4 cm høyere enn henne. Hadde jeg gårtt med samme klær som henne og hatt shortsen såpass langt oppe hadde bena mine sett dødsklange ut. Jeg tror også på Kristine at hun spiser det hun skriver og spiser den mengden hun spiser, jeg spiser også alt og mye av alt, men det ser ikke sånn ut på meg. For også ofte kommentarer av folk som sier: “spiser du ikke, etc” og det er fryktelig irriterende, mildt sagt. Så folkens tenk dere om før dere sier noe. Jenta er naturlig tynn, hun er bare 16 år og har høy forbrenning, forbrenningen vil også etterhvert dabbe av litt med alderen. Jeg har en kusine som er 16 år og hun er mye tynnere enn kristine. Ja, hun så litt fyldigere ut før (har sett gamle bilder) men hun trener nå, og det syntes at hun har lagt av seg litt.

  13. Hei Kristine! Vet ikke om andre har spurt om dette før, ga opp å lese gjennom kommentarene.. Bare lurer på hvor lenge selvbruningen varer? Altså i et par dager, eller lenger? Og om den går bort jevnt eller “flekkvis”, så man ser ut som en ku når den forsvinner? Skal på hyttetur snart med mange kjente og ukjente, og tenkte kanskje å ordne med det til da, men har ikke så lyst til at alle skal se at jeg har tatt selvbruning 😉
   Flott blogg forresten, du er veldig søt 🙂

  14. Og en ting til, jeg har lyst til å kjøpe, men pga jeg ikke er veldig brun fra før tror jeg at jeg går for Original. Men lurer på om den kommer på mer orange? Vet du? Og jeg får ikke rabattkoden til å virke..
   Tusen takk for tipset 😀

  15. Blir fargen borte når du dusjer? Har opplevd før med andre selvbruninger at det blir flekkete og ikke så fint, det er så slitsomt å måtte ta på nytt hele tiden fordi jeg dusjer.. 😉 du er utrolig flink til å blogge! Gir masse inspirasjon! <3

  16. Går det Ann å være så frekk!!! Har hun ikke lov til å være normaltynn ?!!!!! For meg ser det heller ut som om henne er en jente som trener og holder seg i form og spiser normalt mye hun er kjempe pen og har magemuskler og det er flere milioner i verden som ribbbeina synes på som ikke har anoreksi!!!!!!!!

  17. Hallooo! Stakkar Kristine, hun er født tynn okei! Slutt og vær så mesunlige, og konsentrer dere om deres egen kropp. Prøv og vær stolt over deres egenkropp og ikke tenk på andre sine kropper. Alle er fine på en eller annen måte, og alle er vært like mye 😉

  18. Skulle gjerne sett at du tok å viste oss resultatet av selvbruningen med uredigerte bilder, for jeg ser faktisk ingen resultater

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg