mine sommerfavoritter

Reklame

♥ Schwing Black Liquid Eyeliner (link)  Det er ikke uten grunn at denne er med i mine sommerfavoritter, for denne eyelineren er den beste jeg noensinne har prøvd! Jeg er avhengig av eyeliner i hverdagssminken min, og denne slår ALLE eyelinere i sminkemappen min. Som dere ser på det første bildet så er kosten veldig tynn og presis, noe som gjør det utrolig enkelt å påføre produktet. Jeg pleier å lage en “vinge” ytterst på øyelokket, og med denne er det virkelig lett som en lek. Gikk tom for denne for en stund siden, og var SÅ avhengig av den at jeg brukte kosten og dyppet den ned i en annen eyeliner i stedet, haha. Nå har jeg endelig en ny en, da 🙂

♥ Body Bronzer (link)  En herlig body lotion man påfører på kroppen for å få en sunkissed-glød. Resultatet gir en lett brunfarge med shimmer i, og det er utrooolig fint! Passer fint å bruke denne over selvbruning, ettersom den ikke gir veldig mye brunfarge – mest glød og shimmer.

♥ Sun Bunny (link)  Dette er min favoritt-bronzer nå i sommer, uten tvil! Jeg bruker jo vanligvis sjokoladepudderet fra Too Faced som er nesten helt likt, men denne har shimmer i seg og gir en veldig fin “sunkissed” glød som passer perfekt til sene sommerkvelder. Elsker, elsker den! Too Faced skuffer meg aldri, virkelig. På bildet over ser dere hvor fint den legger seg under kinnbeinene. Bruker i tillegg å påføre den på sidene av pannen, men mer om hvor du skal påføre det kan du lese i et tidligere innlegg jeg har skrevet her.

♥ Flat Top Brush (link)  Børstene fra Everyday Minerals er SÅ gode, og i tillegg veldig rimelige! Denne er som alle de andre jeg har testet, supermyk og veldig god til å påføre. Denne bruker jeg til å påføre foundation i løs form.

♥ What’s Your Type Mascara – Tall, Dark and Handsome (link)  “What’s your type mascara”-mascarene er såå kule! Denne er da tall, dark og handsome, og mascaraen gjør vippene mine lange og klumpefri. Digger den, og ikke minst det dødskule designet!!

♥ Lip Injection (link)  Gjennomsiktig lipgloss som er volumgivende og som dermed gir deg større lepper. Har testet en annen fra Too Faced tidligere, og denne funker veldig likt, egentlig. Lipglossen prikker litt på leppene i starten, og deretter hovner de på en måte litt opp. Ikke mye, men litt – og selvom forskjellen ikke er ekstremt stor så ser du det likevel.

♥ Deborah Lippmann “Moon Rendezvous” (link) ♥ Deborah Lippmann er et av mine favorittmerker innen neglelakk, og denne gråblå-ish farhen med shimmer i er jo bare helt nydelig. Elsker den!

Siste innlegg