supergode og supersunne pannekaker

Jeg har fått helt sykt craving på pannekaker den siste tiden og lager det ca. hele tiden. Dersom man har den rette oppskriften og det rette å fylle inni den så er det sååå godt!

Oppskrift på pannekakene:
♥ 4 dl lettmelk
♥ 2 egg
♥ 1 dl havregryn
♥ 1 dl hvetemel
♥ 1 dl sammalt hvetemel
♥ 1/2 ts salt
♥ 1/2 banan
♥ Masse kardemomme

Rør alle ingediensene sammen. (Når jeg har smelt alt sammen oppi bollen og blandet det så pleier jeg å bruke en stavmikser for å “mose” bananen og havregrynene – gjerne gjør det også!) Stek pannekakene med smør i pannen.

MEN så til det aller viktigste: fyllet! Vanlige pannekaker er bare kjedelig etter min mening, så dette MÅ dere teste!

Fyll/topping:
♥ Mager kesam/vaniljekesam
♥ Halve ferskener (disse er veldig viktige, for de er supergode!!)
♥ Splenda (sukrin eller vanlig sukker kan også brukes, men jeg synes Splenda er mye bedre)
♥ Banan
♥ Fryste blåbær og jordbær som du tiner i romtemperatur til de blir en mellomting av tinte og frosne

Smør pannekaken med kesam, og fyll den med blåbær, fersken og banan:

+ jordbær, selvfølgelig! Jeg pleier å variere mellom det å bare putte jordbærene på, og det å mose dem til syltetøy med stavmikser. Sistenevnte har jeg gjort på disse bildene, og det ble supergodt! Det eneste du gjør er å tine jordbærene, mose dem med stavmikser og tilsette sukrin/sukker.

TEST DET! Jeg lover dere, det er supergodt. Lager dette hele tiden – til frokost, lunsj, middag og kveldsmat. Elsker det!

Siste innlegg