sydentur nr. 2 bestilt

1. Bytur med bestis! 2. Sminkefri og klar for å tæne

1. Kjører egen stil til tross for at sokker i ballerina-sko er ikke-sosialt-akseptert. 2. Jeg og Ingvill på vei til butikken, sokker i ballerina-skoene #2. Haha, synes det ser så vittig ut

♥ SELFIE  Ser dere forresten merket jeg har på låret? Det er etter det enorme myggstikket jeg viste dere bilde av rett før sommerferien . . Det går jo aldri bort!!

Heisann! DA har jeg og Håkon bestilt sydentur. Herregud, kan ikke tro at vi faktisk gjorde det?! Som dere sikkert vet så drar jo jeg til Rhodos i Hellas med mamma, pappa og lillesøster på søndag og blir der en uke, men jeg og Håkon har snakket leeeenge om å dra en tur bare vi to. I dag fant vi et bra og rimelig hotell i Mallorca – så da slo vi til like greit! Kan fortelle mer om det senere, vi drar jo ikke før 5. august. Vi skal bli MYE flinkere til å reise, så dette er vel en god start! 14 000 betalte vi – for 2 personer i 11 dager. Utrolig billig!

Nå skal jeg hente meg en brus, sette meg godt til rette i senga og så skal jeg starte å skrive på spalten min. Den skal ikke leveres inn før om en stund, men greit å ligge litt i forveien synes jeg. Senere i kveld skal jeg møte Ingvill og Karoline, blir superkoselig som alltid!

Verdens fineste sko HER (adlink). Skoene jeg bestilte for noen dager siden kom i går, og jeg er overlykkelig for at de kom frem i tide! De er SÅ fine, og til min store lettelse er de mye mer behagelige enn de med gullreim. (De er pain å gå med, virkelig…) Skikkelig klassiske er de også, så de passer jo ca. alt 🙂

35 kommentarer

Siste innlegg